香港長跑網  - 長跑長友

樓主: saki
打印 上一主題 下一主題

2012.1.8 心晴行動飛躍海洋公園慈善跑

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原本呢個好吸引, 但由$190一下子加到$350, 7km唔上唔落, 確實嚇走好多人.
雖然係慈善, 但同日的糖尿一樣也是慈善機構搞, 但報名費相對較平.

我估佢想打造成另一個Unicef, 但佢首要是改善配套及執行方面的問題.

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2012-1-8 18:48 發表

唔緊要, 我係途中叫你, 即轉折點無耐...
剎那間, 見到你, 有帶帽...

[認人能力] ~ 我記得你哩句 !
你以前都係咁講 !!!   

登錄/註冊後可看大圖

呵 ?
海洋公園係有少少吸引力嘅...... 估唔到陳家豪姚潔貞陳潔儀都嚟......
再喺哩度攪... 睇吓佢會唔會撞其他賽... 人數多唔多真係唔敢講......

陳家豪姚潔貞陳潔儀都嚟-->這個我都意想不到. TWAC仲成隊team黎.
最吸引佢地的, 可能海洋公園的全年入場證
尤其係家豪及潔貞兩個, 跑完可以一齊去海洋公園, 當係拍拖節目.

升級   64.21%

該用戶從未簽到

好似有班好後生的年輕人一早完成左,就是他們嗎?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 chisuet 於 8-1-2012 17:06 發表

我沒太留意, 記憶中見到一位ctse及一位ching穿網衫(我自己當然只有舊網衣, 但倒沒穿它去跑), 另一兩個是穿友網的戰衣.
    至於影相, 我倒不太擔心, 主辦單位過去兩年都有專人影相(去年有一張更影得我好靚好pro)
    ...

"記憶中見到一位ctse及一位ching穿網衫" 個ching 係唔係一個死肥仔咁既樣呢.. 如果係, 果個係我啦.. HAHA
    ctse 應該就得一個(我所見下.. HAHA)..

升級   64.21%

該用戶從未簽到

CHING 知唔知大會會唔會公報番個人時間?
    因為無禁到錶.................

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

原帖由 macwindyhk 於 2012-1-9 00:11 發表
    CHING 知唔知大會會唔會公報番個人時間?
    因為無禁到錶.................

上兩次都會有成績公佈, 不過應該冇咁快.
    可以留意大會網址:
    http://www.jmhf.org/run/info.jsp?nav_id=107

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 得得地 於 9-1-2012 00:49 發表

上兩次都會有成績公佈, 不過應該冇咁快.
    可以留意大會網址:
    http://www.jmhf.org/run/info.jsp?nav_id=107

HAHA, 我今日都只係著左個GPS, 但返到來又無即刻CLOSE 佢.. 不過都應該係五十幾分鐘..

升級   63.68%

該用戶從未簽到

今日好似冇其他ctse玩呢個, 而且都好少人著網衫...
    我都係見wlau ching著網衫, 先膽粗粗行埋去say hi~

多謝wlau ching陪小妹跑+吹水, 兼拉快左我pacing   

呢條賽道都幾過癮兼有新意, 雖然爬上斜果下真係好甘!!

場刊冇寫沿途會有幾多個水站, 加上今日天氣乾, 上斜運動量都好大~
    最後我寧願渣住支水跑, 都唔想變人乾~
    上山後發現有一個水站, 不過再多一個水站會更好, 得一個唔多夠, 好彩拎左支水跑~

如果主辦單位各方面安排得好d會更好~

希望快d有相睇就好啦~~~

升級   64.21%

該用戶從未簽到

原帖由 大便晴子 於 2012-1-9 03:09 發表 今日好似冇其他ctse玩呢個, 而且都好少人著網衫...我都係見wlau ching著網衫, 先膽粗粗行埋去say hi~ 多謝wlau ching陪小妹跑+吹水, 兼拉快左我pacing   呢條賽道都幾過癮兼有新意, 雖然爬上斜 ...

我直情無預有水站,想攞又比個CTSE攝左先,於是無飲到
    真係比平時快口乾D..................

一開頭上斜,感覺上極都仲有................但幸好能堅持無行到

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2012-1-8 23:44 發表

"記憶中見到一位ctse及一位ching穿網衫" 個ching 係唔係一個死肥仔咁既樣呢.. 如果係, 果個係我啦.. HAHA
    ctse 應該就得一個(我所見下.. HAHA)..

那位ching企在我後面, 算fit (你而家跑得多左應該fit左, 你張profile相應該要換下囉)

ctse在我前面, 幾靚女架.

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 大便晴子 於 2012-1-9 03:09 發表
    場刊冇寫沿途會有幾多個水站, 加上今日天氣乾, 上斜運動量都好大~
    最後我寧願渣住支水跑, 都唔想變人乾~
    上山後發現有一個水站, 不過再多一個水站會更好, 得一個唔多夠, 好彩拎左支水跑

原帖由 macwindyhk 於 2012-1-9 08:35 發表

我直情無預有水站,想攞又比個CTSE攝左先,於是無飲到
    真係比平時快口乾D..................

一開頭上斜,感覺上極都仲有................但幸好能堅持無行到

一個比賽通常3-4k左右才有一個水站,
    所以呢個7k比賽, 得一個水站算正常. 不過最好係地圖上寫明會好一點.
    另開跑前都應該有個水站, 佢開跑前都係俾一支支水俾人, 飲哂可能要去洗手間, 飲唔哂又好似好浪貴, 拿著跑又好唔方便 (佢可能想用少點紙杯), 結果我上線前也沒喝水, 都有少少口乾.

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 macwindyhk 於 2012-1-9 08:35 發表

大部份斜路我都堅持跑(因為我當這個比賽是練斜路), 只有少部份太斜, 跑跟行其實差不多, 我寧願行以保留體力,
    況且我步行速度不弱, 即使行也只有一兩位可以係斜路上過我頭.

升級   63.68%

該用戶從未簽到

原帖由 chisuet 於 2012-1-9 08:54 發表

那位ching企在我後面, 算fit (你而家跑得多左應該fit左, 你張profile相應該要換下囉)

ctse在我前面, 幾靚女架.

哈哈哈~~ching有冇眼花睇錯?

我想唔認...都唔得...因為得我一個著網衫~

話說你見到果位ching都真係幾fit架~

升級   64.21%

該用戶從未簽到

你們長跑網既會員實力都有番咁上下, 佩服佩服~~

升級   40%

該用戶從未簽到

今次我都有去跑~但我一開始冇睇清楚條跑道係點,仲心諗咁快調頭唔係掛~點知一去到上山就PK鳥
    幸好最尾都可以完成到,臨尾係山上衝番落黎果野好正呀

升級   4.74%

該用戶從未簽到

條路幾ok, 下次一定會再參加

升級   30.2%

該用戶從未簽到

有成績啦! 不過除了官網之外, 好似唔見有跑手的相片. 等我問問佢地.

升級   64.21%

該用戶從未簽到

出了成積!!!!

我竟然有組別第13
    CHIP TIME﹣31:49............意料之外

快D有相就好了