香港長跑網  - 長跑長友

請問邊到有得燙字落件鐵人衫度

升級   14.33%

該用戶從未簽到

想問下,如果我想係件鐵人衫到燙D字,應該邊到有得攪呢。
我係旺角問過都唔平。
如師兄知道邊到有得燙字,可否PM 我地方及價錢呢?
謝謝。

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2011-6-1 23:05 發表
想問下,如果我想係件鐵人衫到燙D字,應該邊到有得攪呢。
我係旺角問過都唔平。
如師兄知道邊到有得燙字,可否PM 我地方及價錢呢?
謝謝。

已經PM左我朋友Jodi既電話比你
價錢看你想印幾多, 我果件就差唔多使左$300
旺角邊度有得印?

升級   14.33%

該用戶從未簽到

謝謝JASON
中旅社個嗰商場入面有一間,我上次去見到佢燙緊個牌子上條BIKINI褲到。
你個件無乜字咋喎....., 都要300
原來著上件2XX背心,前面漆黑一片,真的唔係太好睇,所以仲諗住印個名上去
上次中銀有個AUST TEAM 的人同我講印個HKG 都係十幾蚊咋喎........

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 cb34 於 2011-6-2 20:58 發表
謝謝JASON
中旅社個嗰商場入面有一間,我上次去見到佢燙緊個牌子上條BIKINI褲到。
你個件無乜字咋喎....., 都要300
原來著上件2XX背心,前面漆黑一片,真的唔係太好睇,所以仲諗住印個名上去
上次中銀有個 ...

我果件都算印到滿晒, 上身前後都有, 側邊又有
十幾蚊又真係好平, 試下得唔得再話我知

升級   14.33%

該用戶從未簽到

係喎,係前後都有喎。
AUST TEAM 個人話十幾蚊個HKG,但佢無講係邊到印。
下次比賽見到佢,我再問下佢先。
如果印咁多,旺角嗰間好似都係同你個FD差唔多價錢。