香港長跑網  - 長跑長友

樓主: waynekkw
打印 上一主題 下一主題

521輕鬆征服畢架山暨競技嘉年華-石硤尾公園(新界西九龍區聯合約跑)

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

今日既相關相片已上載至我係Picasa 既相簿
    而係稍後時間亦會上載至facebook

另外我要多謝黃 sir,R校長R嫂、壞人 c兄、May姐籌辦呢次既活動

https://picasaweb.google.com/samtcm9143/2011521BeaconHill#

評分

查看全部評分

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

今日又累又好玩,笑到我肚好痛~
    多謝黃 sir,R校長R嫂、壞人 c兄、May姐,SUE弟,仲有夢夢,皇上~

升級   100%

該用戶從未簽到

今日下午可以痛痛快快地濕透全身、樂透全心!
    好難忘嘅一日,多謝天氣同埋咁多位!哈!

升級   2%

該用戶從未簽到

I would like to thank all the organizers of this activity.
    I never thought that I can be very exhilarated.
    Despite of the heavy rain, we still have a good time!

升級   100%

該用戶從未簽到

多謝黃sir,R校長R嫂、壞人兄、May姐,SUE,仲有夢夢,皇上~
    好高興 !   難忘水戰的一天活動 .

升級   0%

該用戶從未簽到

今日天公做美, 水戰玩得好開心呢~
    要再次多謝各搞手, 期待下次長跑網活動~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝黃sir,R校長R嫂、壞人兄、May姐,SUE,仲有夢夢,皇上及各位義工~
    好高興 !   難忘水戰的一天活動 .

升級   100%

該用戶從未簽到

真是要多謝各位義工幫忙, 場雨咁大都唔放棄, 我自己就灰晒想閃.
    好在黃sir & SUE只堅持玩落去, 希望大家冇凍親.

落雨玩爭拖鞋又幾正, 挾波仔又笑到肚痛, 總之多謝大家支持.

登錄/註冊後可看大圖

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

多謝黃sir,R校長R嫂、壞人兄、May姐,SUE,仲有夢夢,皇上及各位義工!
    好耐未試過水中大戰,仲有夾波和爭拖鞋笑C我,好好玩!

另外邊位ching,唔見左件跑會T-shirt,係我到,size 36 短袖T

升級   59.05%

該用戶從未簽到

part 1:http://www.facebook.com/?ref=home#!/media/set/?set=a.10150200125911768.329727.713156767

part 2:http://www.facebook.com/?ref=home#!/media/set/?set=a.10150200252386768.329784.713156767

我upload左去 facebook
    大家想要原相可私底下pm我

已新增Picasa
    一click過:https://picasaweb.google.com/kan090284/2011521#

評分

查看全部評分

升級   100%

該用戶從未簽到

玩得好開心呀,多謝各位跑手
    淋住雨玩競技,好搞笑
    不過禽晚個頭痛到爆

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

多謝黃 sir, 呀sue, 蘭西, R校長R嫂、壞人,May姐搞今次畢架山活動。
    多謝夢璃咁大雨都帶住老婆仔來同大家拍照 多謝呀根又跑又影..
    多謝皇上的2工車接送物資.
    多謝各位到來的朋友, 令我有一個開心又愉快, 笑到我屎屎吓的一天.
    辛苦晒各位2工了.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 witchycatcat 於 2011-5-22 12:03 發表
    玩得好開心呀,多謝各位跑手
    淋住雨玩競技,好搞笑
    不過禽晚個頭痛到爆

係咪凍親呀令女 ? 保重啊 !

升級   100%

該用戶從未簽到

睇完d相,最好笑係搶拖鞋個遊戲

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2011-5-22 12:20 發表
    睇完d相,最好笑係搶拖鞋個遊戲

係ar 奪拖鞋 最好笑

升級   97.05%

該用戶從未簽到

謝謝 搞手壞人,Maggie, MayMay,Rebeeca ,-R-及各位義工等人,
    今年人數雖然無上年般人多,而且又落大雨,但大家都玩得好投入好開心,希望下年再來過!

升級   97.05%

該用戶從未簽到

-R-校長及會長,我哋終極戰用超級戰術贏了你哋個隊,
    至在搞下氣氛,唔好唔開心,抱歉!抱歉 !

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2011-5-22 21:21 發表
    謝謝 搞手壞人,Maggie, MayMay,Rebeeca ,-R-及各位義工等人,
    今年人數雖然無上年般人多,而且又落大雨,但大家都玩得好投入好開心,希望下年再來過!

yeah!明年再來過  X 2

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2011-5-22 21:32 發表 -R-校長及會長,我哋終極戰用超級戰術贏了你哋個隊,至在搞下氣氛,唔好唔開心,抱歉!抱歉 !

"友誼第一,比賽第二“
    起我心目中嘅R同埋會長亦屬於巧nice嘅人,佢地兩位亦對我巧巧....
    所以,佢地都係搞下氣氛姐,冇嘢嘅....

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 denis3885 於 2011-5-22 21:59 發表 yeah!明年再來過  X 2

明年再來過  X 3