香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: stephenyau

備戰渣馬2012週日長課.....

升級   100%

該用戶從未簽到

聖誕日同Stephen, R, 文輝, 祖祖及烏拉跑得好開心, 今次Stephen就住我跑都跟得我好辛苦, 共跑左24k收工, 跟校長同史sir操真係學到野,時間啱一定會再join!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

靜雞雞話你聽......我都跑唔哂30k!  跑得果28k 咋......!!!  

奉勸各位....第一次著新鞋千其唔好跑長課.....!!!  唔係就會早爆....早謝...同早起水泡....

升級   31.95%

該用戶從未簽到

通告

下星期一美記半馬.......跟住06/1 上厦馬(純練長課)....!  

故來臨兩星期休跑......請大家注意....!

升級   100%

無聊
  • 簽到天數: 134 天

吓...唔係嗎...無長課.????

升級   31.95%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 711FF 於 2011-12-30 14:05 發表

係呀.....!  下星期一要倍7兄美記pb影跑姿嘛....~~  點可以錯過呢....~~

升級   31.95%

該用戶從未簽到

大家好禾返來啦.....
    一連兩星期比賽 (美記 + 厦馬) 好彩腳仔仲生性.... 完成了第一個長課42.2k (厦馬)....腳仔回得算ok 星期三仲可以 同d 外星跑手堂跑吓 in 仔 (12隻), 真係萬幸!   仲記憶尤新對上第一隻渣馬跑完足足個半月唔跑得.......

距離渣馬還淨不足一個月, 而家再來超級長課第二擊.....

備戰渣馬2012週日長課.....15 Jan 2012 (SUNDAY) 下午2:30 TKO 出發....(分A, B 組)

下午2:15 BRIEFING路線:

A)   TKO 運動場 (外圈) 2.0K - tvb (11k)  - 大圈 (10k) - 2.0k x 4.5 (9k)  = 32 k

B)   直去tvb (11k) + 大圈 (10k) + 2.0k  = 23 k ***唔夠哩數自己補.....預計時間約2:00 - 3:00 *** 跑前自已拉筋熱身, 準時出發...!

有興趣就報名:
    1) stephen
    2) 校長
    3) JOE HON
    4) vv
    5) TURRENCE
    6) peter fong
    7) 雄哥 (另一ching)
    8) 大雄哥 (預咗佢先~~)
    9) 日日哥 (預咗佢先~~)
    10) 711mf (預咗佢跟一半唔跟一半先~~哈)
    11) 跑手w320
    12)
    13)
    14)
    15)

請擁躍參加呀....

升級   42.11%

該用戶從未簽到

提醒大家聽日提早半小時, 即2:30pm出發!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

32k 復仇一戰

濕度百分之98, 寒冷, 下雨, 地濕, 食唔夠, 帶唔夠gel之下, 上星期32k 終極之跑(1) 失敗咗...c 捱難推只係去到28k.....身為拯救地球既一份子, 一定要報一跑之仇......

備戰渣馬2012週日長課(二).....

21 Jan 2012 (Saturday星期六) 上午8:30TKO 出發....(分A, B 組)

A)   TKO 運動場 (外圈) 2.0K x 15 or 16

B)   一樣 (圈數自訂)

有興趣就報名:
    1) stephen
    2) 拳王
    3) JOE HON
    4) vv
    5) TURRENCE
    6)
    7)
    8)
    9)

請擁躍參加呀....