香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

挑戰半奧運 - Sponsor 有行動啦

升級   84.4%

該用戶從未簽到

在眾人的壓力下,Sponsor於昨天終於有所行動,我們依舊到了灣仔的10K Running Pro Shop選購適合我的練習跑鞋,因為很喜歡他們的服務態度和意見。雖然我非常滿意遺失了的那一對,但買東西始終都是想有新嘗試,不過又要確保有足夠的保護,所以我繼續選Tiger

http://ginnywong9111978.mysinablog.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=1276377

+1 0
上一篇︰Louis: Running in LA下一篇︰洛杉磯地震!

升級   92.85%

該用戶從未簽到

Ginny姐真識貨呀, 2130! 超正, 點解唔"sock"性整對Kayano14呢?  小弟仲著緊對 2110, 2120 and Kayano 12. 琴日check完, 2130仲賣緊$85US (on sale from $95), 相信要到年尾等2140出嘅時侯2130才會跌到$60US左右! 其實新出果對3000一樣咁正! I love Asics!!! 正! 正! 正!

升級   46.67%

該用戶從未簽到

我都去過10k買鞋,佢地真係好專業!

升級   5.33%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

你的 Bianchi 是在元朗阿檬那裡買的嗎  

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 lvrunner 於 2008-7-30 02:37 發表
    Ginny姐真識貨呀, 2130! 超正, 點解唔"sock"性整對Kayano14呢?  小弟仲著緊對 2110, 2120 and Kayano 12. 琴日check完, 2130仲賣緊$85US (on sale from $95), 相信要到年尾等2140出嘅時侯2130才會跌到$60US左右 ...

你真係好鐘意Asics 喎, 我之前唔見左o個對迷係Kayano, 不過唔知係1X,今次想試下新o野
    USD85咪平香港成百蚊!

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 philomena 於 2008-7-30 18:27 發表

係呀, 好過去連鎖店, o個d Sales玩下手都唔跑步, 點會比到意見你呀

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 datoe 於 2008-7-30 18:39 發表
    你的 Bianchi 是在元朗阿檬那裡買的嗎  

係呀,買Bianchi 唔去佢到可以去邊到買呀? 買到都唔敢同人講啦!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 8 天

原帖由 philomena 於 2008-7-30 18:27 發表

but前幾年我第一次去,他們介紹俾我的那對Asics(也是我的第一對Ascis)郤唔適合我著;老闆都幾好人,不過老闆娘郤....,所以後來我多數去“旺角”那兩間樓上鋪買,他們都好專業。