香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 叮叮噹

要換鞋,徵意見

升級   0%

該用戶從未簽到

redred姐, 妳係叫小妹還是叮叮噹姐   貼鞋相 ...

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 2008-8-2 20:12 發表

redred姐, 妳係叫小妹還是叮叮噹姐   貼鞋相 ...
nc姐, 我開始傻左 真係唔好意思
係叮噹姐先岩

升級   0%

該用戶從未簽到

好想睇下叮噹C姐買左對點款嘅鞋

升級   0%

難過
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 711MF 於 2008-8-1 18:06 發表

叮噹姐好耐無見你啦.............
    星期三約19:45你係唔係跑單車徑去兆康果邊啊................

係啊!你見到我,點解小妹見唔到七兄?
    可能師兄跑得太快,一陣風吹走

升級   0%

難過

原帖由 Gills 於 2008-7-28 13:36 發表
    叮叮噹C姐幾日冇上黎, 唔知係咪掛住試對新鞋, 跑黎跑去, 唔記得左我地班Fans呢?

越跑越開心.

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2008-8-2 18:38 發表
    叮噹姐, 如果有時間,可唔可以貼鞋既相上黎呀 ?
    我今日都去左睇跑鞋

但美記太多款式, 都唔知邊款先適合

睇啱款,要試著.
    其實女仔款唔係好多!

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-8-3 16:05 發表

睇啱款,要試著.
    其實女仔款唔係好多!
    我個日去睇, 都有成十幾款
    但又唔知有咩分別
    結果都無買到

升級   0%

難過

中興沒有給意見,
    不過比新墟多許多許多款,
    我對美記Wave LSD一見種情
    走訪了幾間,還是再返中興買,
    試著很舒服,鞋底不薄,
    聽大家對美記Wave高度評價,
    便決定買了!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-8-3 23:35 發表
    中興沒有給意見,
    不過比新墟多許多許多款,
    我對美記Wave LSD一見種情hkjhk" /> ,
    走訪了幾間,還是再返中興買,
    試著很舒服,鞋底不薄,
    聽大家對美記Wave高度評價,
    便決定買了!

叮叮噹姐, 恭喜妳返來 部腦係咪整番喇

Wave LSD係點o架???  幾時有靚鞋相

就黎激起民憤了

升級   35.4%

該用戶從未簽到

e..叮噹姐,我今日都睇到對wave LSD 呀,係咪有少少紫色個對 ?

我都覺得好吸引,幾時POST 相上黎先
    或者可以遲下約我地跑, 比我地欣賞下實物都得架
    仲有幾錢 ???

我今日睇左5對都好有興趣,全都係美記
    1. Wave Alchemy
    2. Wave Idaten
    3. Wave Elixir
    4. Wave LSD
    5. Wave Revolver

但唔知邊對好d

升級   0%

難過

係呀!我買了Wave LSD紫色我的至愛,還有綠色都是至愛.
    3.Wave Elixir望見幾o.k.可以試一試.
    2.Wave Idaten唔好囉,鞋底太薄是比賽鞋.

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2008-8-7 21:21 發表
    e..叮噹姐,我今日都睇到對wave LSD 呀,係咪有少少紫色個對 ?

我都覺得好吸引,幾時POST 相上黎先
    或者可以遲下約我地跑, 比我地欣賞下實物都得架
    仲有幾錢 ???

我今日睇左5對都好有興趣,全都係美記
    1. ...

原價$590,斷碼特價$450,
    試鞋才知道是最後一對,
    叫老闆打折,應該是再打八八折,
    因為同時買了水樽連腰袋原價$85,
    最後$470兩樣成交.
    回家算一算對鞋$396.

升級   0%

難過

原本公務員,消防,警察都可以得八折.
    跑會也有折扣,自己出聲攞折好容易.
    如果有朋友家人是公務員,消防,警察,記得帶人肉折扣卡.

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 叮叮噹 於 2008-8-8 01:37 發表

原價$590,斷碼特價$450,
    試鞋才知道是最後一對,
    叫老闆打折,應該是再打八八折,
    因為同時買了水樽連腰袋原價$85,
    最後$470兩樣成交.
    回家算一算對鞋$396.
    E..叮噹姐.咁又好低喎
    我尋日去左運x家同允x
    美記跑鞋都係做緊8折,好似好抵咁
    所以我都想診有折買返對跑下

升級   35.4%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 叮叮噹 於 2008-8-8 01:43 發表
    原本公務員,消防,警察都可以得八折.
    跑會也有折扣,自己出聲

升級   1.35%

該用戶從未簽到

回復 116# 的帖子

Ting Don Ctse...I've bought a Wave LSD at 10k recently, color yellow and its performance is good.

Redred Ctse...Don't consider anymore, BUY la

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 randyip 於 2008-8-8 11:20 發表
    Ting Don Ctse...I've bought a Wave LSD at 10k recently, color yellow and its performance is good.

Redred Ctse...Don't consider anymore, BUY la
    但問題係都要知邊對岩自己多d嘛

我又唔想叫人地比曬咁多對我試

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-8-8 12:33 發表
    但問題係都要知邊對岩自己多d

所以就要試在自己對腳上, feel下邊對鞋舒服d和靚d

試閣下想試那幾對吧, 佢都想做成生意的, 今時今日, customer service很重要

希望redred姐早日買到新鞋仔, 影相給我們看

升級   0%

難過

原帖由 redred 於 2008-8-8 12:33 發表
    但問題係都要知邊對岩自己多d嘛

去多幾間看看,每間試兩對,
    試到合適才 買.

升級   0%

難過

原帖由 randyip 於 2008-8-8 11:20 發表

小妹著了幾次,還未適應,新鞋又未貼腳.
    不過,暫時都O.K. 如果換對鞋INSOLE就VERY GOOD!