香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

跑完個頭唔舒服.嘔

升級   46.84%

該用戶從未簽到

熱身15-20 min

之後練習400M 沖完左全身好頭暈.想嘔!唔可以正常咁行.....

去左問場地職員佢話我可能低血糖.比左兩個糖仔我食 .但係我本身之之前好fit

頭暈真係好難頂!final嘔左

係唔係天氣?我之前都有試過!

係唔係個頭缺氧?

我可以點????
+1 0
上一篇︰想問返對新跑鞋,各位有咩推介??下一篇︰釘鞋的釘一問(有關NIKE)

升級   31.58%

該用戶從未簽到

唔好空肚跑 要跑之前身體有足夠水份

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 短跑之神_啊俊 於 2011-9-4 14:57 發表
跑完個頭唔舒服.嘔                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        熱身15-20 min

之後練習400M 沖完左全身好頭暈.想嘔!唔可以正常咁行.....

去左問場地職員佢話我可能低血糖.比左兩個糖仔我食 .但係我本身之之前好fit

頭暈真係好難頂!final嘔左

係唔係天氣?我之前都有試過!

係唔係個頭缺氧?

我可以點????

短跑之神,你都答晒了,職員都好專業! 小心身體呀!