香港長跑網  - 長跑長友

樓主: desmond
打印 上一主題 下一主題

2008-9-28 荃灣區國慶盃長跑賽 (截止日期9月16日)

關閉 [複製鏈接]

升級   98%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-9-26 00:31 發表

CRE兄:
張運動員須知上面有教點搭車,如果約埋一齊可以約7:00係千色店門口等,然後一齊去搭小巴 or 的士。
有冇 ching ctse 都想約埋一齊去?

ok,到時點相認?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CRE 於 2008-9-27 00:26 發表

ok,到時點相認?

已pm小弟手號碼給你,到時長跑網衣為記。

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-9-26 00:31 發表

CRE兄:
張運動員須知上面有教點搭車,如果約埋一齊可以約7:00係千色店門口等,然後一齊去搭小巴 or 的士。
有冇 ching ctse 都想約埋一齊去?

I will be there at 7:00 am, see you !
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-9-27 17:41 發表

I will be there at 7:00 am, see you !

see you tomorrow!

升級   0%

該用戶從未簽到

C hing / C tse 們 
明天

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

今次真係.... 中途甩左最少左5次鞋帶, 搞到慢左咁多落黎, 不過我總係覺得回程比去程快, 但係差唔多全程得個"捱"字. 最後總算完成到果8K, 之後個大腿仲痛到上唔到樓梯

升級   0%

該用戶從未簽到

失職啦...失職啦...琴晚因工事被同事點幾鐘打黎Call醒做Support, 之後瞓返一醒, 大獲...8點幾鐘...原先plan左去荃灣幫各位C兄/C姐影相, 結果黎唔到, 唯有自己走轉海濱公園->吐露港->山塘路->配水庫. 雖然猛太陽, 難得有點涼意, 天氣開始轉, 真爽, 希望各C兄/C姐都能暢快盡興而歸.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 28-9-2008 10:54 發表
    恭喜...恭喜.... 艾莉絲.韋CTSE  生日又有獎攞添

7兄咁快收到風, 利害呀...不過要恭喜韋C姐, 成功奪標, 自己獎勵一份生日禮物比自己.

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

恭喜...恭喜.... 艾莉絲.韋CTSE  生日又有獎攞添
    X 2

I completed the race in a slow time of 43 mins+.  I felt a little pain in my right belly from 4 Km to 6 Km and had to slow down to jogging.

Still having the old problem of having not enough sleep (3 hrs).  However I still enjoyed the run and felt happy to meet so many LongRun.hk's runners including MJ, 711 and others.

Gills, U should buy us Starbucks at next race por!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-9-28 11:09 發表
    我今日都有去跟跑所以知道,重有一齊影左攞好多相啊..
    不過要等ctse post 出尼

等我先 post 一張 cmui 威水相大家睇吓先。
    同埋都要多謝7兄咁遠水路來陪跑兼打氣。

升級   98%

該用戶從未簽到

感謝今朝
    大圍同pwong 師兄帶路
    如果唔係睇怕我都要一條友搭的士入去

今朝天氣清爽,正宜長跑
    相信各位都能做出滿意的成績

另外阿大隻添跑手
    以前我跑步都成日甩鞋帶
    跟住有人教我打兩個蝴蝶結
    之後跑步都未試過甩鞋帶,你不妨試試
    當其他人都在全力奔跑時
    自己卻要閃到一邊綁鞋帶是十分尷尬的事

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CRE 於 2008-9-28 12:02 發表
    感謝今朝
    大圍同pwong 師兄帶路
    如果唔係睇怕我都要一條友搭的士入去

今朝天氣清爽,正宜長跑
    相信各位都能做出滿意的成績

另外阿大隻添跑手
    以前我跑步都成日甩鞋帶
    跟住有人教我打兩個蝴蝶結
    之後跑步都 ...

CRE小師兄唔使咁客氣wor,恭喜你都跑到自己預期既時間,你既時間對我來講好快,希望你第時多d參與長跑網約跑活動,等我跟你學吓野。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 711MF 於 2008-9-28 10:54 發表

X3

好高興見到咁多師兄師姐。抱歉因要照顧我的打氣團,未能一一與各位師兄師姐打招呼,請原諒。

另外更加要請 Blurmax 兄原諒,因為我位小老板的攝影技術問題,我們的合照變成號碼布特寫,惟有等12/10再請師兄一齊合照。

升級   44.2%

該用戶從未簽到

剛剛訓醒 ~   ~ 次次比賽完都散左...

多謝各cting ~~ , 今次第一次同大家真真正正吹吹水, 打打氣呢 !
    小妹拿獎真係....好好彩...時間真係好好好好普通; 都算係自己向來水準 ~ abt 6 mins 1K.
    各cting 早早到晒, 最後係我到終點,亦係第一個長跑網ctse 到終點 ~ hahaha因為只有我一個ctse。

好快有相架啦 ~
    p.s. 期待下次比賽再見各cting ~ 未決定10月報什麼比賽。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

Sorry 各位師兄師姐,我大老板影o既相大多數都唔得。只有以下兩張ok。貼住先。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-9-28 10:54 發表 恭喜...恭喜.... 艾莉絲.韋CTSE  生日又有獎攞添

X4

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 23 天

大會: 46'13"
    晶片: 46'08"

頭半程: 23'12"
    尾半程: 22'57"

A組第39名
    男子組總名次: 279
    全場總名次: 295

總平均跑速: 5'45" /km