香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 哈利330

2012 Kyoto Marathon 京都馬拉松 (11-Mar) - Payment deadline: 16-Dec

升級   22.11%

該用戶從未簽到

剛剛我都收到通知了. 似乎外國參加者命中率=100%

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 7 天

其實e家睇落都係
    佢可能都要考慮e個旅遊因素
    全部自己人promote唔到
    anyway, 到時一齊努力啦

升級   40.67%

奮鬥

我地俾多2000YEN嘛....其實你見旅行社都有位
    8000蚊的套票

升級   22.11%

該用戶從未簽到

升級   96.75%

該用戶從未簽到

有個國泰套餐,睇吓對大家有冇用。報咗名嘅奸爸爹啦。

http://www.cxholidays.com/chl/r/ ... __&nav=homepage

$8000套票包括:

- 國泰航空來回香港及大阪經濟客位機票
    - 連續三晚住宿於Kyoto New Miyako Hotel (只供住宿,不包早餐)
    關西交通咭
    - 於2012年3月10日參與「起點」至「終點」路線考察
    - 馬拉松報名費及紀念品 (只限賽跑選手)
    - 2012年3月11日當天享酒店至「起點」單程接載服務 (只限賽跑選手)
    - 香港機場保安稅及旅遊業議會印花稅(不包括機場稅、燃油附加費及其他有關費用)
    - 旅遊保險

升級   40.67%

奮鬥

呢個係之前無報名走後門用的
    不過睇過晒D酒店,真係好貴

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

有無d京都駅附近的平價旅館介紹下。我想星期日跑完搭18:35班國泰機番香港,近火車站會方便d。

升級   32.33%

該用戶從未簽到

你可以去呢到睇下

原帖由 Anthony 於 2011-12-7 08:56 發表
    有無d京都駅附近的平價旅館介紹下。我想星期日跑完搭18:35班國泰機番香港,近火車站會方便d。

師兄, 如果你係一個人, 又唔介意係公用浴室沖涼, 呢到有幾間日式旅館都唔錯的, 係京都站附近, 你可以睇下:http://www.agoda.com.hk/pages/agoda/default/DestinationSearchResult.aspx

升級   0.67%

該用戶從未簽到

想問下咁多位ching,宜家係咪剩係可以經旅行社報,官網已經截至?thanks

升級   0%

奮鬥

原帖由 jefflam 於 2011-12-7 10:58 發表
    想問下咁多位ching,宜家係咪剩係可以經旅行社報,官網已經截至?thanks

無錯

升級   100%

開心

原帖由 marlin14 於 2011-12-7 10:17 發表

師兄, 如果你係一個人, 又唔介意係公用浴室沖涼, 呢到有幾間日式旅館都唔錯的, 係京都站附近, 你可以睇下:http://www.agoda.com.hk/pages/agoda/default/DestinationSearchResult.aspx

thanks martin兄,確係好介紹。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 jefflam 於 2011-12-7 10:58 發表

Not really!  As my last experience on Osaka Marathon, we still registered by sending the email directly to the registration on Early Aug almost half-year after the deadline.  So please try sending the email to registration if you don't want to go thru Travel Agent.  The travel agent told me that they were the only channel for late registration when I asked them for the Osaka Marathon registration case.  Anyway, my Osaka experience is so wonderful.  I believe Kyoto shall be great too. Enjoy!

升級   100%

開心

訂左間叫 J-Hoppers Kyoto Guest House, HKD $631 for a twin room. 佢話距離京都車站步行7分鐘。唔知有無師兄住過,好唔好呢?

升級   16.84%

該用戶從未簽到

經Knt報左連5日4夜套票!yeah!

升級   0%

開心

我都識好多師兄跑呢個賽
    各位加油呀!

升級   16.84%

該用戶從未簽到

我渣打全馬只跑過一次,之後都係半馬,今次志在參與慢跑看風景完成,各位加油!

升級   80%

該用戶從未簽到

還有一星期, 各位加油...好好享受呢個比賽

升級   100%

開心

我身邊不少朋友都話報左京都,我估香港可能會係最多人參與的外國跑手。各位跑友有緣相見,大家用廣東話打個招呼。我在G區起步,太太在H區,若果唔係太凍,我們應該會著網衫。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1845 天

[LV.Master]伴壇終老

See you there! Add Oil

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 3 天

我在F區, 希望頂得D斜路!
    大家加油!如果不是太凍,我都會著網衫!