香港長跑網  - 長跑長友

樓主: merino
打印 上一主題 下一主題

LUNAR RUN OPEN

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

港隊既話,我就唔敢當la~~~
    如果要做既,一早已經做左
    我而家可以做既,倒不如積極D參與各類型既長跑賽事(落場/影相都好),為自己同埋各位長跑愛好者帶黎美好回憶

升級   27.89%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-7-24 21:10 發表 港隊既話,我就唔敢當la~~~如果要做既,一早已經做左我而家可以做既,倒不如積極D參與各類型既長跑賽事(落場/影相都好),為自己同埋各位長跑愛好者帶黎美好回憶
    態度正確

努力跑好每一場...7/30大家一齊努力啦

升級   27.89%

該用戶從未簽到

原帖由 LL3578 於 2011-7-24 21:06 發表 你唔好一聽到我既網名"夢璃"就以為係我係女仔(雖則好多人都誤會左)但其實我係男仔黎嫁~~keke
    睇張相都知你係公啦

比賽果時...見唔少有女參者又清秀又健康...唔錯唔錯

升級   0%

開心

原帖由 nothing 於 2011-7-24 22:09 發表

我知你係男, 但你話你冇佢咁靚呀嘛!!! 係喎,夢璃呢個名點黎架? 你真名叫夢璃? 仲有東兒又係乜野意思?

我真名就唔係叫"夢璃",呢個名只不過我網名/筆名/藝名
    想知我真名既,不妨可以搵下我過去一年獲獎比賽既得獎名單就會知
    當然我起得咁既網名係有意思既
    (“夢”指我加入長跑界希望達成的理想,“璃”解作琉璃,是其中一種寶石,這個名字意思解作我
    的長跑夢像琉璃一樣珍貴,我會盡力跑好每場長跑賽,綻放與別不同的光芒。)

至於"東兒",佢係一位近呢幾年係越南好hit既歌手,佢唱既歌好多都係佢自己作
    所以我一聽到佢既歌,就好鐘意到日日唔聽佢D歌都唔安樂
    佢係樂壇發展咁成功,令我好崇拜佢

* 我講呢D野似乎有D離題,講歌手果D去番音樂區果邊講la~~~

升級   100%

擦汗

原帖由 LL3578 於 2011-7-24 18:21 發表

如果我中學時代間學校肯重視長跑既運動員
    我今日既成就未必會係咁 hgj" />" />jufgu

香港教育,的確唔重視體育,小弟f4-5年代直情無體育堂添,只係做填鴨

升級   0%

開心

原帖由 nothing 於 2011-7-25 01:58 發表

越南歌手真係唔識. 係香港呢邊係咪唔多人聽佢d歌?

唔好講佢D歌,香港地係比較少人聽東南亞歌手唱既歌
    香港人大多數除左聽local/英文歌之外,再唔係會聽日韓果堆
    越南歌係香港地算係比較冷門D

升級   13.1%

慵懶

啱啱收到確定電郵, 要著大會送嘅TEE比賽,  不過返工參加唔到, 有D失望添!!

升級   13.1%

慵懶

恭喜你於Nike Lunar Run Open或Lunar Run Nike+ Challenge中有卓越的表現,成功晉級Stage II Lunar Run 8K。
    請留意以下有關Lunar Run 8K的重要事項:
    日期2011年7月30日 (星期六)
    地點香港賽馬會國際小輪車場 (葵涌)
    穿梭巴士接送時間19:15 – 19:45
    到達起點時間20:00
    起跑時間21:00
    路線香港賽馬會國際小輪車場 > 葵喜街 > 葵裕街 折返沿葵喜街往荃灣路跑 > 折返香港賽馬會國際小輪車場為1 圈, 共跑2圈 (請留意以下路線地圖,點擊放大)
    穿梭巴士集合點興寧路, 葵芳新都會廣場旁 (請留意以下地圖,點擊放大)

