香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

練跑過程:跑步人生(再接再勵)

升級   0%

該用戶從未簽到

redred姐真的很久沒見了. 腳傷好番8899了, 謝謝妳的問候.

閣下搬了出九龍沒有呀??? 是否觀塘區. 搬了後可相約埋叮叮噹去藍田晒草灣遊樂場一起跑!!!

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

Redred,
    唔洗返學就約我跑步啦!
    唔知妳幾時得閒, 所以冇call妳.

星期一落鄧記跑, 星期三游水/跑街, 星期五上堂/跑步
    星期六游水/跑街又得.....

升級   35.4%

該用戶從未簽到

今晚真係好多謝wong sir 既特別賜教,獲益良多
    原本一些看似很易的動作,做落才知多難
    原來左右上下協調是真的需要練習的~

另很開心見到一班很久沒見的跑友,他們都fit 了
    而且進步神速

好可惜,下星期又開學了
    希望遲下再見~

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 redred 於 2009-7-27 23:01 發表
    今晚真係好多謝wong sir 既特別賜教,獲益良多
    原本一些看似很易的動作,做落才知多難
    原來左右上下協調是真的需要練習的~

另很開心見到一班很久沒見的跑友,他們都fit 了
    而且進步神速

妳都可以進步神速同fit過以前架!
    等左妳幾個月, 終於見到妳係鄧記出現, 再次同大家跑步.
    Wong Sir個別指導妳真幸福 , 見妳跑得開心, 我都開心, 不枉費我啲口水同電話費.

星期一嚟唔到, 咪一星期一齊跑一次, 妳好快會fit過以前啦!