香港長跑網  - 長跑長友

TKO毅行A-Z隊成員招募!

升級   100%

該用戶從未簽到

TKO毅行A-Z隊成員招募

入隊要求:
  • '星仔走天涯'主題曲頭果兩句
  • '讀書郎' 第三, 四句
  • 鍾意大上大落
  • 鍾意同四頭肌傾偈
  • 唔鍾意瞓覺
  • 唔怕黑
  • 唔怕馬騮同狗
  • 要孝順父母 (唔怕比雷劈)
(*只需符合以上其中一項要求便可參加!!!)
人工智能報名 (先報名, 6月才開始操山)

1. 大雄
2. WTY16
3. 猿球
4.
5.
6.
7.

升級   56.85%

該用戶從未簽到

嘩!大雄咁快就招兵買馬 la!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

TKO毅行A-Z隊成員招募!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        TKO毅行A-Z隊成員招募

入隊要求:
    • '星仔走天涯'主題曲頭果兩句
    • '讀書郎' 第三, 四句
    • 鍾意大上大落
    • 鍾意同四頭肌傾偈
    • 唔鍾意瞓覺
    • 唔怕黑
    • 唔怕馬騮同狗
    • 要孝順父母 (唔怕比雷劈)
    人工智能報名 (先報名, 6月才開始操山)

1. 大雄
    2. WTY16
    3. 猿球
    4.
    5.
    6.
    7.

a. iceberg99 (跟操 only; 因會同其他朋友form 隊)

升級   41.4%

該用戶從未簽到

大雄,睇黎好快開操喎:p

升級   9.35%

該用戶從未簽到

我自己都5知上左榜, 落左賊船....
    跟操住先啦   有D變數~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

毅行者這東西
    我連支持都唔識點支持
    找2首歌大家聽下

星仔走天涯
    http://www.youtube.com/watch?v=IVvwzSKQtro

讀書郎
    http://www.youtube.com/watch?v=e0L4BQ-uB1U

支持支持

Kin in Running

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   94.3%

該用戶從未簽到

入隊要求我冇乜邊樣做到,可以免役

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2011-2-28 23:12 發表

會長, 快D報名啦! 玩完毅行跑渣馬, 包你變左做'田中330'

吹水 ! 假嘅!  田中300 就真!

升級   50.35%

該用戶從未簽到

原帖由 大雄2009 於 2011-2-28 23:01 發表

入隊要求:
    '星仔走天涯'主題曲頭果兩句'讀書郎' 第三, 四句鍾意大上大落鍾意同四頭肌傾偈唔鍾意瞓覺唔怕黑唔怕馬騮同狗要孝順父母 (唔怕比雷劈)人工智能報名 ...

今年做乜時間, 一隊16, 一隊18.  TKO must win 大西北 this times.

升級   100%

該用戶從未簽到

TKO毅行隧加油, 再接再勵

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 超人阿四 於 2011-3-1 00:51 發表
    大雄,睇黎好快開操喎:p

四兄, 早d招募可以比多d時間想參加者考慮, 並且可以早d商討訓練計劃, 但我諗要等到六月先開操, 到時又可與你地於麥徑相遇.
    你地今年仲玩唔玩?

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 wty16 於 2011-3-1 09:09 發表
    我自己都5知上左榜, 落左賊船...." />" />
    跟操住先啦" />" />   有D變數~

16你點都走唔甩架喇, 又要靠你帶快我d pacing!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2011-3-1 09:19 發表
    毅行者這東西
    我連支持都唔識點支持
    找2首歌大家聽下

星仔走天涯
    http://www.youtube.com/watch?v=IVvwzSKQtro

讀書郎
    http://www.youtube.com/watch?v=e0L4BQ-uB1U

支持支持

Kin in Running

多謝kin kin 支持!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 paulwywong 於 2011-3-1 10:22 發表
    大雄你咁快就來料
    重係a-z隊,唧係開26隊啦.
    用不意d人俾你吸晒,
    傻佬俱樂部 都係要諗吓辦法

paul兄唔使擔心, 我諗我地最多用到Y既啫!!! 留返個Z比你地!!!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 大雄2009 於 2011-2-28 23:01 發表

入隊要求:
    '星仔走天涯'主題曲頭果兩句'讀書郎' 第三, 四句鍾意大上大落鍾意同四頭肌傾偈唔鍾意瞓覺唔怕黑唔怕馬騮同狗要孝順父母 (唔怕比雷劈)人工智能報名 ...
    我都係唔符合入隊要求,得閒可以跟下操!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 哈利330 於 2011-3-1 13:54 發表
    入隊要求我冇乜邊樣做到,可以免役

舊隊員可豁免所有要求!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 continent 於 2011-3-1 15:57 發表

今年做乜時間, 一隊16, 一隊18.  TKO must win 大西北 this times.

大西北人馬咁勁, 相比之下我地真係低幾班, 應該冇得鬥.

今年諗住組一隊20, 一隊22, 一隊24, 一隊26-30, 如果R校長肯放棄壞人跟我地玩, 就可以加多隊16, 不過可能得佢一個人完成!

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 馬拉 於 2011-3-1 22:38 發表
    我都係唔符合入隊要求,得閒可以跟下操!" />" />

舊隊員可豁免所有要求!!!

馬拉我諗住同你一齊挑戰20小時!