香港長跑網  - 長跑長友

樓主: redred
打印 上一主題 下一主題

lee 到好有人情味

升級   0%

該用戶從未簽到

咁出得街啦!

升級   11.35%

該用戶從未簽到

回復 22# 的帖子

Onon兄的功力真係勁!

RedRed c-tse: 呢度o的師兄師姐又真係好好,好難怪你咁感動既。

升級   35.4%

該用戶從未簽到

woo!!!onon 兄真係奇才
好靚呀
下次我咁著先
條紅色跑褲終有最佳配搭

升級   0%

該用戶從未簽到

Redred c姐,小心保重啦

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 22# 的帖子

好靚呀,

難唔到onon兄.

掂晒, 可以出街喇

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-7-25 15:02 發表
Gills兄:小弟狀態當然唔得,今明都要食藥中腳軟軟,
明天要視情況先再決定

redred ctse:多謝關心,小弟不會勉強,我地要長跑長有嘛!
RAM 兄, 身體要緊,食左藥跑要小心d, 因為醫c可能落重藥,等你快d好
祝早日康復,健步如飛

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-7-25 15:32 發表

唔係想, 係曾經的惡夢, 每次醒左都好驚, 驚係真架!
發夢都跑步
ching 緊係日有所思, 夜有所夢, 你實在太愛跑步啦, 果然夠瘋狂
有無夢過羅第一 ?

升級   35.4%

該用戶從未簽到

yungwai 兄 & 慢子兄多謝曬
我真係好"滾"動hj" />g

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 25-7-2008 15:37 發表
woo!!!onon 兄真係奇才
好靚呀
下次我咁著先
條紅色跑褲終有最佳配搭

咁RedRed C姐有冇Order番細碼背心呀, 昨晚有兩位著背心之C姐, 嘩...唔好以為我地嘩佢件背心, 而係佢地既跑速, 拍得住7兄(註7兄成晚跑前面果堆人, 小弟都食唔少塵), 有時著背心都好Sharp喎.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 25-7-2008 15:02 發表
Gills兄:小弟狀態當然唔得,今明都要食藥中腳軟軟,
明天要視情況先再決定

redred ctse:多謝關心,小弟不會勉強,我地要長跑長有嘛!

Right, 長跑長有, 如此亦難說服ram兄大人放人, 加上氣溫濕度雙高, ram兄要認真考慮考慮, 最多好番之後, 仲記得我地有個"我和RAM兄有個早餐約會"嗎? 待RAM兄回復狀態, 我地再執教鞭, 教吓班馬騮.

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 stanleyhpm 於 2008-7-25 15:09 發表

redred姐,gills兄、7兄就可以帶頭
我都係係佢地後面食塵jhk" />" />
stanley兄, 我既級數連塵都食唔到

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-7-25 16:26 發表
咁RedRed C姐有冇Order番細碼背心呀, 昨晚有兩位著背心之C姐, 嘩...唔好以為我地嘩佢件背心, 而係佢地既跑速, 拍得住7兄(註7兄成晚跑前面果堆人, 小弟都食唔少塵), 有時著背心都好Sharp喎.
woo~~個到d ctse真利害,不過我成日都讚個到d ctse 跑得快..希望過多10年
有佢地既功力就好

gills 兄, 我都知著背心好爽,我上年都係著背心跑架
不過今年著唔到啦...一言難盡
加埋我跑得咁慢, 咁sharp 好似唔係咁好

我想請問, 如果想再訂背心 or t-shit 可否再訂 ? (中碼)
另,17x cm 高左右(男), m碼是否岩size ?

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

redred C-tse,
Take more rest before recover

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-7-25 16:26 發表

gills兄, redred姐唔駛靠著背心都好sharp啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 redred 於 25-7-2008 16:40 發表
woo~~個到d ctse真利害,不過我成日都讚個到d ctse 跑得快..希望過多10年
有佢地既功力就好

gills 兄, 我都知著背心好爽,我上年都係著背心跑架
不過今年著唔到啦...一言難盡
加埋我跑得咁慢, 咁sharp  ...

有咩一言難盡? 上次見幾位C姐都冇咩異常(第一次湖碟灣), 小弟好少帶眼鏡跑, 不過為左一度各位C姐既風彩, 唯有....
另九龍皇.Alan兄會帶存貨去星期六之"尋花問柳", 到時睇吓有冇你要既Size.
至於17x猛男胸圍吹呎吋幾多, 我估如與Kenneth兄差唔多, 最好Order L碼.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 obaanc 於 25-7-2008 16:49 發表

gills兄, redred姐唔駛靠著背心都好sharp啦

100% agree and applied to ALL C tse.

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-7-25 16:45 發表

咁又冇, 諗都唔敢諗  不過下次試下發下夢!
話唔定有日夢境成真

升級   35.4%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-7-25 15:44 發表

請問邊樹有紅色跑褲賣?
個日係中興見到有
另我個條係super x 買, ching 可以去睇睇仲有無