香港長跑網  - 長跑長友

樓主: LL3578

2011.8.14 南區越野賽

升級   4.74%

該用戶從未簽到

參加了,返而有d失望,如果有得再簡, 一定會簡中興柸,人地成績好快就有,到依家,我都唔知自己跑第幾,更加可能一世都唔知自己跑第幾

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Grace,

Be patient - the result of SD X-country Run normally will be released within a week!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   16%

該用戶從未簽到

原帖由 vernen 於 2011-8-16 13:15 發表 樓上Ching講得對,首180名有得派,我都有腰包。不知會唔會公佈賽果?一個地區跑會,能夠舉辦這麼有規模的賽事,我覺得已經不錯了,不能和一些大會有很多贊助比較!這此比賽的賽道幾有挑戰性,不錯!

完全同意,細跑會搞,收費又平,我覺得算係幾好。
    最抵讚係有2個水站喺山裏面,搬都搬死。

其實大家參加比賽真係為左紀念品?定係應該喺比賽中尋求突破,或者享受比賽過程?

升級   4.74%

該用戶從未簽到

其實大會都幾out, 我有個fd, 參加中興即日就有時間, 但我要等one week??????????one week 後我都冇mood睇啦?有咩用???應該冇下次,black list 依個比賽

升級   68%

該用戶從未簽到

原帖由 nothing 於 2011-8-17 14:55 發表
    [quote]原帖由 drsoeasy 於 2011-8-17 14:49 發表

登錄/註冊後可看大圖

完全同意,細跑會搞,收費又平,我覺得算係幾好。
    最抵讚係有2個水站

同意.
    家庭式,手作仔跑會,
    志在推廣跑步運動,
    大家有餐玩.

我覺得玩呢d手作仔跑會比賽,好似參加個街坊活動,
    除享受比賽外,係過程見到d義工同心合力...佈置/派呺瑪布/水站/指路
    維持秩序...等,義工出心出力,都係想搞好個活動.

我跑時到水站時/或見有指路的義工,我到好感謝佢地的付出,
    先至有得玩.

有改善空間,大家多多包容.

升級   16%

該用戶從未簽到

我見當日有人用一種出單功能既計時錶計時的,喺未有計時晶片前,所有比賽都係用果種錶的,即係話佢地應該有計到時。
    希望佢有計晒所有人時間啦。

如果有晶片要加$30﹣40報名費,大家又點睇?(包括最細果組小朋友)

升級   1.35%

該用戶從未簽到

大賽如泰基盃未用晶片計時前,都是cry out 方法計時,自上年用晶片,報名費加$30,信自己隻錶吧...

升級   33%

該用戶從未簽到

原帖由 sunnyman913 於 2011-8-16 00:08 發表

ching係咪跑3.5km?

係呀..我跑到死死下

升級   33%

該用戶從未簽到

原帖由 sunnyman913 於 2011-8-16 00:12 發表

我企係起點,但唔係頭,啲人唔肯退後。好彩我開頭沖,唔係變屎餅......

你青少年組??

升級   33%

該用戶從未簽到

原帖由 sunnyman913 於 2011-8-16 00:13 發表

我跑完,終點有人派緊,佢同我講得女仔有,我只有水...... 我以為派M巾~~

我跑左27~28分鐘...番到去..個個都拎住個腰包

升級   33%

該用戶從未簽到

原帖由 nothing 於 2011-8-18 09:56 發表

我相信1星期都冇. 點解?

你打去個會就知. 佢既職員以為有doo我地既紀錄, 事實梗係冇啦.

我地果時衝線就算頭180人. 佢都只係寫排名咋(記住排名咋, 冇時間)

我果日問過d工作人員..佢話一陣就會放d時間上來...不過我都無條link..唔知點搵''

升級   83.16%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 YaNbAbI` 於 2011-8-18 12:39 PM 發表

你青少年組??

係呀~~

升級   83.16%

開心

原帖由 YaNbAbI` 於 2011-8-18 12:40 PM 發表

我跑左27~28分鐘...番到去..個個都拎住個腰包

我大約跑咗15-16分鐘,佢派緊,但唔俾我

升級   83.16%

開心

其實我冇在乎紀念品,最唔滿意喺起跑時......

升級   4.74%

該用戶從未簽到

回復 165# 的帖子

我相信有時d野係事在人為,個個比賽都有晶片, 但又唔覺佢地加好多錢? 問題係話20-30 元食過早餐都唔指啦, 其實參加比賽一來係感受氣氛, 二來係可以有d比拼,從而找到成功感同目標, 但現在, 我好似什麼都得不到,好有失落感

升級   16%

該用戶從未簽到

南區長跑會網頁:
    http://www.sdhhk.org/main.html
    暫時未有update, 耐心等候吧

那裡有比賽$70包晶片+紀念品?
    請介紹一下

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

咁平報名費又係唔可以有咩祈望既!不過都要隨著時代走,當其他各大小跑會都用晶片計時,相信大家係唔介意付出多少少報名費!

升級   16%

該用戶從未簽到

他們的網站管理比較差,08年以後的成績都只在首頁更新

升級   4.74%

該用戶從未簽到

原帖由 drsoeasy 於 2011-8-18 15:38 發表
    南區長跑會網頁:
    http://www.sdhhk.org/main.html
    暫時未有update, 耐心等候吧

那裡有比賽$70包晶片+紀念品?
    請介紹一下

有呀,不過係上年既事, 今年唔知有冇咁平呢???2010.9.26 荃灣區青少年暑期活動閉幕禮暨長跑迎亞運賽事網頁:
    未有提供

主辦機構網頁:
    未有提供

表格下載:
    https://docs.google.com/fileview?id=1r9BBgXx0iEWlGnRg3JR_eSL4rHw3oFycQZnH9nG5ZWYEMgo0E1QKyV_Jxqt1&hl=en

網上報名:
    未有提供

路線地圖:
    請參考在報名表上之路線圖

主辦機構: 荃灣區青少年暑期活動統籌委員會及荃灣青少年發展協會
    日期      : 2010年9月26日 (星期日)
    時間      : 8:16 a.m.
    地點      : 荃灣公園二期
    路線      : 由荃灣公園二期出發, 沿海旁緩跑徑及青山公路跑至汀九附近折返 (詳情請請參考在報名表上之路線圖)
    距離      : 約8.00公里
    時限      : 1小時20分
    組別      : 男子 - A (16-28), B (29-36), C (37-44), D (45-50), E (51-59), F (60+)
                  女子 - WA (16-36), B (37-44), C (45+)
    費用      : $60 (註: 不用繳付晶片按金)
    名額      : 有待公佈
    截止日期: 2010年9月6日 (星期一)
    查詢      :  8104-8500

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

回復 183# 的帖子

你講緊果場賽事其實係下個月25號荃灣搞果場New Balance 10k
    但報多費就一個double 咁濟,個人要120個大洋