香港長跑網  - 長跑長友

U Magazine 別注版adidas 萬用手機POUCH

升級   12%

該用戶從未簽到

U Magazine 別注版adidas 萬用手機POUCH
2011年3月3日 ‑ 9日(每日)
各大便利店及書報攤 (請支持本土書報攤!)
費用: $25

聯繫
網址: http://www.facebook.com/event.php?eid=202372816456519

詳情
U Magazine 首度破天荒cross over 殿堂級運動品牌adidas,聯手推出萬用手機POUCH,無論你做運動時、shopping時甚至做家務時都可讓你隨身攜帶手機,方便至極;至fit尺寸更適用於iPhone及市面上大部份手機,夠晒貼心!型格十足的萬用手機POUCH備有黑、白、青、紅及橙5款顏色以供選擇,簡約搶眼style任君選擇。

即搶3月3 日出版的別注版 U Magazine,adidas萬用手機POUCH(原價 $180) 加U Magazine,一套只售$25,撲書熱潮不容有失!

詳情:
http://www.umagazine.com.hk
http://www.facebook.com/umagazinehk

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

升級   3.16%

該用戶從未簽到

真的很便宜
不過掛了手機不怎平衡
機會還是留給別人

升級   0%

該用戶從未簽到

thanks  c hing

升級   75.8%

該用戶從未簽到

$25 好 ok wor.
Thanks for telling this.

升級   31%

該用戶從未簽到

我買左覺得後悔,冇防水,只有1cm黏貼封口,吾隠陣,仲有最大問題係我部desire HD 太大,唔用保護套緊緊入到

升級   43%

該用戶從未簽到

我工作附近的報紙檔已賣哂,7-11又未返貨.

升級   75.8%

該用戶從未簽到

觀塘工業區應該賣哂

升級   12%

該用戶從未簽到

有冇iphone友買左,, ?/

升級   94.3%

該用戶從未簽到

有呀,我覺得 ok 喎,起碼好過渣打o個個,唔裝電話裝 power gel 都好丫。

原帖由 leoleebi 於 2011-3-3 13:36 發表
有冇iphone友買左,, ?/

升級   17.67%

該用戶從未簽到

原帖由 MrMoonLight 於 2011-3-3 12:43 發表
我買左覺得後悔,冇防水,只有1cm黏貼封口,吾隠陣,仲有最大問題係我部desire HD 太大,唔用保護套緊緊入到

贊成. 我都買左. 件野其實幾靚仔,但套上desire HD就遮住左個home制,倒轉入就遮左headphone口... 大汗人一定唔可以跑步用…

升級   14.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

觀塘工業區lunch應該已經賣哂... 頭先食lunch去睇, 7仔同埋成條街既報紙檔都冇...

升級   17.67%

該用戶從未簽到

causway bay 幾間7仔四五點都好多....

升級   14.6%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

係屋企樓下間報紙檔買左最後一本, 跟黑色的. 不過如果唔係睇開u-magazine當贈品, 真係冇咩用. (太卡紙既感覺, 又唔防水...)

升級   77.89%

該用戶從未簽到

週街都係綠色,被我响碼頭搵到黑色~~~
    頂!!!好fit位呀!!!不過我條臂太粗帶唔落...

升級   75.26%

該用戶從未簽到

入左(白色)~~~~~~但感覺好廢,
    帶短兼冇彈性,如跑步用就好危下

升級   75.8%

該用戶從未簽到

今日買到,白色,size ok
    不過條帶冇彈性 ,應該不合用

升級   77.89%

該用戶從未簽到

只係贈品連書都係$25
    唔可以同d $1XX+ ge armband 比ge

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   52.3%

該用戶從未簽到

抵玩!