香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Mizuno Half Marathon 2011

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

Did anyone receive the certificate of the race?
I'm in the group of Bronze Cert, but I've not received anything from HKAAA.
+1 0
上一篇︰26/3 (星期六) 香港地質公園 + 麥徑第二段 [活動完滿結束] 相片在82#84#下一篇︰三間鞋

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

I had received the certificate last week.
    The cert. design is nice, with the champions pictures.   

升級   79.4%

該用戶從未簽到

收到了

升級   0%

該用戶從未簽到

Thanks for informaton and I'll send an email to HKAAA for further checking.

升級   0%

該用戶從未簽到

講開又講, 沙田節個半馬都未收到...

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

升級   40.5%

該用戶從未簽到

原帖由 chisuet 於 2011-3-8 13:18 發表
    信封講到明"請切摺曲", 但收到時唔只皺, 還爛了一邊, 唉........" />" />
    啲郵差大哥唔當係一回事,我啲証書張張都係咁!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-3-8 13:50 發表

果間機構搞既比賽算吧la~~~
    同飛x一樣,出晒名,一個字講晒—亂" />" />

又話寄... 點鬼知.. 乜力行社咁差架?

升級   20%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2011-3-8 22:48 發表

又話寄... 點鬼知.. 乜力行社咁差架?

Ching, 我星期三收到, 遲到好過冇到.... $80 報名費, 你仲想點呀!!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 chisuet 於 2011-3-8 13:18 發表
    信封講到明"請切摺曲", 但收到時唔只皺, 還爛了一邊, 唉........" />" />

我收到... 都係皺.
    我個封冇寫 [Dont Fold] 等字眼.
    (其實大會應該要咁做, 加句字眼或打個印啫......)

有次又係咁, 我聯絡郵局詢問投訴,
    結論係一係你喺信箱寫明唔好摺曲, 擺喺信箱頂或俾管理處, 如果唔係, 郵差就有可能會照樣咁做......