香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gunners

跟拿匙跑步日誌

升級   69.25%

該用戶從未簽到

唔啦...我唔想再煩住坦克師兄啦...明天好多人跑青公...我都未必有機會追到佢既速度問佢野啦...
請問...乜野叫pb 和sub 呀?我見你地成日講... (我現在執拾明晚的行李...好似去旅行咁....)

ps:我開始發覺自己可能太得閒...成日留言炸你地個blog..哈哈!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 181# 的帖子

小師妹PB即係個人最佳時間(Personal Best)
我想Sub1:20即係要係1小時20分內完成,知無
妳要拉埋個喼去跑青公

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-8 22:45 發表
小師妹PB即係個人最佳時間(Personal Best)
我想Sub1:20即係要係1小時20分內完成,知無
妳要拉埋個喼去跑青公

原來pb係咁解...多謝你呀!你真係好人呀!下次請你飲茶!
我真係揹個奶粉袋去跑步...當然放在locker啦...袋入面有水、毛巾、藥盒、防曬三寶、防風防雨法寶.....
總之每次出去跑步,就好似去旅行咁...左執右執(足足用左1小時...)
仲有呀...今次第二次跑...又係咁凍...好激氣lor~~好憎d風打落塊面...好痛ga!
不過....明晚大把人跑,佢地會幫我檔唔少風....   

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-8 22:59 發表 原來pb係咁解...多謝你呀!你真係好人呀!下次請你飲茶!我真係揹個奶粉袋去跑步...當然放在locker啦...袋入面有水、毛巾、藥盒、防曬三寶、防風防雨法寶.....總之每次出去跑步,就好似去旅行咁 ...

喂,唔係跑晨早七點半喎,防曬三寶都扲埋

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-8 23:22 發表

喂,唔係跑晨早七點半喎,防曬三寶都扲埋

早晨!根拿兄,今日好興奮,因為可以跑步!(未出發!先興奮!)
哈哈!我個奶粉袋係可以一年四季隨時使用...所以「九屎垃圾」都有lor~~
我既目標係...跑半年青公減10磅啦... (失敗率達99%..因為我好鍾意食朱古力及雪糕)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

根拿兄...我跑完青公返到屋企啦...我今日好叻女呀...保持7mins/1km...哈哈哈
今日坦克兄帶了新朋友,所以我自己一丁跑最尾...我由起點去到汀九橋底呀...然後調頭回程...
今日亮哥仲請我食朱古力tim...應該係每人一粒...真開心~~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 186# 的帖子

小師妹,今晚凍唔凍,係咪著住套晚裝同4吋高跟鞋去跑呀

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-9 22:28 發表
小師妹,今晚凍唔凍,係咪著住套晚裝同4吋高跟鞋去跑呀" />" />

今晚唔凍 ...我趕唔切著套晚裝及高跟鞋 ...而且人地眼尾都無望我呀...算吧啦!我都係兩袖清風跑青公ga la~~哈哈哈!
下星期五,你會唔會請我食朱古力呀?

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-9 22:42 發表 今晚唔凍 ...我趕唔切著套晚裝及高跟鞋 ...而且人地眼尾都無望我呀...算吧啦!我都係兩袖清風跑青公ga la~~哈哈哈! 下星期五,你會唔會請我食朱古力呀  

乜唔係好請我食咩

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-9 22:47 發表

乜唔係好請我食咩" />" />

根拿兄...如果你下星期五來...你要由粉嶺來荃灣...好趕wor...你是否每月來一次跑青公??

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

回復 186# 的帖子

亮哥請食朱古力,點解我無份既

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 beepatpat 於 2011-12-10 00:02 發表
    亮哥請食朱古力,點解我無份既

我唔知呀...亮哥在開跑前,每人一粒,(mil姐都有份) 是白朱古力,好好味!(我都唔捨得食)
    可能亮哥知我「為食」呢?

升級   100%

無聊

回復 192# 的帖子

整定我無口福   係呢,唔見 case 去食飯既?

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 beepatpat 於 2011-12-10 00:16 發表
    整定我無口福   係呢,唔見 case 去食飯既?

我今日見到師兄你...你跑完後換好衫,好cool 咁行企係欄杆度,而且眼神凌厲........
    所以我唔敢同你打招呼...唔好意思呀!
    另外,我怕跑完步立即食飯...會容易肥...所以我自己回家沖涼休息....

升級   100%

慵懶

我都無呀,係咪女仕先有架
    原帖由 beepatpat 於 2011-12-10 00:02 發表 亮哥請食朱古力,點解我無份既

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-10 00:33 發表
    我都無呀,係咪女仕先有架" />" />  

咁就要問下亮哥啦...

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-10 00:40 發表 咁就要問下亮哥啦...

其實我都無朱古力.  你又唔覺意擺咗亮哥上臺啦.

gunners兄好壞, 我都系叫小師妹著晚裝去跑, 點知你仲要加對高跟鞋

剛剛睇番前幾日 gunners兄個blog, 笑屎我, " 做東 "

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-9 22:51 發表

" />" /> 根拿兄...如果你下星期五來...你要由粉嶺來荃灣...好趕wor...你是否每月來一次跑青公??" />" />

咁又唔係一個月一次ge,啱時間咪黎跑law,返工唔定時嘛

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-10 04:12 發表

其實我都無朱古力.  你又唔覺意擺咗亮哥上臺啦.

gunners兄好壞, 我都系叫小師妹著晚裝去跑, 點知你仲要加對高跟鞋

剛剛睇番前幾日 gunners兄個blog, 笑屎我, " 做東 "

我唔係「專登」擺亮哥上枱...屎啦...亮哥係咪好惡屎ga ...可能下次唔請我食朱古力lu ...(因為我多咀...對不起呀~~亮哥)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-10 07:37 發表

咁又唔係一個月一次ge,啱時間咪黎跑law,返工唔定時嘛

根拿兄...你老老實實講...我最近成日入來你的blog玩...搞到你個blog 都唔似「跑步日誌」
    如果你想我講少d野...你一開到聲!我就收聲(絕對俾面你!) ,我無問題ga...