香港長跑網  - 長跑長友

樓主: alexywk

2011.6.26 2011 奧運歡樂跑

升級   50.5%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原來以前真係有雨傘派!
    我有個做童軍的朋友,以前做過歡樂跑義工,都話叫我記得攞禮物。但我今年第一年參加,所以還以為我朋友講笑添。

升級   43.67%

該用戶從未簽到

我以為跑完有香蕉食,
    我又無準備野食, 搞到我空肚等左個半鐘. 等佢抽埋獎至走.

升級   50.5%

開心

有無CHING/CTSE話等埋下半PART,話之後還有另一電器贊助商抽禮物 OR 玩遊戲送禮物?

升級   38.95%

該用戶從未簽到

升級   43.67%

該用戶從未簽到

上半 PART 係樂聲贊助抽獎 (1-30),
    聽聞下半 PART 係三星贊助抽獎.

升級   2%

該用戶從未簽到

專登等埋samsung抽獎先走..
    但... 這些機會不是屬於我的

升級   85.33%

該用戶從未簽到

今天安排有點混亂:

約8時, 派TEE d工作人員話:號碼布已經派晒! 我即刻O嘴, 派晒!!!!??? 我問佢咁我點寄存行李? 佢話大會安排, 答唔到你。過一分鐘后, 我見到另一個工作人員話: 有啊! 收埋左。(極攪笑!!!!)

我陪個小朋友跑, 跑得慢, 紀念品COUNTER工作人員話, 紀念品毛巾派晒啦!!!!!

XYZ*&%$#!!!!!

升級   38.95%

該用戶從未簽到

抽完1-30, 我以為已經完走左tim..

升級   27.89%

該用戶從未簽到

原帖由 siuvan 於 2011-6-26 15:25 發表 抽完1-30, 我以為已經完走左tim..

哈哈~~我都係woo~
    不過冇所謂啦~
    我冇抽獎運~~

升級   50.5%

開心

我都係等抽完32吋3D電視後走了,因為無野食,已經用了25元買了一隻雞脾食,無零錢用了,而且變左味女,所以都閃了。

升級   29.33%

該用戶從未簽到

原帖由 merino 於 26-6-2011 17:42 發表
    我都係等抽完32吋3D電視後走了,因為無野食,已經用了25元買了一隻雞脾食,無零錢用了,而且變左味女,所以都閃了。
    但我用了$45買了一隻火雞脾,不過價錢真很貴,各位參加者你們的完成時間是多少?

升級   72.33%

該用戶從未簽到

Enjoy the event, Samsung lucky draw is good although we need to wait for so long....

升級   31.58%

該用戶從未簽到

件大會彬真係好焗 一著落去已經出哂汗 但勝在防臭

升級   29.33%

該用戶從未簽到

當我到終點前幾十米,有工作人員即刻趨前截停沒有號碼布的人,不讓他踏入終點區,工作人員的舉動令有號碼布的參賽者有一份喜悅。

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

我陪小朋友行,去到終點無枝裝水,好彩天氣唔係太熱,又無出力跑,唔係都可以暈低, 我同事係第一輪抽到21獎, 可以抽ipod的音響

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

參加完比賽
    請來比個分

賽後投票 - 2011.6.26 奧運歡樂跑
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=15425

升級   27.89%

該用戶從未簽到

我買唔到佢D門票

升級   29.33%

該用戶從未簽到

門票一事早已忘記了!

升級   79.47%

該用戶從未簽到

原帖由 sue0918 於 2011-6-29 20:30 發表
    我買唔到佢D門票

請問點解買唔到?我仲諗住下星期去
    "詳情請瀏覽 www.hongkongdisneyland.com/offers/olympicdayrun2011 或致電香港迪士尼樂園銷售服務熱線 3550 3341 查詢"

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 siuvan 於 2011-6-26 15:25 發表
    抽完1-30, 我以為已經完走左tim..

跑完仲有成個鐘先抽獎,原來D獎品咁豐富~