香港長跑網  - 長跑長友

樓主: spmho
打印 上一主題 下一主題

2008.10.01 - 10公里國慶長跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-9-30 10:38 發表

多謝哂Alfred兄打氣, 主場係特別醒神, 目標保守sub40"先啦.

聽日跑大直路,氣溫又咁清涼,睇來嬌士兄聽日真係有機會攞獎。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 30-9-2008 11:24 發表

聽日跑大直路,氣溫又咁清涼,睇來嬌士兄聽日真係有機會攞獎。2302

大圍兄, 提提你最尾幾K唔係直路黎呀.
1 - 2K = 停機亭 至 水霸尾 ( 直路 )
3 - 4k = 水霸尾 至 停機亭 ( 直路 )
5 - 6k = 停機亭 至 水霸尾 ( 直路 )
7k =  水霸尾 至 碼頭 ( 落斜 )
8k =  碼頭 至 水霸尾 ( 上斜 )
9 - 10k = 水霸尾 至 停機亭 ( 直路 )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 30/9/2008 11:11 發表

Alfred兄,唔洗麻煩啦,帶埋千金黎咪掂哂啦.

佢聽朝要去同高手過招,唔得閒陪我!最衰佢上次做la la 隊叫草球又無留番,如果唔係就帶埋嚟。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 30/9/2008 11:30 發表

8k =  碼頭 至 水霸尾  ...

留力爆返嚟。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 30-9-2008 11:34 發表

佢聽朝要去同高手過招,唔得閒陪我!最衰佢上次做la la 隊叫草球又無留番,如果唔係就帶埋嚟。

利害, 各自各精彩....游水高手...過招...加埋C兄傳授跑步心法, 平時再操吓單車, 明日女鐵人之星.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 30-9-2008 11:36 發表

留力爆返嚟。

Right, 睇吓最尾2K可唔可以7"搞掂佢.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 30/9/2008 11:37 發表

利害, 各自各精彩....游水高手...過招...加埋C兄傳授跑步心法, 平時再操吓單車, 明日女鐵人之星.

係中間嗰樣唔肯玩!奈何!

升級   68%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-9-29 13:56 發表

恭喜 ching 尋回跑的感覺,及時提升狀態。2291
小弟亦感覺到自已心情異常興奮,狀態正不斷提升中,希望到時可以挑戰47分內完成。2290

P.S. 為再次感受“9.21半馬有火”跑後飽餐既滿足感,小弟已相約友人於賽後 ...

多謝大圍新跑手
跑後食餐飽好正,但當日下午有約,可跑後吹吹水,飲吓野!
恭喜你,仍對比賽有興奮感覺.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-9-30 11:30 發表

ICIC,好彩得嬌兄提點,咁又要調整一吓聽日既戰略。
711MF 該用戶已被刪除

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-9-30 11:30 發表

嬌妹:

條路線噤跑法,頭 6K 唔係跑到悶

聽日要開工,唔得閒捧場,吡心機得啦,唔洗太大壓力才跑得好成績!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 30-9-2008 14:39 發表

嬌妹:

聽日要開工,唔得閒捧場,吡心機得啦,唔洗太大壓力才跑得好成績!

多謝哂pwong兄既祝福, 明日開工...人人放假要返工,雖有點掃興,但冇左閣下,尼個社會又點樣不停步向前呀, 如同跑步. 其實比賽我唔會比壓力自己, 每次都係盡力而為, 所以每每賽前都係大教瞓,反而會定個目標比自己, 同埋認定用咩戰略, 睇吓達唔達標. 條路就係幾悶, 但主場合埋眼都識跑, 返而有助做好成績.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2008-9-30 14:39 發表

嬌妹:

小弟反而喜愛這條線,雖然真是看來一望無際,
但可以清楚遠望前面你想追的 target 有幾遠!

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-9-30 15:31 發表

多謝哂pwong兄既祝福, 明日開工...人人放假要返工,雖有點掃興,但冇左閣下,尼個社會又點樣不停步向前呀, 如同跑步. 其實比賽我唔會比壓力自己, 每次都係盡力而為, 所以每每賽前都係大教瞓,反而會定個目標比 ...

我都有d驚跑跑下訓著,聽日盡力睇下跑成點喇…如果得的話睇下會加操一課,努力加里數

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

聽朝唔可以親見睇到…
    "嬌嬌"過終點衝線一刻!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-9-30 13:56 發表

大圍兄,:汀九個條斜路你都無問題,洗嘜驚喎一於由頭爆到尾,上台影返張攞獎相,,,

咁爆法.....跑到爆江有份。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kenneth 於 30-9-2008 15:49 發表

帶定相機,明日有三位 ching 叫糊﹗

我覺得下一場叫三飛 147 機會大D, 呢場玩吓無妨.

升級   0%

該用戶從未簽到

各位chingctse加油呀, 希望明天個個pb, 跑個痛快, 滿載而歸