香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

ms creations 防水袋

升級   20.33%

該用戶從未簽到

where can i buy the ms creations 防水袋?thanks a lot
i cannot find it ~~
+1 0
上一篇︰Bunny - Practice for Paris Marathon Summary下一篇︰新出品~Nike+ Sport watch GPS

升級   100%

該用戶從未簽到

舊年我起旺角波鞋街樓上戶外體育用品店買到MS Creation防水袋!

如果你唔嫌「其他牌子嘅防水袋」,其實好多賣戶外體育用品地方都可以搵到,例如:
http://www.alink.com.hk/RC%20Contect.htm

http://www.outdoormart.com.hk/

升級   20.33%

該用戶從未簽到

我成日去過毅成(因為我係vip), 睇過Triton
d料好炸

但係我想知outdoormart 有冇門市?
because they have the msc防水袋
thx

升級   68.8%

該用戶從未簽到

初期毅成D都幾好,後期就咪搞啦

升級   20.33%

該用戶從未簽到

原帖由 tyler 於 2011-4-2 12:00 發表 初期毅成D都幾好,後期就咪搞啦
D品牌5得....
ching 知5知邊到有得買ms creations 防水袋?
i ask 山水, they said they dont have 25L...

升級   96.8%

該用戶從未簽到

見過油麻地英昌有,係咪小背囊果隻?

升級   100%

該用戶從未簽到

MS Creation 同 Triton都有買過!
旺角波鞋街近永成電器,樓上有間戶外用品店有MS Creation(幾款Litres都見過!)

升級   20.33%

該用戶從未簽到

i got it in 油麻地英昌
only $140 for 30L..
very very very cheap^^
and thank you for all ching helping^^

升級   14.74%

該用戶從未簽到

我見or果d都ok架喎