香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 大圍新跑手

14.12.2008 第七屆「樂善盃」30k 慈善賽

關閉 [複製鏈接]

升級   58.95%

該用戶從未簽到

回復 37# 的帖子

第一次哈哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

收到信呀,編號2139。
wayne兄你就勁啦,可以入種子隊係種子區出發。

升級   83%

該用戶從未簽到

不如update吓呢個名單丫
已報名長跑網 ching ctse 名單:
1. alex504992004
2. 大圍新跑手
3. waynekkw
4. ee_tpk
5. xo523
6.kandis
7.
.....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-11-22 00:37 發表
不如update吓呢個名單丫" />" />
2. 大圍新跑手
3. waynekkw
4. ee_tpk
5. xo523
6.kandis
7.
.....

歡迎 kandis ctse,多d人一齊玩好呀,下年諗諗組隊都好wor。
ctse今次諗住行定係會跑呢個比賽呢?有冇興趣下星期三晚 26/11 過來沙田一齊操吓上落斜呢?對呢個比賽應該會有幫助。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-11-22 00:37 發表
不如update吓呢個名單丫" />" />" />" />
2. 大圍新跑手
3. waynekkw
4. ee_tpk
5. xo523
6.kandis
7.
.....

kandis ctse.. 你都報0左名啦
25-28/11 去拎物資丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-22 09:52 發表

25-28/11 去拎物資丫...hgj088" />" />hj

各位參加咗既ching ctse果日我地使唔使集合埋影張相先出發呀?
因為果日要著大會衫,起步之後應該好難搵得返。

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-22 09:52 發表

25-28/11 去拎物資丫...hgj088" />" />hj

係呀,我deadline前一日先寄form,都俾我報到,好開心!!!你之前果日會唔會入天水圍跑??

我應該星期三去取物資!!

升級   83%

該用戶從未簽到

ching/ ctse, 我想問是次比賽有水站/補給站嗎???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-11-24 00:58 發表

係呀,我deadline前一日先寄form,都俾我報到,好開心!!!你之前果日會唔會入天水圍跑??

我應該星期三去取物資!!

haha~ 唔去天水圍啦... 唔想果日跑晒 d 能量第二日被困山頭....
你去唔去天水圍跑丫 ?

我因工作關係... 要聽日去拎物資... 同 ctse 緣慳一面

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kandis 於 2008-11-24 01:09 發表
ching/ ctse, 我想問是次比賽有水站/補給站嗎???

聽聞要到長咀才有水站同埋少量補給...
咸田可以自己俾錢補級...終點會有大食會...

小妹朋友意見係..自己帶足夠既水同埋補級... 當大會補級只係 bonus ... 山路崎嶇... 工作人員好難拎幾千人既野上山丫...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 12:04 發表

聽聞要到長咀才有水站同埋少量補給...
咸田可以自己俾錢補級...終點會有大食會...

小妹朋友意見係..自己帶足夠既水同埋補級... 當大會補級只係 bonus ... 山路崎嶇... 工作人員好難拎幾千人既野上 ...

好多謝ctse提供有用資料呀,咁我到時睇來都要咩個背包來跑啦,諗起都辛苦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-24 12:50 發表

好多謝ctse提供有用資料呀,咁我到時睇來都要咩個背包來跑啦,諗起都辛苦。" />" />ghj

大圍兄.. 你咩一個小包包加水袋加幾包 power gel or 寶礦力... 跑完山在終點開大食會啦...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 14:42 發表

大圍兄.. 你咩一個小包包加水袋加幾包 power gel or 寶礦力... 跑完山在終點開大食會啦...

終點開大食會係一個唔錯o既建議呀!
    一路跑, 一路唸住 "終點, 大食會! 終點, 大食會!"
    好有推動力呀!!  哈哈!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2008-11-24 17:31 發表

終點開大食會係一個唔錯o既建議呀!
    一路跑, 一路唸住 "終點, 大食會! 終點, 大食會!"
    好有推動力呀!!  哈哈!!

最緊要係... 大食會唔駛自己拎野食...大會屆時會提供大量食物..
    水果... 汽水...粥... 最要命係有蕃薯糖水任食

到時各跑友可以在終點食住等... 開個長跑網大食會...

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-24 20:07 發表

最緊要係... 大食會唔駛自己拎野食...大會屆時會提供大量食物..
    水果... 汽水...粥... 最要命係有蕃薯糖水任食

到時各跑友可以在終點食住等... 開個長跑網大食會...

紫心蕃薯糖水
    有咁好o既o野響終點等住, 個個一定做到pb, 哈哈

升級   0%

該用戶從未簽到

為咗應付呢個比賽,啱啱個星期六朋友陪我去買咗對越野跑鞋,佢有75折折實都要$738,雖然對我來講都幾貴,不過反正諗住出來都會試吓玩d越野賽所以決定買,大家覺得對鞋點呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-25 00:18 發表
    為咗應付呢個比賽,啱啱個星期六朋友陪我去買咗對越野跑鞋,佢有75折折實都要$738,雖然對我來講都幾貴,不過反正諗住出來都會試吓玩d越野賽所以決定買,大家覺得對鞋點呢?

...

小妹覺得行山鞋比較重...同埋硬... 未知瘋 ching 呢對著上去感覺如何...

我當日著番厚底既 new balance RT1000 去跑(行先0岩啦.... )

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ee_tpk 於 2008-11-25 00:24 發表

小妹覺得行山鞋比較重...同埋硬... 未知瘋 ching 呢對著上去感覺如何...

我當日著番厚底既 new balance RT1000 去跑(行先0岩啦.... )

ee ctse:
    對鞋我買比自己著架....
    我著咗一日覺得對鞋一d都唔重(個sales話係新物料比之前個款輕d),不過都幾硬就係真既。
    所以我而家有機會都會著佢來行街希望快d可以著軟佢,到比賽果日會跑得舒服d。

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-25 00:18 發表

...

嘩~~~黃金戰鞋呀!!!!

升級   83%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-11-24 12:50 發表

好多謝ctse提供有用資料呀,咁我到時睇來都要咩個背包來跑啦,諗起都辛苦。" />" />ghj

我本來諗住腰bag ok!現在我諗背包安全d!謝謝ctse意見