事前準備敬請於活動當日 20:00到達起點,逾時不候。請於活動前進行充足的訓練,如遇身體不適,建議請教醫生意見,方可參賽。
    衣著裝備 各跑手必須穿上由大會提供的Lunar Run Tee,號碼布及計時晶片,方可參賽,並請各跑手穿著合適的運動鞋,及自行準備毛巾和替換衣物。
    行李寄存大會會於當晚提供行李寄存服務。
    身體狀況 請密切監察自己的身體狀況,如活動期間有不適,請立即與工作人員聯絡。Nike會於起點,沿途水站及終點為各跑手提供清水及補充飲品。參加者如因參與Nike Lunar Run 8K而有任何損傷及損失,主辦單位及協辦單位均不會負責。
    惡劣天氣安排如果天文台在Nike Lunar Run 8K 當晚19:00懸掛三號強風訊號、黃色暴雨警告或更高信號,大會將取消該晚的活動。參加者可以致電1878200 向天文台查訊最新天氣情況。

大會更增設一項特別大獎,只要各入圍跑手登入NIKE.COM.HK加入JUST DO IT行動,於Lunar Run 8k 當日帶同列印或電子版個人專屬QR CODE到現場CHECK-IN,並於8月1日前於JUST DO IT行動累積成為最高分的頭4位女跑手,即可到上海第一屆Festival Of Sports參加 Mega Ladies’ Night,親身體驗海外之旅!
    細則及條款:
    • Nike Hong Kong Limited為本推廣期內所有項目的主辦單位,並委託Sportsoho Media Limited為協辦單位。
    • 主辦單位將保留聯絡參賽者,及提取有關個人報名資料之權利,並會把參賽者的聯絡資料轉交協辦單位以用作安排比賽之用途。
    • 主辦單位將保留參賽者的聯絡資料以作日後市場推廣之用途。
    • 主辦單位將保留參加者的參加資格的最終決定權。
    • 如因提供錯誤資料或不根據正確報名程序參賽,主辦單位有權拒絕參加者作賽。
    • 如參加者被發現虛報個人資料,或代替他人作賽,一經發現,主辦單位有權取消參加者資格及成績。
    • 參加者必須根據其個人所屬組別之集合時間報到,逾時不候。
    • 參加者必須完成比賽項目的整段路線,成績方可成功計算。
    • 主辦單位將保留賽果的最終決定權而不接受任何爭議或上訴。
    • 如比賽安排有任何更新,主辦單位將於Nike Running Hong Kong facebook專頁公布,請參加者於比賽前密切留意。如因天氣情況而取消比賽,主辦單位將不會作個別通知。
    • 參加者如因參與Nike推廣期內的任何項目而有任何損傷及損失,主辦單位及協辦單位均不會負責。

Nike Running

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 160# 的帖子

see u all C-hing on 730

升級   72.33%

該用戶從未簽到

太太入左決賽, 明天晚上會同大家加油+拍照, 到時見   希望可以影到你地

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 162# 的帖子

ching, ctse, 大家加油

升級   0%

開心

各位參賽者/黎影相打氣請留意聽晚既天氣情況
    因我頭先收到主辦單位發既SMS
    果邊就話,如聽晚7點或之後,黃雨/三號波既話,賽事會取消,唔會有補賽

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 LL3578 於 2011-7-29 18:33 發表
    各位參賽者/黎影相打氣請留意聽晚既天氣情況
    因我頭先收到主辦單位發既SMS
    果邊就話,如聽晚7點或之後,黃雨/三號波既話,賽事會取消,唔會有補賽

明晚我會在場為大家打氣!

升級   0%

該用戶從未簽到

明晚我都會來幫長跑網 C兄/姐 打氣&影相。

升級   100%

鬱悶

原帖由 denis3885 於 2011-7-29 22:41 發表 明晚我都會來幫長跑網 C兄/姐 打氣&影相。

我都會去打氣 !

大佬金, 約埋一齊去啦 ! 我唔識路去架 !

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 168# 的帖子

ching, 我只是參與牙 拎奬留反比跑得快師兄啦!!1!!haha!!!!!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 166# 的帖子

多謝金金C-hing到來打氣

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 167# 的帖子

多謝runrun ctse 來打氣 我喜歡跑步氣氛

升級   100%

鬱悶

原帖由 fwk322 於 2011-7-30 11:42 發表 多謝runrun ctse 來打氣 我喜歡跑步氣氛

唔好意思呀Thomas 師兄, 因突有要事今晚來不到了,
    加油呀 ! 下次約跑再見啦 !

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 173# 的帖子

thanks runrun ctse