香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

大家好!新手報到!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-2 23:36 發表
唔駛客氣...我叫得你黎,實招呼周全既..." />" />下星期見喇..努力跑快D呀..." />" />fvhfgj" />...你都叻女喇跑左8K幾,下次10K架喇..." />" />

好啦!下星期五見啦~~我會努力跑快D(學下你對摩打腳)...
其實....我第一次跑街...估唔到..龜速都跑到8k...我都好開心!
最開心係...今早起床....全身d肌肉無乜特別反應 ...等我仲預備定d「殺龍巴士」震痛貼、「安x露」(笑爆咀)...
不過事實,跑運動場和跑街是兩回事...(終於親身體驗到!爽呀!~~ 等我下星期五再負責跑包尾啦~~!!!!)

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-2 21:40 發表

師兄!我今日終於和大家一起跑青公...不過係一開始一起...." />" />
    然後...好多謝坦克師兄陪我「龜速」跑...." />" />
    而mil 姐的確非常好人,其他師兄都好親切(雖然我未能一一打個招呼!請見諒!)" />" /> ...

其實唔止我一個...佢地個個都好好人的, 只係你今晚未有時間一一認識他們吧!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-12-4 14:02 發表

其實唔止我一個...佢地個個都好好人的, 只係你今晚未有時間一一認識他們吧!

mil姐,你今日在飛鵝山比賽如何呢?我剛去完看演唱會...哈哈!