香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2011.11.13 Asics 香港十公里挑戰賽

升級   0.53%

該用戶從未簽到

回復 239# 的帖子

有兩塊,好似係因為每一塊跟一台機,而每部機最多只可以處理每秒一定數量嘅transactions. 如果上champion chip 個 website, 佢有列到個最大值係幾多。所以起步嘅時候人迫,係有機會第一塊毯會處理吾切,放多一塊,係希望至少有一塊記錄倒你。

至於衝終點,因為冇甘迫人,所以漏招機會反而細。

一般我起步嗰下都吾會衝出去,甘scan 吾倒嘅機會就好微。

升級   1.5%

該用戶從未簽到

原帖由 yyyau 於 2011-11-16 16:17 發表
各位ching我相請問,
有冇人在比賽日拿著號碼布去過運動+?因為話有七折所以我去看一看, 我就有去過hollywood那間, 不知是這一間的問題, 還是其他shop都一樣, 就是只有幾款很低級數的acis鞋賣, 是他們當日都收起了一 ...

運動家唔是間間都有齊asics各款
7折參與店中,以我所知得沙田同k11先有齊,其他8成地方都只是得下價款.......所以一早跑完就去左目標店舖,一開即買
買時已見一大條人龍....

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

K -11, 小弟無去过添....遲下再去睇下。

升級   1.35%

該用戶從未簽到

k-11只有老虎時尚款,冇跑鞋...

升級   1.5%

該用戶從未簽到

回復 244# 的帖子

你上多一層la.........

k-11是最齊

升級   37.8%

該用戶從未簽到

各位失左蹤o既ching ctse ,只要俾番張比賽日o既相同你自己比賽o既時間佢地,
    佢就會幫你搵番個大會時間架喇,好過冇啦...我今日終於搵番個名份鳥...
    X先生你好,
    謝謝閣下就有關ASICS香港10公里成績之查詢,經查核後閣下之大會時間為XX:XX,有關網上成績將於下週更新。
    不便之處,敬請見諒。
    香港業餘田徑總會秘書處 謹啟

升級   8.5%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 Ginobili 於 2011-11-21 17:46 發表
    各位失左蹤o既ching ctse ,只要俾番張比賽日o既相同你自己比賽o既時間佢地,
    佢就會幫你搵番個大會時間架喇,好過冇啦...我今日終於搵番個名份鳥...
    X先生你好,
    謝謝閣下就有關ASICS香港10公里成績之查詢,經查 ...

我同你一樣...

升級   4.5%

奮鬥
  • 簽到天數: 98 天

請問跑幾多先有證書?