香港長跑網  - 長跑長友

<月刊> 試刊號2011年5月

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

編者之話
    上個月阿kin 為長跑網作出一個新嘗試,推出本網月刊,無論佢編成點,我首先都好多謝佢先!
    而據我所知,好多跑友都係"大忙人"黎,係黎緊呢個月既特刊,就等我夢璃出碼la~~~

本地比賽直擊
    由於而家已經係長跑賽季季尾既緣故,係最近果個月係本港舉行既長跑比賽就唔係好多
    以下係2011年4月份已舉行既長跑比賽:

4.3無國界醫生野外定向、環島跑
    4.10 港鐵競步賽
    4.17 飛達慈善復活跑 、 5公里慈善盃暨家庭同樂日
    而相信跑友最為留意既就係係17號舉行既飛達慈善復活跑,皆因係每年3-5月慣常舉辦既長跑賽事
    係今年籌辦果陣都出現左D風波,已經分別舉辦左7年同10年既HKMP沙田河畔10km賽(原定賽事日期:3.13)
    同埋原定係5.1勞動節舉行既必達夏日長跑都雙雙取消,令到果項賽事既報名人數滿額

榮譽榜
    個別長跑網既會員頻頻參與比賽屢獲殊榮,有見及此就整左個"榮譽榜" 恭賀得獎既會員

2011.4.10  跑族半馬聯賽--江門站
    零下十度               女子半馬冠軍
    viola                    女子半馬亞軍

Fanny                 女子半馬第五名
    mill                      女子半馬第六名

海濤                     男子半馬冠軍
    麥麥                     男子半馬亞軍
    ET                       男子半馬季軍
    ericlms                男子半馬第四名

slowrunner         男子半馬第六名

runrun                女子迷馬冠軍
    廖锜星                  女子迷馬亞軍
    周太                     女子迷馬第五名

尤炽光                 男子迷馬第五名
    馮振安                 男子迷馬第六名

2011.4.17 Panasonic 飛達復活慈善跑
    jogging_cat  女子先進組第8名
    Terry Sze     男子公開組第7名
    燉奶佬          男子高級組第3名
    Tarry ctse    女子先進組第10名
    fong            男子元老組第1名

長跑網活動
    430 青公但願有情"特別嗚謝scchu ,di692提供活動相片"
    至於"521輕鬆征服畢架山暨競技嘉年華"現已接受報名,請各位有興趣參加既跑友到此post報名
    預告: 7.17預程記時賽

長跑剪影
    以下係四月份一D長跑賽事既相簿鏈結:

Panasonic飛達復活慈善跑

di692
    Daniel
    山貓
    夢璃 @ Jelly Collection
    上水馬王
    Danny Fung
    wingwingiris

5公里慈善盃暨家庭同樂日

上水馬王

以上既內容全部都係由Jelly Collection編寫
    如對其內容有任何不足之處,請多多包涵,並希望各位能夠提供寶貴既建議

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

Thanks ♥-♪夢璃☆-♥

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

多謝夢夢,辛苦晒~
    要比20000個讚你~ .....

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

多謝夢璃 !

唔講都唔記得 [430 青公] 已經完咗.
    見到嚟緊有兩項大型長跑網活動, 我都好想參與.

自己有好耐冇練跑,
    希望遲啲可以再見返長跑網師兄師姐, 一齊跑步一齊開開心心.   

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-5-1 00:39 發表
    編者之話
    上個月阿kin 為長跑網作出一個新嘗試,推出本網月刊,無論佢編成點,我首先都好多謝佢先!
    而據我所知,好多跑友都係"大忙人"黎,係黎緊呢個月既特刊,就等我夢璃出碼la~~~

本地比賽直擊
    由於而家已 ...

夢璃好完整啊!Thanks!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

唔該晒夢璃師兄

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 493 天

原帖由 LL3578 於 2011-5-1 00:39 發表
    編者之話

本地比賽直擊
    由於而家已 ...

夢璃做得好好呀,謝謝你

升級   26.6%

該用戶從未簽到

有咩睇呀~~ 近排少左上o黎~~ 要update下先得囉~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

夢璃加埋呢個在長跑網活動入面啦!
    大家有無興趣5月21日來玩吓 ! 來啦來啦!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=15079&extra=&page=1

謝謝你

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

唔該晒夢璃

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 mill 於 2011-5-12 10:54 發表

夢璃加埋呢個在長跑網活動入面啦!
    大家有無興趣5月21日來玩吓 !" />" /> 來啦來啦!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=15079&extra=&page=1

謝謝你

mill 姐,其實已經一早加左,只不過D字唔係好大隻,有D人唔太清楚
    係將來既月刊會改善下

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 LL3578 於 2011-5-12 14:15 發表

mill 姐,其實已經一早加左,只不過D字唔係好大隻,有D人唔太清楚
    係將來既月刊會改善下

我老眼昏花睇唔到tim.

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

2011.4.10  跑族半馬聯賽--江門站
    零下十度               女子半馬冠軍
    vioal                    女子半馬亞軍

Fanny                 女子半馬第五名
    mill                      女子半馬第六名

海濤                     男子半馬冠軍
    麥麥                     男子半馬亞軍
    ET                       男子半馬季軍
    ericlms                男子半馬第四名

slowrunner         男子半馬第六名

runrun                女子迷馬冠軍
    廖锜星                  女子迷馬亞軍
    周太                     女子迷馬第五名

尤炽光                 男子迷馬第五名
    馮振安                 男子迷馬第六名

登錄/註冊後可看大圖

升級   50.53%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

IpYiu-Ki(老鷹)你失蹤左好耐啦!快d蒲頭一齊玩呀。

升級   75.8%

該用戶從未簽到

原來四月份都好多師兄師姊得獎喎,保個集體恭喜先,恭喜恭喜
    Thanks 夢璃