香港長跑網  - 長跑長友

樓主: tank1438
打印 上一主題 下一主題

坦克長跑大作戰...!!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 58# 的帖子

哈哈,坦克兄有個秘書喇

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 61# 的帖子

係喎,陪次跑多個秘書有so喎
    小師妹得閒既幫我地影比賽相夠架喇,比賽時通常都有水俾參賽者飲㗎!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

Gunners兄...你唔好敢講啦...我唔係秘書...其實,,,我係一個搗旦王...坦克兄既blog將會俾我玩殘ga la...哈哈哈!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-3 17:09 發表
    係喎,陪次跑多個秘書有so喎" />" />
    小師妹得閒既幫我地影比賽相夠架喇,比賽時通常都有水俾參賽者飲㗎!

作屎你咩~~坦克兄...你講d野...好令人誤會wor...==>什麼叫「陪次跑多個秘書」
    你地唔嫌棄我部傻瓜機...幫你地影比賽相都無所謂...哈哈!

升級   100%

慵懶

回復 64# 的帖子

秘書都誤會?
    搗蛋王申請入會未?下星期日機場十公里有無興趣入去幫我地影相,當天我地好叠馬架

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-3 21:37 發表
    秘書都誤會?" />" />jg" />
    搗蛋王申請入會未?下星期日機場十公里有無興趣入去幫我地影相,當天我地好叠馬架" />" />

坦克兄!我跑青公個日入左會啦...仲有件靚靚網衫tim啦~!
    下星期日機場10公里我都有興趣幫你地影相呀...
    but我的相機是...超級傻瓜機...唔係什麼長鏡頭wor...你地跑咁快...我未必影得好wor...
    不過如果你地唔介意,我都想去見識下真正的比賽係點...

不過我有少少問題:
    1•我首先要去地鐵睇下有無機場快線半價先(搭一程都要60元)...而且8am開跑...我咪要俾你地更早去到?
    2•我要不要向比賽大會申請做義工攝影?佢唔俾我影咪大鑊?
    3•如果個個都係用長相頭靚機影....咁我用傻瓜機...好似影衰你地wor
    4•我要不要跟你地跑,在不同路段影你地既跑姿ga??
    5•有幾疊馬先?有無10丁長跑網會員比賽呀??

不如你問下你d隊友...介唔介意我「殺」出來為你地影相先啦...
    ps:咁...星期五...仲跑唔跑青公ga?你地要留力去機場wor...

升級   100%

慵懶

回復 66# 的帖子

你肯黎,隨時有件比賽衫送俾你添!
    至於你的疑慮如下:
    1:係要去東涌mtr搭大會免費巴士入去,最遲7:45開出!
    2:當做觀眾入去打氣就得喇。
    3: 靚相好多龍友會影,你咪試吓用傻瓜機同我地呢班傻瓜影囉。
    4:你只要在賽道某位置企定定影跑手就得,唔駛跑架(當然見著住網衫既就影多幾張喇)
    5:我地當天有成六十人入去跑呀,而且仲租左旅遊巴入去添,可惜荃葵青都無站啫!

至於青公約跑當然繼續喇,不過會跑hea d 啫(6分1k左右喇)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

回復 67# 的帖子

你肯黎,隨時有件比賽衫送俾你添!==>如果無比賽衫衫送俾我....,就將你個件送俾我啦!" />" />
    至於你的疑慮如下:
    1:係要去東涌mtr搭大會免費巴士入去,最遲7:45開出!==>好啦!我自己入東涌坐啦...但你地有無人在東涌自行入呢?
    2:當做觀眾入去打氣就得喇。==>好啦!我做歡眾啦,我會穿埋網衫...和你地揮揮手ga la~~仲要唔要舉埋banner ga" />" />
    3: 靚相好多龍友會影,你咪試吓用傻瓜機同我地呢班傻瓜影囉。==>好啦!咁我叉定電啦!(其實長跑網本身有無指定攝影ga?)
    4:你只要在賽道某位置企定定影跑手就得,唔駛跑架(當然見著住網衫既就影多幾張喇)==>我企係起點和終點前50-100米左右啦,ok" />" />
    5:我地當天有成六十人入去跑呀,而且仲租左旅遊巴入去添,可惜荃葵青都無站啫!==>咁荃葵青d跑友點呀?是否入東涌坐?不如join埋我?

至於青公約跑當然繼續喇,不過會跑hea d 啫(6分1k左右喇)==>" />" /> 咁你一定快我1分1k lu~~(我今次估計都係7分1k左右)

升級   100%

慵懶

試跑石崗30k賽道,比賽章程話難度等同一個馬拉松,真係無呃人,甘過渣馬好多,亦比地質20K更斜,多段上上落落,在25K時的大斜跑終於頂唔住要行住飲水行左二百米左右,最後幾k無咁甘,不過體力不繼只能以六分幾1K跑埋去,好在剛剛三小時内完成!

12月4曰30k2:56:44

本月已跑55km

Like: 5.0
    Like: 5

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-4 15:13 發表
    試跑石崗30k賽道,比賽章程話難度等同一個馬拉松,真係無呃人,甘過渣馬好多,亦比地質20K更斜,多段上上落落,在25K時的大斜跑終於頂唔住要行住飲水行左二百米左右,最後幾k無咁甘,不過體力不繼只能以六分幾1K跑埋 ...
    努力啦!師兄!你又拉近了今個月目標300KM的距離啦!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

坦克,4日就跑左55km, 今個月達標無問題啦!
    順便同小師妹say hello 先!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 ccomeout 於 2011-12-5 18:58 發表
    坦克,4日就跑左55km, 今個月達標無問題啦!
    順便同小師妹say hello 先!

大力師兄...你係咪同我SAY hello呀~~(我怕會錯意...因為呢度好多小師妹)
    而且...呢個blog係屬於坦克兄...我唔敢再講太多...怕佢唔like... (我要即閃....)

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 72# 的帖子

唔緊要啦小師妹,咪當攪旺個場佢law

升級   100%

慵懶

係囉小師妹我無咁小氣既,比賽衫已為你準備好,你係咪真係黎做喇喇隊架?我都係東涌搭接駁巴入去架!
    仲有根拿兄似乎想你去佢個場搗蛋咁喎!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 74# 的帖子

己經執左lu

升級   69.25%

該用戶從未簽到

回復 73# 的帖子

我怕坦克兄打屎我,
    得罪佢,就無人教我點跑快D
    我就會好慘!因為我已經跑得慢!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-5 22:18 發表 係囉小師妹我無咁小氣既,比賽衫已為你準備好,你係咪真係黎做喇喇隊架?我都係東涌搭接駁巴入去架!仲有根拿兄似乎想你去佢個場搗蛋咁喎!

我真係會為你們影相!我部相機叉緊電!多謝你為我預備衫。但我只係入來打打氣!但都要穿比賽衫?
    那我可否約你在東涌站巴士等7:35?
    我星期五會跑青公,開跑前再約!

最後],我會搗亂根拿兄的blog!哈哈!放心吧!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-5 22:23 發表 己經執左lu

我將會入來搗蛋啦!等我呀!根拿兄!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-5 22:18 發表仲有根拿兄似乎想你去佢個場搗蛋咁喎!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

早晨根拿兄!仲乜一早咁燥呀??(等我沖杯花旗蔘俾你降下火)