香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

lee 到好有人情味

升級   35.4%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

自腳傷以來,得各方跑友仗義幫忙及問候, 感到人間有情 (d講句)
每日有ching/ctse慰問,了解受傷程度及進度
有部份更提供了藥油,口服消炎藥及骨科,跌打,針灸醫師等資料
可見佢地真係好有心同好熱心

在此,特別鳴謝咁多位ching/ctse
祝大家長跑長有,愈跑愈勇

登錄/註冊後可看大圖

(圖片轉自其他網站)

+1 0
上一篇︰2008年夏天澎湖之旅 - 我在菊島跑步下一篇︰有冇咩運動雜誌介紹 ?

升級   0%

該用戶從未簽到

redred姐, 唔好喊啦...
另外, 想問下公仔無著衫, 出唔出得街ga

711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

啊!!! redred姐係想全力衝圈, 記底記底, 下次找屯門ching們幫redred姐實現夢想

升級   0%

該用戶從未簽到

感性的表白, 祝早日痊癒.

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 6# 的帖子

又係e張相, 是否gills兄個小公主

升級   78.75%

該用戶從未簽到

Redred姐,小心保重啦
長跑長有啊!~~~~~

今次跑唔到,下次點都跑到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 25-7-2008 13:26 發表
又係e張相, 是否gills兄個小公主

NO la...我都想有個小公主, 太感人...

登錄/註冊後可看大圖

升級   54.9%

該用戶從未簽到

redred ctse 要好好休息先會快d好架
不需急於一時的,祝早日痊癒再踏上跑道~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 25-7-2008 14:04 發表
redred ctse 要好好休息先會快d好架
不需急於一時的,祝早日痊癒再踏上跑道~  

ram兄昨日睇完醫生, 狀態如何, 明天仍然去馬定休息? 保重, 保重.

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 10# 的帖子

d 眼淚好藍、好"浪"、好"茶"眼, 真係好感動喎

升級   35.4%

該用戶從未簽到

nc姐,7兄,gills 兄,stanley : 多謝多謝關心,
講到好似公仔咁既樣, 我諗都係gills 兄,7兄,stanley 兄你地帶頭先, 話曬同你地跑既話, 一開跑巳經唔見左影, 仲唔係好似陣風咁
(放心, nc 姐我唔會咁對你~呵呵 )

瘋兄:你仲未睇到個公仔咩 ?

ken兄:多謝你先, 不過如果好似你地咁練沖圈, 我都會定係星期五
ching 走2日會否辛苦 ? (放心,我d速度點快都會好似你慢跑咁,以ching 速度應無問題)

ram兄: 你唔舒服 ? 無事嘛?醫生點講 ?
如明天跑,小心身體

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   54.9%

該用戶從未簽到

Gills兄:小弟狀態當然唔得,今明都要食藥中腳軟軟,
明天要視情況先再決定

redred ctse:多謝關心,小弟不會勉強,我地要長跑長有嘛!

原帖由 Gills 於 2008-7-25 14:10 發表
ram兄昨日睇完醫生, 狀態如何, 明天仍然去馬定休息? 保重, 保重.

原帖由 redred 於 2008-7-25 14:35 發表
nc姐,7兄,gills 兄,stanley : 多謝多謝關心,
講到好似公仔咁既樣, 我諗都係gills 兄,7兄,stanley 兄你地帶頭先, 話曬同你地跑既話, 一開跑巳經唔見左影, 仲唔係好似陣風咁
(放心, nc 姐我唔會咁對你~呵呵ghijkyukh ...

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 2008-7-25 14:35 發表
(放心, nc 姐我唔會咁對你~呵呵ghijkyukh ...

redred姐,gills兄、7兄就可以帶頭
我都係係佢地後面食塵

升級   35.4%

該用戶從未簽到

唔該曬onon ching 出手相助

瘋兄, 你係咪都好想好似個圖咁跑呢,幾暢快
人地國王的新衣, 我地國王的跑衣

升級   100%

該用戶從未簽到