香港長跑網  - 長跑長友

樓主: tank1438

坦克長跑大作戰...!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

早晨:師兄,又係我啦~~今日天氣凍左,保重身子呀!我今日會著到好似隻粽咁出街...哈哈哈!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 101# 的帖子

小師妹,今日小心d呀,坦克可能會好燥,佢隊愛隊輪左波,出埋局呀

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 102# 的帖子

根拿兄,我呢d成熟球迷...隊波打得差係要認,唔會搵借口既,我做人經常都平常心...唔係點過人世呀...日日都咁多不如意事...

升級   100%

慵懶

回復 101# 的帖子

小師妹今日唔太凍咋,我著件風褸都覺熱喎...明日就真係開始凍喇,咁你聽日咪要著雪褸...

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-8 09:21 發表 根拿兄,我呢d成熟球迷...隊波打得差係要認,唔會搵借口既,我做人經常都平常心...唔係點過人世呀...日日都咁多不如意事...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-8 09:08 發表
    小師妹,今日小心d呀,坦克可能會好燥,佢隊愛隊輪左波,出埋局呀" />" />

多謝根拿兄提醒....我今日去左東方紅買左湯包...雪梨瘦肉湯,可以俾碗坦克飲下降降火...
    你要唔要「一碗仔」飲下?? 咁我今日唔去坦克blog留言lu...我怕佢...用坦克車...「車扁我」

升級   69.25%

該用戶從未簽到

我忘記左...呢個blog...就係坦克兄個blog...屎硬!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-8 09:21 發表
    根拿兄,我呢d成熟球迷...隊波打得差係要認,唔會搵借口既,我做人經常都平常心...唔係點過人世呀...日日都咁多不如意事...hgj091" />" />hj

平常心是一件好事,我「有時」都好阿Q精神ga...keke
    但一諗起無得踩單車...我又唔開心啦... (我用晒成副身家買架單車....)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-8 09:24 發表
    小師妹今日唔太凍咋,我著件風褸都覺熱喎...明日就真係開始凍喇,咁你聽日咪要著雪褸...hgjD092" />" />" />" />hj

我唔怕凍..在加拿大仲有雪玩...返來後...反而唔適應
    我今日穿羽絨背心...明天反而唔洗穿雪褸...但要帶帽...唔想個頭入風...
    我要保持身體健康呀...逢星期一二三四要跳舞/游水,星期五跑步,星期六日行山/踩單車(但暫時無得踩)
    我上次跑完青公後,第二天星期六去游水...我狂流鼻水lor... (污染泳池)

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-8 10:27 發表 平常心是一件好事,我「有時」都好阿Q精神ga...keke !但一諗起無得踩單車...我又唔開心啦... (我用晒成副身家買架單車....)
    法拉利..廿四萬一部果架呀..??

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-8 10:32 發表
    法拉利..廿四萬一部果架呀..??

當然唔係啦....我架單車雖然好雞...但佢係我既戰友..佢陪我遊山玩水...我一定唔會放棄佢
    佢一定會平安無事的...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

我家有一隻toystory3, 3眼仔公仔。你對「好」字有無興趣?係就明天帶埋出來

升級   100%

慵懶

回復 112# 的帖子

"ok"度抽架..??
    不過佢地成床毛公仔,就黎訓都無位訓...都係唔駛客氣喇...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-8 13:24 發表
    "ok"度抽架..??
    不過佢地成床毛公仔,就黎訓都無位訓...都係唔駛客氣喇...

咁我送俾其他小朋友啦!
    星期日清晨有無興趣飲早茶?(我當日5點起身!)
    但我怕你飲完...跑跑下嘔舊「叉燒包」出來!

升級   100%

慵懶

回復 114# 的帖子

咪係囉 ,果朝我食個大麵包就算架喇,我會4點幾起身,睇埋場西班牙國家打比先起行的...!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-8 13:33 發表
    咪係囉" />" />" />" /> ,果朝我食個大麵包就算架喇,我會4點幾起身,睇埋場西班牙國家打比先起行的...!!

" />" /> 睇少陣波都唔得..." />" /> 你咁早起身...唔怕跑跑下訓左咩?(我試過跑運動場...跑跑下訓左..對腳仲跑緊..)" />" /> .

升級   56.85%

該用戶從未簽到

點解今日仲未有賽後報告睇gei!

升級   100%

慵懶

回復 117# 的帖子

制作中
    久等不好意思!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 田中雅茂 於 2011-12-10 00:01 發表
    點解今日仲未有賽後報告睇gei! hgjD088" />" />hj

我又要睇!!「打快D keyboard」啦!!

升級   100%

慵懶

連跑四日加上愛隊歐聯出局,12月8日休息一天!
    12月9日青公約跑,一貫的早到六時十五分已換好衫孤單的跑幾k間歇跑為機場10K先做準備,輕鬆跑了5分半1K後,快跑4’05” 1k,再5分半1k,再3’55” 1K,再5分半1k回到公園,今晚相當熱鬧,可惜我肥佬戰友遲到,所以只跟大隊跑了1k就回頭找他,待他換好衫後成成才到達現場,於是變為三人行起步,由於戰友比較慢,所以我又一次做了慢速領跑員,而成成一公里後已經影都無,於是慢jog到比recover run更慢的7分鐘1k總共領了8k,最後1k回公園前決定賣甩佢硬爆到3’35”完成!在公園門外拉筋五分鐘後剛好等他回來,到更衣室時各人已差不多換好衫,要小師妹久等我沖身更衣後才跟她交收錶錶與螺絲真不好意思!

共跑了超過15km

本月共跑100km

Like: 5.0
    Like: 5