香港長跑網  - 長跑長友

天水圍新手遲來的報到~.~

升級   37.15%

該用戶從未簽到

係呢度做左cd-rom甘耐,終於的起心干注冊左
呢幾年跑下停下跑下停,唔夠恆心
冇咩比賽參加過,好想知自己跑到幾遠

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

歡迎呀~!    平時跑開邊度呀

多d人一齊跑就好容易有恆心keep住跑架

星期一晚有練習, 有時間一齊玩啦

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=4035&extra=page%3D1&page=490

升級   37.15%

該用戶從未簽到

平時星期六日會圍住天水圍跑一圈,岩岩10k左右

升級   37.15%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 eddiefan 於 2011-9-29 00:05 發表
    係呢度做左cd-rom甘耐,終於的起心干注冊左
    呢幾年跑下停下跑下停,唔夠恆心
    冇咩比賽參加過,好想知自己跑到幾遠

Welcome eddiefan

宜家開始跑番都唔遲啦! 有機會仲可以JOIN埋大家一齊跑tim

升級   37.15%

該用戶從未簽到

多謝mill師姐鼓勵,我而家都會跑返多d,希望keep到一個月100k啦

有機會我都想join埋一齊跑,我連一個長跑fd都冇

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 eddiefan 於 2011-10-2 22:11 發表
    多謝mill師姐鼓勵,我而家都會跑返多d,希望keep到一個月100k啦

有機會我都想join埋一齊跑,我連一個長跑fd都冇
    多d人一齊跑就會跑多d架

升級   9.2%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiefan 於 2011-10-2 13:24 發表

登錄/註冊後可看大圖

eddiefan 兄是否從天富/天逸 出發?
    我住天富的, 我都試過跑差不多的路線,
    不過係由天秀路的行人天橋跑向河邊.

我在星期六 / 日 早上跑
    有緣碰面的話, say 個 hi