香港長跑網  - 長跑長友

樓主: TerrySze

25K 同30K 唔見有香蕉........頂 !!

升級   41.95%

該用戶從未簽到

過左27km左右,我有食過半隻蕉,只係生左少少!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 ~~菲菲~~ 於 2011-2-23 13:41 發表
    我去到青馬大橋轉折位時有蕉, 但果陣20km都未到, 無諗住咁快食~~~
    但去到25km & 30km完全唔覺有呢" />" />
    朱古力都唔見呀~~~有冇人見過朱古力??

美孚得一檔有朱古力, 擺岀來一陣無唒~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

我都係喺大約30Km攞過半隻生生地嘅蕉,之係就喺終點先再攞到。

至於朱古力就連包裝紙都未見過。

升級   57.37%

該用戶從未簽到

我跑全馬挑戰組,無見過蕉和朱古力,只是在入西隧前有位小姐(工作人員?)拿著包朱古力問我要唔要。

升級   64.74%

該用戶從未簽到

全馬1組...
    預左朱古力無份..點知..蕉都要搶

青馬時 見到地下好多有朱古力包裝紙, 蕉皮
    差唔多27k 先搶到一隻蕉..
    食左幾啖..太"生"啦
    丟左

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 MJ576 於 2011-2-23 13:55 發表
    會唔會比半馬食晒??

全馬25K位......半馬應該去唔到.
    係我前面最多幾百人.....唔通佢D食晒 ?

問題唔係有沒蕉......問題係明明有蕉唔擺出黎....  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2011-2-23 15:24 發表
    係青馬羅過依隻之後,都無再留意有無蕉羅
    根本生到皮都機乎meet唔到

登錄/註冊後可看大圖

.....我要 !!

升級   40.5%

該用戶從未簽到

i found there is no chocolate and banana supply during racing  this year and last year !

升級   59.8%

該用戶從未簽到

我查成績時順便填問卷,都有提呢個冇蕉馬拉松,
    各位CHING都可以一齊寫

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

過左27km左右,我有食過半隻蕉 + one chocolate bar^.^

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   37.89%

該用戶從未簽到

青馬轉折點只係食過一忽仔既香蕉..佢一開2...
    而朱古力只係見過包裝紙... ..my god

升級   58.67%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

你所說的是蕉在我們與半馬轉接點(U trun check point)那幾米之間,我剛剛跑到時有D半馬人士都跑去要,好彩D義工沒有派比他們,要看看我們號馬布先派。另外,我見到在終點時,義工會派個完成全馬之記念牌時,亦有D其它組別之參加者同義工嘈要?
    原帖由 TerrySze 於 2011-2-23 18:02 發表 全馬25K位......半馬應該去唔到.係我前面最多幾百人.....唔通佢D食晒 ?問題唔係有沒蕉......問題係明明有蕉唔擺出黎....   

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

原帖由 TerrySze 於 2011-2-23 13:35 發表
    大會刊物寫明25K 同30K有香蕉,:
    http://www.hkmarathon.com/marath ... ners_Guide_FMHM.pdf
    我去到25K唔見有香蕉,去到30K一邊跑一邊問工作人員有沒香蕉.工作人員話去攞

大哥....我好多謝你去攞,但 ...

感谢你,哈。。。猫咪好像看到香蕉了,不过俺没有去拿。。

升級   0%

該用戶從未簽到

其實點解只得全馬先至有蕉同朱古力食,半馬又無?大家都係比三百蚊報名費,

點解唔預埋半馬跑手都有得食,每個跑手一兩隻蕉,一兩包朱古力,每人贊小十幾蚊啫!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

我只見到蕉皮, 蕉同朱古力完全見唔到!!!!

好彩我有自備朱古力

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 TerrySze 於 2011-2-23 18:02 發表 全馬25K位......半馬應該去唔到.係我前面最多幾百人.....唔通佢D食晒 ?問題唔係有沒蕉......問題係明明有蕉唔擺出黎....   

25k是長青隊道出口,30k是西九龍路近昂船洲大橋出口附近......有咩????

升級   86.6%

擦汗

上年呀我問我妹點解無古古力...我妹話d工作人員自己食哂...
    今年我妹去左數鞋...無份派野...不過好似話無古古力派...
    我跑到25k左右(姐係隻腳發作個段)
    有人派蕉...不過得半條...仲有位師兄同我一齊拎
    好似得一小袋...
    原路都唔見有好多蕉皮
    下年都係自己咩個袋帶定d古古力同gel去
    今年出門口唔記得拎袋gel...原路肚餓到飛起 隻腳又痛....e家隻腳仲睇緊鐵打
    有無近沙田既好介紹...我睇開大圍個間趙大發鐵打醫師>"<仲有兩日要返工.很痛呢

升級   86.6%

擦汗

有提意阿我...其實我地自己有咁多跑友去跑半全馬...又有師兄師姐幫我地係西隨影相...其實我地可以自己比錢買定d古古力或者蕉,叫師兄師姐幫幫忙派比自己人.我見到有其實跑會既都派比自己人.咁係咪最好既方法呢
    提意如果覺得唔好唔好罵我>"<我只係比小小意見

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 tn2535055 於 2011-2-24 00:22 發表
    有提意阿我...其實我地自己有咁多跑友去跑半全馬...又有師兄師姐幫我地係西隨影相...其實我地可以自己比錢買定d古古力或者蕉,叫師兄師姐幫幫忙派比自己人.我見到有其實跑會既都派比自己人.咁係咪最好既方法呢
    ...

good suggestion!!! 呢d先算係為跑民服務o麻

升級   45.33%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-2-23 14:16 發表
    報名費又收貴左..又少蕉又無朱古力, " />" /> 好彩我無跑啫!

多謝哂! 天寒地凍體能消耗大, 自己嘢食哂大會冇嘢吃 , 餓到冇力跑好彩有mill姐同師兄提供一包gel頂到尾3k先爆..