香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

Mizuno Wave Spacer AR 3

升級   35.79%

該用戶從未簽到

http://mizunorunning.jp/gear/special/spacer_ar/index.html
新的ar快出了,有點兒想買......但我才剛買了ar2...看來要加速把我的tarther k.o呢..
+1 0
上一篇︰港島東新手報到下一篇︰400米。。

升級   1.58%

該用戶從未簽到

咁要快d跑爛對AR2 啦

升級   1.58%

該用戶從未簽到

型呀!邊度有得買?

升級   76.25%

該用戶從未簽到

很美啊,不知和rider 14功能上有什麼分別?因現在穿rider 14,謝謝

升級   98.95%

該用戶從未簽到

鞋底加左塊膠上去..我諗最少都 $700up

升級   2.11%

該用戶從未簽到

買左對AR2唔夠一星期就出新野

升級   1.58%

該用戶從未簽到

那里有AR2(橙色)同AR3(紅色)(紫色)賣?

升級   24%

該用戶從未簽到

唔好意思打擾主題, 請問有冇ching 著過 amulet 2? 同 spacer 比較怎樣?

升級   0.53%

該用戶從未簽到

Hi brothers,
Any idea when AR3 will arrive Hong Kong?

Thanks

Carson

升級   75.79%

無聊
  • 簽到天數: 1 天

Are there any differences between series Aero and AR

升級   35.79%

該用戶從未簽到

我跑完美記個石門10km之後有個專櫃show咗出來,要成$880 我估既然係香港見到咁即係1月左右就會出掛 (小弟並不確實知道, 估錯唔好怪我)我只係著過amulet既第一代, 個後爭對我來講有d高, 但避震一流, spacer想對來講低d, 講求抓地力多d以我所知, ar2的橙色都好似見唔到啦, ar3就市面上仲未有rider呢......係一對功能鞋,高避震,著得好舒服的鞋,我只會用來練習, 而spacer呢...就係一對比賽同長課都ok, 但平時用來長練的話就不行的鞋, 而aero呢.......就係一對全面的訓練鞋. (ps:一定係東京最快有架啦, 早買早享受, 遲買就比少幾舊, 呢d野自己衡量啦)

升級   24%

該用戶從未簽到

回復 11# 的帖子

謝謝你既意見

見東京有amulet 2 既斷碼, 有特價, $511, 雖然顏色一般, 但價錢吸引.

升級   0.53%

該用戶從未簽到

回復 11# 的帖子

thanks ching. by the way, how many KMs AR3 normally design for?

升級   35.79%

該用戶從未簽到

我估spacer ar系列都係10-21km的距離左右掛, 跑得長我就會用amulet, 因為個避震勁d同安全d.....

升級   2.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 9 天

對wide版黑襯黃白,真係睇到流口水兼流鼻血!

升級   21.85%

該用戶從未簽到

本來想買spacer對黃色新鞋, 但噚日去話無我個碼, 轉買左對ar3紅色, 又加左價, ... 好彩有折

升級   35.79%

該用戶從未簽到

想問下ching可以講下著落ar3個feel同ar2有沒有什麼分別, 同埋鞋底個2塊膠ching們又覺得有無用?