香港長跑網  - 長跑長友

2011.8.14 南區越野賽 by 夢璃

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

各位朋友:
    往年既南區越野賽都唔會同中興盃撞期,但今年就唔係咁好彩,就撞左期,對於過往同時有玩開呢兩場賽事既朋友,今年就只可以跑其中一場。
    講番今次賽事,可以話係今年新辦賽事---"斜路王"挑戰賽系列既前哨戰,條路都幾難跑,一起跑就已經要上斜,冇番咁上下腳力都唔得;
    而係男女子B、C組起跑果陣就發生左段小插曲,事緣排起前列既參賽者一聽到大會方面既"吹嗚聲",當時仲未倒數,就已經起跑,跑左幾步又停左幾秒,跟住又繼續跑,當時場面都有D亂
    上年呢場賽事係好似"奧運歡樂跑"咁有抽獎環節,但今年就冇攪到既

相關相片:
    https://picasaweb.google.com/106639142900560572681/SDXCountryRun

夢璃(Sam Tam)

評分

查看全部評分

升級   8.95%

該用戶從未簽到

謝謝夢璃見到有我的相

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

謝謝夢璃相片 !

跑完後, 攞行李附近,
    有聽到張號碼布下截條碼放入抽獎箱抽獎喎 !

升級   50.85%

該用戶從未簽到

睇左, thx 夢璃, 上年年尾同一個主辦單位攪既沙灘跑都有抽獎, 但上次抽既時候走剩小朋友同家長, 今次跑之前都係話有架, 跑完問影相0個位工作人員話唔攪, 其實都冇乜所謂..

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

thank you sam 兄,很高興認識你,晨早老遠入到嚟香港仔幫我地影相,真係唔該晒!日後有機會在河畔大勇隊一齊練跑。並祝你斜路王之戰有佳績。

升級   50.85%

該用戶從未簽到

原帖由 nothing 於 2011-8-14 21:19 發表 我覺得佢一開始話唔攪無所謂. 但話攪又唔攪真係好差..

咁又係, 有師兄話0個個腰包係抽獎禮物, 應該唔會啩, 上次有唔同既禮物, 不過另一敗筆係8點後巳經拎唔到M碼背心了(佢件背心唔講樣, 係參加咁多個比賽中最薄同舒適的), 同埋好似有人話遲返去連水都冇喎, 都唔知真唔真呢...

升級   83.16%

開心
  • 簽到天數: 1 天

唔該夢璃兄~~

升級   40%

該用戶從未簽到

起步後300m左右有6,7個年青人偷步,在右邊平台位走出來,當時我在頭40位左右,但大家只是嘩了幾聲就算了!搞得好差,好唔公平!........................

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 2 天