香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手

大圍長跑長友Blog (賽季又到,唔止要勤力d操,仲要勤力d寫Blog。)

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

原帖由 大圍新跑手 於 2008/9/16 12:14 AM 發表
    9.15 大圍(顯徑) ---> 雙橋 ---> 科學園 ---> 雙橋 ---> 馬鞍山遊樂場 ---> 雙橋 ---> 大圍火車站 約 23K LSD
    雖然經過 9.14 沙田歡樂跑 8K 比賽,今日感覺體力回復得相當好,之前聽聞瘋狂兄今天黃昏亦計劃來個 rec ...

我都有係城門河附近跑呀, 你有冇撞到我, 記住say hi..

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大隻添跑手 於 2008-9-16 06:36 發表

我都有係城門河附近跑呀, 你有冇撞到我, 記住say hi..

可能時間唔啱見唔到大隻 ching ,不過唔緊要wor,遲d有幾個比賽都會撞到 ching 你,到時一齊比心機跑啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-9-16 10:02 發表
    犀利呀大圍兄, 跑完激烈既比賽仲可以玩23K LSD. SORRY擒日掛住午睡冇聽電話. 9.21我地再鏈過!

好好!有競爭先有進步,大家一齊努力。 唔做考試病夫.gif
    不過經過琴日個 23K LSD,而家真係成身散使,睇來要休息返兩日先可以復原。 倒地.gif

升級   31.58%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-9-16 10:40 發表

好好!有競爭先有進步,大家一齊努力。2077
    不過經過琴日個 23K LSD,而家真係成身散使,睇來要休息返兩日先可以復原。2076

~~~ hihi ... 我系 loban ~~~~ 您好勤力喎 ,練跑都比我撞到...
    .... 我習慣系哩個公園cool down 嫁 , 實有機會再碰頭~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   31.58%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-9-17 22:32 發表

好有挑戰的味道, 好!  實有機會再碰頭~~~  戰場跑道上見吧, 各位兄弟!

~~~  比您講到甘有火藥味既 ~~~.... 我同大圍兄系街芳泥 , 緊系實有機會再碰頭 la ...

升級   0%

該用戶從未簽到

9.17 公園緩跑徑 10 圈 Recovery Run 約 6K
    因為來緊星期五想試吓跟跑泰基果個極速飄移練吓跑斜路,所以今晚放咗工就算仲係好攰都要落樓下來個 Recovery Run,如果唔係到時一定跑唔起。
    開頭果 1,2 個圈對腳真係好緊提唔起咁,好彩跑跑吓之後就順返好多,跑到第 9 圈既時候見到 loban ching 同我打招呼,我 hi 返佢之後就繼續跑埋果兩圈,跑完再搵返 loban ching 吹咗陣水先去買飯食。
    總時間跑咗 35'08,跑完成對腳真係鬆使仲舒服過未跑之前咁。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loban 於 2008-9-17 22:38 發表

~~~ jg" /> 比您講到甘有火藥味既 ~~~.... 我同大圍兄系街芳泥 , 緊系實有機會再碰頭 la ...

咪就係,原來咁啱同 loban 兄住埋同一條邨,當然大把機會碰頭。 鬼點子.gif
    但係瘋狂兄都講咗我心入面諗既野 wor ,來緊 Nike 一於係戰場跑道上碰一碰頭,我一定唔會比你跑係我前面既。 笑裡藏刀.gif

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-9-18 09:37 發表
    如果每次賽後都列個長跑網跑手成續排行榜出來都幾好玩喎!

贊成!其實小弟早前有這構思!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-9-18 10:20 發表

開始有壓力....hjgh" />" />

有壓力自然就有推動力,小弟提意只記錄有自報時間既 ching ctse 咁會好d。 推眼鏡.gif

升級   0%

該用戶從未簽到

9.19 夜探梅子林 12K
    原定今晚第一次跟泰基極速飄移梅子林一轉,點知要OT成8:00先去到運動埸,D人一早出使發,但既然計劃咗就唔理啦咁多,於是換衫做熱身後 8:30 出發。
    走咗冇耐已經見到疑似泰基班跑手回程(其中仲有沙田歡樂跑個冠軍金帶),到跑上梅子林時沿途都幾陰森吓又一個人都冇,我一路跑一路聽住歌唔敢周圍望,心諗如果宜家比我見到有個背心短褲美少女係我前面跑會點呢,應該跟上去定係即刻調頭走好呢,就係咁跑吓諗吓就到咗車路頂,半程時間 33'20。
    其實當時山上面既空氣非常清新,但係實在太靜太陰森,我都不敢久留飲埋半支水就回程,落斜直頭感覺沖落去咁真係好爽,好快就跑完果段路去返單車徑又見返D人個心先定返,仲好似有D力於是加快腳步跑返運動場,總時間 1'05'04。
    最後係運動場行咗兩個圈 cool down ,然後沖身搭巴士返屋企。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

大圍兄, 你今日有冇遇到我, 記住say hi, 我好似見到你跑, 仲係比我快少少.., 我5' /km

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-9-20 18:07 發表

大圍兄,
    你真大膽, 俾我就唔敢咁夜一個人上山. 你有冇個埋橋跑埋引水道個一部分?

梗係冇啦,馬路都話有d燈,入面黑漆漆咁都係咪搞。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大隻添跑手 於 2008-9-20 20:39 發表
    大圍兄, 你今日有冇遇到我, 記住say hi, 我好似見到你跑, 仲係比我快少少.., 我5' /km

大隻兄,我今日冇跑,如果我見到你一定叫你。
    你今日去咗邊度跑呀?跑咗幾遠?加油啦!

升級   30.33%

該用戶從未簽到

回復 135# 的帖子

,,,,,,,,