香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: nc

跑步時遇到尷尬/有趣的事 (ching/ctse)

升級   0%

該用戶從未簽到

No No NO, 我 copy 副圖咋, 唔係 D場 嗰個人, 放心
更加唔係圖中嗰個人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2008-11-21 22:39 發表
cu ching,上面幅圖好面善,莫非閣下就係 ... ?" />" />

D場版主?

升級   0%

該用戶從未簽到

哈哈 ~ 明白。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cu83 於 21-11-2008 22:42 發表
No No NO, 我 copy 副圖咋, 唔係 D場 嗰個人, 放心 " />" />
更加唔係圖中嗰個人 g" />" />" />" />" />jhk

圖中嗰個人........嚇死我咩...

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 witchycatcat 於 2008-11-21 11:31 發表

哈哈....死啦....
    如果係平日放工後跑,我都係化住妝跑架....
    因為時間太趕,唔容許我慢慢落妝再跑......
    不過,我跑步出汗唔多,跑完都唔覺太溶妝既

化完裝出街都唔敢行太快,怕出汗會溶妝 .
    catcat真係勁,可以唔落妝去跑街.
    妳可以自薦做化妝品代言人.

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 cookie97 於 2008-11-21 12:01 發表

你用邊隻粉底,咁熱個妝都唔溶咁厲害...
    佩服~~

呵呵....我差唔多全部野都係bobbi brown...
    我係佢既super fans!!
    不過,唔溶妝,主要因為我跑步時出汗唔多

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-11-22 00:03 發表

化完裝出街都唔敢行太快,怕出汗會溶妝
    catcat真係勁,可以唔落妝去跑街.
    妳可以自薦做化妝品代言人.

唔係呀.....我迫於無奈咋...

平日放工後,如SSP街坊小隊約8PM開跑,我本身都會超趕啦...
    根本唔會有時間慢慢落妝................唉....
    我跑完都會甩妝啦,不過唔會嚴重地甩個隻囉...

升級   1.05%

該用戶從未簽到

我試過操一課長課, 坑口->秀茂坪->順利村消房局->壁屋->坑口
    由於果日無食野, 由起點跑到去岩岩過左消防局開似無力....結果要行成6公里返屋企/ \"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 NIKE鐵鞋 於 2008-12-21 10:08 發表
    我試過操一課長課, 坑口->秀茂坪->順利村消房局->壁屋->坑口
    由於果日無食野, 由起點跑到去岩岩過左消防局開似無力....結果要行成6公里返屋企/ \"

ching 是將軍澳人 ?
    小弟平時練長課,通常會帶備八達通或少許現金,以作不時之需。

升級   38.35%

慵懶
  • 簽到天數: 24 天

試過赤裸上身出去跑,比班女仔見到,指住黎笑

升級   2.11%

該用戶從未簽到

原帖由 onionufo 於 2008-12-21 13:41 發表

咁係香港又真是好少人唔著衫跑步,如果比我見到都可能會大笑,不過當然唔會係你面前指住黎笑。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 onionufo 於 2008-12-21 13:41 發表

我夏天都係唔著衫跑,一來大汗,二來當曬日光浴,曬出一身古銅色皮膚,正!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 di692 於 2008-12-22 15:08 發表

我夏天都係唔著衫跑,一來大汗,二來當曬日光浴,曬出一身古銅色皮膚,正!!

x2, but not only in summer, also in spring & fall.

升級   78.95%

該用戶從未簽到

以前都試過唔著上身...不過自從有左背心之後...
    效果都差不多~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 FION 於 2008-12-22 15:03 發表

咁係香港又真是好少人唔著衫跑步,如果比我見到都可能會大笑,不過當然唔會係你面前指住黎笑。

見到都可能會大笑, why?