香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

大家好!新手報到!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

入會?那我要下載表格了!
會費交俾邊個呀?(網衫是否白雪雪的?...我覺好靚... )
是否只有mil姐一個女仔呢?

我明晚6pm應該去到荃灣公園...等我搵下個locker係邊先?
仲有是否7pm開跑,那麼你們是否各自熱身??or集體熱身??

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

我頭像果件咪網衫囉,六點零mill姐都會到,到時你同佢慢慢傾入會的事喇:)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-1 16:41 發表
    我頭像果件咪網衫囉,六點零mill姐都會到,到時你同佢慢慢傾入會的事喇:)

tank師兄:好多謝你...詳細解答我的疑問,我會和mil姐再聯絡。感激!感激!
    我一直不停留言煩到你...真的十萬個唔好意思呀~!!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

真係要多謝坦克弟弟為我們的小C妹解答了約跑及入會的問題.
    我己PM電話給小C妹了. 她又可找我問清楚...
    各位明晚準時見喇! 天氣轉涼, 大家著多件衫呀!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

哦哦。。我逢星期五都要打羽毛球,不能和大家一起跑青公。。有機會我也想試試看∼!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

我也想要網衫呀∼∼!怎麼才能拿到?來的急的話我想4號石門10K和渣馬穿。。感謝∼∼!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 Jacky 於 2011-12-1 20:32 發表
    哦哦。。我逢星期五都要打羽毛球,不能和大家一起跑青公。。有機會我也想試試看∼!

好呀!  有機會要來同我地一齊跑吓喇! 多人跑開心D架

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-12-1 20:29 發表
    真係要多謝坦克弟弟為我們的小C妹解答了約跑及入會的問題." />" />hk
    我己PM電話給小C妹了. 她又可找我問清楚...hgjD124" />" />hj
    各位明晚準時見喇! 天氣轉涼, " />" />hjgh" /> 大家著多件衫呀!

坦克兄真的很好人!今時今日的服務態度果然唔同!
    多謝!多謝!

升級   100%

慵懶

謝謝讚賞!
    原帖由 chusiuyee 於 2011-12-1 22:50 發表 坦克兄真的很好人!今時今日的服務態度果然唔同!多謝!多謝!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-1 23:04 發表
    謝謝讚賞!

明天是我屎無前例...第一次跑街...屎硬!哈!
    仲要咁凍既天氣跑.....

升級   100%

慵懶

回復 30# 的帖子

咁先難忘呀嘛!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-1 23:22 發表
    咁先難忘呀嘛!" />" />

坦克兄!你唔好講笑啦...我一定著到好似隻粽咁...
    我好怕個頭吹到風...我身子好弱雞...所以一直都係跑運動場...(感覺安全D)

升級   100%

慵懶

咁帶定頂帽就唔怕吹親頭喇!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-1 23:30 發表
    咁帶定頂帽就唔怕吹親頭喇!

坦白講...我明天帶腰包又帶水,好多野ga la...
    仲要帶埋帽....我覺得似係去遠足旅行!(心情好開心!)
    不過我相信一開跑既時候...唔洗1分鐘,你地已經消失左(跑到好遠了)...
    但跑完後,我不會食飯的,因為好易肥!所以不用預我了!

升級   13%

該用戶從未簽到

坦克車師兄真系巧巧人0嫁, 大家都唔會嫌棄跑得較慢嘅跑友, 始終各人有各自嘅身體素質.
    不過千萬要記得唔好太勉強自己, 一下子加哩數太多身體會投訴.  而且大會無規定必須要完成師兄師姐們的全程,  條路又無拉電網, 好似喵姐同亮哥教落, 可以隨時掉頭回程嘛.

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2011-12-2 06:05 發表
    坦克車師兄真系巧巧人0嫁, 大家都唔會嫌棄跑得較慢嘅跑友, 始終各人有各自嘅身體素質.
    不過千萬要記得唔好太勉強自己, 一下子加哩數太多身體會投訴.  而且大會無規定必須要完成師兄師姐們的全程,  條路 ...

Skylinelin師兄:我係超慢既跑友...而且我第一次跑街....我跑到5km左右...已經好叻女ga la
    而且今晚又凍...速度應該仲慢d....哈哈!多謝你的關心呀!我不會勉強自己的!
    不過我好欣賞自己踏出第一步....就係跑出街啦~~~
    ps:我平日跑運動場,最多跑到15個外圈(第8線)...然後無晒力水,要收腳ga la...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-1 20:32 發表

師兄!我今日終於和大家一起跑青公...不過係一開始一起....
    然後...好多謝坦克師兄陪我「龜速」跑....
    而mil 姐的確非常好人,其他師兄都好親切(雖然我未能一一打個招呼!請見諒!)

我會繼續逢星期五join他們,我負責帶尾啦(因為我是最慢的一個)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

今日很高興!覺得自己好叻女,跑完對腳無反應.... (可能明天才開始酸痛都唔定)
    雖然我跑得好慢,但第一次跑青公,第一次跑街,好開心!
    而且路段好安全,D狗狗都有主人,有狗帶....
    不過係D海風勁過頭....
    今晚就獎勵下自己...食多幾粒士多啤梨啦~~~(最後,多謝坦克兄!感激!感激!)

升級   100%

奮鬥

下星期再跑過

升級   100%

慵懶

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-2 21:44 發表 今日很高興!覺得自己好叻女,跑完對腳無反應.... (可能明天才開始酸痛都唔定)雖然我跑得好慢,但第一次跑青公,第一次跑街,好開心! 而且路段好安全,D狗狗都有主人,有狗帶.... 不 ...
    唔駛客氣...我叫得你黎,實招呼周全既...下星期見喇..努力跑快D呀......你都叻女喇跑左8K幾,下次10K架喇...