香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

練跑過程:跑步人生(再接再勵)

升級   35.4%

該用戶從未簽到

聽晚可能唔跑場
跑去之前碼頭方向
希望可以到燒烤場
先返轉頭

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-10-7 19:53 發表
聽晚可能唔跑場
跑去之前碼頭方向
希望可以到燒烤場
先返轉頭

redred姐勁呀, 發力喇 有目標跑去燒烤場, 目標清晰, 後天聽妳的好消息

升級   35.4%

該用戶從未簽到

出山後第5次跑步記
跑返由7兄帶路既蝴蝶灣,真係多謝ching們教識我lee條路

10月8日晚上
於鄧記跑了06'34"86後拉筋
由澤豐→蝴蝶灣燒烤場 : 35'16"70
再小休04'40"50
蝴蝶燒烤場→澤豐 : 37'44"86
共10k

回程時有點力不從心,但無放棄,不停同自己講 "我得既"
結果得左,
,時間對比未傷前都差不多,希望再跑會有進步,我要努力

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-10-9 22:59 發表
出山後第5次跑步記
跑返由7兄帶路既蝴蝶灣,真係多謝ching們教識我lee條路

10月8日晚上
再小休04'40"50
蝴蝶燒烤場→澤豐 : 37'44 ...

恭喜恭喜redred姐 就是這樣自己鼓勵自己喇, 努力呀, 為著自己的目標進發

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 redred 於 2008-10-9 22:59 發表
    出山後第5次跑步記

10月8日晚上
    再小休04'40"50
    蝴蝶燒烤場→澤豐 : 37'44 ...

昨晚小妹夜了落街跑,去到湖山公園見妳相反方向跑回,
    小妹則跑到蝴蝶公園涼亭折返,跟妳一樣回程吃力行了一段,
    因為特意唔帶小八,迫自己跑死回家,
    回家量地圖計數,原本兆康<>蝴蝶公園涼亭有12.5km.
    希望一星期跑一次這路線.
    下次可以一起跑.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-10-9 23:10 發表

因為特意唔帶小八,迫自己跑死回家
    回家量地圖計數,原本兆康蝴蝶公園涼亭有12.5km.
    希望一 ...

叮叮噹姐好野, 對自己很絕喎, 不過有時候是需要的

看來叮叮噹姐是向半馬目標進發, 大家努力加油 一定得架

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-10-9 23:07 發表

恭喜恭喜redred姐 就是這樣自己鼓勵自己喇, 努力呀, 為著自己的目標進發 fvhfgj" />
    E..NC 姐,你半馬都有目標喎2小時10分
    大家一齊努力加油
    為目標進發
    今日問完朋友,佢都終於答應左我一齊跑
    不過未定10k定半馬
    但仲未可以報住,要睇埋我腳星期日跑既狀況再作決定

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-10-9 23:10 發表

因為特意唔帶小八,迫自己跑死回家,
    回家量地圖計數,原本兆康蝴蝶公園涼亭有12.5km.
    希望一 ...
    e...叮噹姐
    做咩唔叫住我,咁咪可以一齊跑囉
    我仲諗緊會唔會撞到你,因為你星期4,5都唔會跑
    係星期3跑多嘛

e.叮噹姐你開始發力喎,好勁呀,一跑12.5km
    似乎對半馬很有決心,努力
    下次約埋一齊跑囉
    我仲未訂跑10k定半馬,如半馬我地可以約埋一齊練,大家可以向同一個目標進發
    而且2個女仔,夜晚跑即使遠d都安全d,而且有個照應嘛

升級   0%

難過

原帖由 obaanc 於 2008-10-9 23:18 發表

叮叮噹姐好野, 對自己很絕喎, 不過有時候是需要的

看來叮叮噹姐是向半馬目標進發, 大家努力加油 fvhfgj" /> 一定得架

話明同自己死過!
    要對付自己的軟弱,不可以輕易放棄.
    因為沿路有巴士輕鐵可回家,很大引誘啊!
    看情況,上次荃屯當然要帶小八+ID啦!

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2008-10-9 23:29 發表
    e...叮噹姐
    做咩唔叫住我,咁咪可以一齊跑囉
    我仲諗緊會唔會撞到你,因為你星期4,5都唔會跑
    係星期3跑多嘛

e.叮噹姐你開始發力喎,好勁呀,一跑12.5km
    似乎對半馬很有決心,努力
    下次約埋一 ...

當我去時,妳已經回程,唔好叫停妳阻妳前進嘛!
    湖山乃小妹心理關口,一過了便順暢跑到蝴蝶公園折返.

星期一或三,可以約妳一起跑去燒烤場,
    如果妳唔夠,可以送我回家再折返紅橋.

以妳實力,只要沒有傷,跑半碼冇問題,
    小妹比妳弱,也要挑戰自己.

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-10-9 23:38 發表

當我去時,妳已經回程,唔好叫停妳阻妳前進嘛!
    湖山乃小妹心理關口,一過了便順暢跑到蝴蝶公園折返.

星期一或三,可以約妳一起跑去燒烤場,
    如果妳唔夠,可以送我回家再折返紅橋.

以妳實力,只要沒有 ...
    E..湖山個段ctse跑裡面嗎 ?
    我跟你不同,我反而是去到碼頭未入蝴蝶是一個心理關口
    不過最終都入了
    好彩尋晚唔係好多蟑螂,唔係我一早折返,佢地係我頭號大敵

叮噹姐,其實我地實力旗鼓相當呢,不要抬高我
    只要你有決心,成績都一定很好的
    我咁耐都未試過跑12.5K,CTSE大有進步
    另,ctse有對好partner..LSD呀
    著慣左係咪好好著 ?

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2008-10-9 23:58 發表
    E..湖山個段ctse跑裡面嗎 ?
    我跟你不同,我反而是去到碼頭未入蝴蝶是一個心理關口
    不過最終都入了
    好彩尋晚唔係好多蟑螂,唔係我一早折返,佢地係我頭號大敵

叮噹姐,其實我地實力旗鼓相當呢 ...

對LSD開始好著,起初唔習慣,6/10當日跑時對腳完全沒有不適,
    表示對LSD與小妹已經建立關係,感覺良好.

只要妳決定了跑半碼,妳的跑步計劃也會變,
    到時齊齊加下加下里數,想信過了16-17KM,
    足以應付半碼.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

支持 redred 姐 & 叮噹姐....報半馬﹗

X 2 - fully support

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2008-10-10 08:55 發表

X 2 - fully support

x 3 - 拾卜拾卜

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-10 09:06 發表

x 3 - 拾卜拾卜

x 4

升級   97.05%

該用戶從未簽到

唔好意思,反對!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1975&highlight=

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 2008-10-10 11:55 發表

小弟不反對閣下反對。

屈教練講野好深喎!

升級   100%

該用戶從未簽到