香港長跑網  - 長跑長友

25K 同30K 唔見有香蕉........頂 !!

升級   0%

該用戶從未簽到

大會刊物寫明25K 同30K有香蕉,:
http://www.hkmarathon.com/marath ... ners_Guide_FMHM.pdf
我去到25K唔見有香蕉,去到30K一邊跑一邊問工作人員有沒香蕉.工作人員話去攞

大哥....我好多謝你去攞,但我沒可能停下等你 !
唔係一早擺好係台面咩. ! ? 你收起香蕉定你唔記得擺出黎 ? or 沒計劃擺出黎 ?
上年都係同一情況 ! ...頂 !!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 TerrySze 於 2011-2-23 13:35 發表
    大會刊物寫明25K 同30K有香蕉,:
    http://www.hkmarathon.com/marath ... ners_Guide_FMHM.pdf
    我去到25K唔見有香蕉,去到30K一邊跑一邊問工作人員有沒香蕉.工作人員話去攞

大哥....我好多謝你去攞,但 ...
    朱古力都係冇

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

我淨係喺汀九見到蕉皮, 有幾塊仲喺賽道上添.   
    蕉皮之後都冇見過.
    朱古力都唔知有冇.

(我跑4.5hours, 慢腳冇份.)

升級   0%

該用戶從未簽到

我去到青馬大橋轉折位時有蕉, 但果陣20km都未到, 無諗住咁快食~~~
    但去到25km & 30km完全唔覺有呢
    朱古力都唔見呀~~~有冇人見過朱古力??

升級   0%

該用戶從未簽到

我見到果陣係義工伸手派, 但無放响枱度.....但我覺得跑埋義工身旁攞有d危險呢.

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-23 13:41 發表
    我去到青馬大橋轉折位時有蕉, 但果陣20km都未到, 無諗住咁快食~~~
    但去到25km & 30km完全唔覺有呢" />" />

義工派個陣, 我拎左先, 因為未需要食住, 所以拎住跑左一陣
    之後一食落口.... 咁生既, 好苦  苦到想吐左佢, 夾硬吞左之後,.剩番個d 掉左啦

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

會唔會比半馬食晒??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2011-2-23 13:48 發表

義工派個陣, 我拎左先, 因為未需要食住, 所以拎住跑左一陣
    之後一食落口.... 咁生既, 好苦  苦到想吐左佢, 夾硬吞左之後,.剩番個d 掉左啦

我之後一路跑都聽到有人講話d蕉生到食唔到....
    下年都係自己帶gel穩陣~~~

升級   85.79%

該用戶從未簽到

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-23 13:41 發表
    但去到25km & 30km完全唔覺有呢" />" />

兩樣都有的 .......但 朱古力要佢比

升級   53.45%

該用戶從未簽到

原帖由 SEA 於 2011-2-23 14:02 發表

兩樣都有的 .......但 朱古力要佢比

係派蕉既同一位置嗎? 要問先比?

升級   82%

該用戶從未簽到

25K 同30K 唔見有香蕉........頂 !!大會刊物寫明25K 同30K有香蕉,:

大哥....我好多謝你去攞,但我沒可能停下等你 !
    唔係一早擺好係台面咩. ! ? 你收起香蕉定你唔記得擺出黎 ? or 沒計劃擺出黎 ?
    上年都係同一情況 ! ...頂 !!

Terry,你緊係無祝田總新年進步啦......

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2011-2-23 13:55 發表
    會唔會比半馬食晒??

半馬食得晒, 去晒懶屎啦

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

報名費又收貴左..又少蕉又無朱古力, 好彩我無跑啫!

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 @Rebecca@ 於 2011-2-23 14:16 發表

半馬食得晒, 去晒懶屎啦

我係半馬挑戰組,無食過,亦無見過 ,蕉皮都無見過...

升級   85.79%

該用戶從未簽到

原帖由 schnix 於 2011-2-23 14:04 發表

係派蕉既同一位置嗎? 要問先比?

可能我跑得慢 .........蕉 25 KM  30 KM一定有 ..仲不比 21 KM  的人拿 .......佢話比全馬 !!

古力就不是人人有 .......D 工作人員見你跑FM ......有D 會比你
    但我都無 !

升級   14.67%

該用戶從未簽到

我在大約30公里的時候有拎到朱古力
    同地方都有蕉的﹗但又係生到冇朋友...

不是平排放在水站的,是在水站對面有張細枱,然後有工作人員拎出黎...

升級   79.4%

該用戶從未簽到

好似真係見到有香蕉, 不過唔係放得咁明顯咁囉(我諗係我地半馬折返無耐), 但回到終點, 就真係無朱古力, 得香蕉同梨, 仲有袋渣打環保袋, 入面得兩支運動飲品, 同一疊廢紙....

升級   0%

該用戶從未簽到

我上年同今年情況相同...去到25K後開始肚餓...
    上年找來找去...找不到蕉站、豬古力站...最後是在西隧前問工作人員..佢先在台底拿出來..我一手搶過走左...蕉站欠奉...

今年..又是在西九上面開始肚餓..一路左昅右昅...最終肚越來越餓...蕉依然未見出現...

事後天鬼匯報...佢是放在個紙箱、又似垃圾袋內...要行埋去..伸手入去摷先有...

天呀...天呀...我下年不會期望大會公開擺放蕉站...我會練餓跑不求蕉大法...

升級   4.75%

該用戶從未簽到

係青馬羅過依隻之後,都無再留意有無蕉羅
    根本生到皮都機乎meet唔到

登錄/註冊後可看大圖

升級   95.6%

該用戶從未簽到

d 蕉青bb, 見到都唔想食, 我問工作人員有無朱古力, 佢地又話派晒
    頂! 乜唔係預好晒架咩?!