香港長跑網  - 長跑長友

樓主: BeeBee1216

2008.10.12 - 歐化寶1/4馬拉松(樂華盃)

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-10-12 18:55 發表
今日本想唔睇時間直跑到尾,不過未跑完頭1k都唔想跑,想放棄添..
到1k位都係睇睇大會時計,
(頭1k  03:58)   
(10k 時間43:14)   
全程45:15

7兄:
7兄所提到想放棄既諗頭應該只係一刹那之間出現,雖然今日ching既時間未能PB,但已經跑得起碼好過小弟,我今日後半程真係越跑越慢,千其唔好放棄呀,我仲要係你身上面偷師。 笑裡藏刀.gif

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-10-12 15:01 發表

艾ctse,
good run! 加油呀!

~~ THX
711MF 該用戶已被刪除

升級   44.2%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-10-12 16:33 發表

其實小弟之前未見過艾ctse的,湊巧途中發覺ctse同小弟的pacing差不多
於是就跟住ctse後面,由於小弟頭半跑得慢,所以後半才有點餘力跑埋去
小弟時間都是58分幾,是預計之中
今次可以話同ctse不跑不相 ...

Ram CHING ~  好開心認識你呀 ! 下次唔可以再比你拋離一條街先得..
追呀追呀!!!!!!!!!!

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Thanks Alfred

升級   98%

該用戶從未簽到

恭喜各位
    是日天氣清涼
    小弟都做左個好滿意既時間(自己手錶 45:33)
    仲快過跑中興杯10k(47:24)

升級   49.45%

該用戶從未簽到

今天真開心可以見到各ching的真身!! 我在後面跑見住你地背影愈跑愈快`遠, 真叫我以後一定要加緊訓練.
    以下是我的時間:
    5K:  26"08'
    10K: 51"38'
    Finish: 53"45'

可惜著了新鞋, 腳底唔習慣, 差不多起水泡. 否則時間可能僧好DD.

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

今日天氣好正,反而係自己訓得四個鐘腳軟軟,完成都算係咁,大家覺唔覺今次件 t shirt 好似好差,我場事經驗淺, 不過好似未見過咁差,未知各位有無其他意見

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 hobbywet 於 2008-10-12 22:32 發表
    今日天氣好正,反而係自己訓得四個鐘腳軟軟,完成都算係咁,大家覺唔覺今次件 t shirt 好似好差,我場事經驗淺, 不過好似未見過咁差,未知各位有無其他意見

件t-shirt真係好差! 質地仲差過屋企啲底衫!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2008-10-12 19:52 發表

大圍兄;
    9k前10k後,都係唔想跑,

我邊有野可以比你學啊,,以你既進度,你既時間好快會過我啦,可能下次就已經過啦,
    到時你教下我好過啦,,,,,,,,,,,

7兄,會唔會跑得太多比賽有d厭戰呢?放鬆d呀!千祈不要放棄......

升級   45.6%

該用戶從未簽到

件t-shirt真係好差! 質地仲差過屋企啲底衫! x 2

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 CRE 於 2008-10-12 21:00 發表
    恭喜各位
    是日天氣清涼
    小弟都做左個好滿意既時間(自己手錶 45:33)
    仲快過跑中興杯10k(47:24)

ching睇來狀態真係唔錯,今次未過半程已經比你過咗,本來都想跟住你跑,奈何腳仔軟。 我不依.gif
    點解跑完唔一齊過來影張相呀? 下次你報咗咩路程呢,希望下次可以追近你少少啦。 推眼鏡.gif

升級   51%

開心
  • 簽到天數: 3 天

今朝比賽真係辛苦, 可能琴日比賽完, 未有足夠休息, 所以越跑越唔想跑, 隻左腳想老抽h" />

好彩見到 眾 c hings 嘟禁落力, 就更加要捱落去.  率之去到 10K check point 時間係 46'13 (PB 時間)

但 到咗終點時 大約49' 到.

大圍兄真係進步神速, 睇怕下次想睇你車尾燈都很難   

今次比賽, 可以見到眾長跑網 c hings, 包括 blurmax, 瘋兄,大圍, 7兄, Randy, Alfred, Alan, Ram, Stanley, Onon 兄等等...
    真係好高興, 可以傾下, 吹下水, 一樂也      感謝 Alan 和 Alfred 兄 做 2公 影相

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 oscar 於 2008-10-13 00:07 發表
    恭喜咁多位師兄攞到滿意成績,飲得杯落

x 2 恭喜恭喜

升級   98%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2008-10-12 23:14 發表

ching睇來狀態真係唔錯,今次未過半程已經比你過咗,本來都想跟住你跑,奈何腳仔軟。2484
    點解跑完唔一齊過來影張相呀? 下次你報咗咩路程呢,希望下次可以追近你少少啦。2485

唔係唔想過黎影相
    只係公司有d野一定要係星期一前做妥
    唔係在下飯碗就凍過水
    所以嗱嗱臨拉完筋就要趕頭趕命咁仆返公司開ot

另外今次係我超水準發揮啫
    平時呢個速度我唔會頂得到10k
    同埋我追到你果陣其實已經扯緊蝦
    全靠意志力頂住
    所以中間補水都唔敢停低
    因為一停實散晒

下個比賽會係unicef半馬
    睇下有冇機會拍住一齊跑

查實十月起既星期日我都經常會係吐露港果頭練長課
    睇下有冇機會撞到

升級   38.67%

該用戶從未簽到

mmm....成績ma ma咋..小弟跑51:17 (自己count)

升級   100%

該用戶從未簽到