香港長跑網  - 長跑長友

石門10公里賽

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

天氣不錯,全程平路。10公里不停站直達用了52分鐘,比預期慢了點,不過已經盡力了,下次再衝50分鐘內∼∼!!

升級   2.33%

該用戶從未簽到

呢條路係好爽, 幾乎無斜路.....

升級   100%

擦汗

升級   65.79%

開心
  • 簽到天數: 8 天

直頭爽啦,係一少短有斜路,起跑2K左右

升級   37.15%

該用戶從未簽到

我都跑完,跑完好似冇跑過甘,可能未盡力跑,頭一,二k又好多人快唔到
    我估個人時間45-46mins左右掛,冇帶表,終點又冇時間睇

升級   2.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-4 12:20 發表 師兄今年有無跑?

今年冇跑, 今日去左上水果場

升級   100%

擦汗

今年件T係快乾料比之前幾界好D

升級   100%

擦汗

原帖由 eddiefan 於 2011-12-4 15:31 發表
    我都跑完,跑完好似冇跑過甘,可能未盡力跑,頭一,二k又好多人快唔到
    我估個人時間45-46mins左右掛,冇帶表,終點又冇時間睇
    eddie師兄45-46厲害,我頭5K和尾5K都是26分,應該是初段人多路窄起步慢了。

升級   100%

擦汗

原帖由 正宗球迷 於 2011-12-4 14:14 發表
    直頭爽啦,係一少短有斜路,起跑2K左右
    我看到有幾位著網衫的估計就是你地了

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

歡迎呀
    玩過第2屆,應該幾年都係快乾料喎
    ching之後到咩比赛呀

升級   100%

擦汗

原帖由 kf 於 2011-12-5 17:09 發表
    歡迎呀
    玩過第2屆,應該幾年都係快乾料喎
    ching之後到咩比赛呀
    還在考慮要不要參加大尾篤10K,渣打半馬前最後熱身賽事,要15/12/2011前報名。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-5 18:01 發表
    還在考慮要不要參加大尾篤10K,渣打半馬前最後熱身賽事,要15/12/2011前報名。

師兄!你好勁呀! 參加咁多比賽...乜石門好好跑ga?
    如果係一條平路...如果有5km..我都想參加...(不過都係包尾)
    努力呀!師兄!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 eddiefan 於 2011-12-4 15:31 發表

eddiefan師兄,你說「跑完好似無跑過...」(我估計你一定跑功高強..)
    因為我每次跑完步,我都覺得對腳唔係自己...哈哈!
    我本身都唔帶錶跑步...所以都係估估下...

升級   100%

擦汗

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-6 13:41 發表

師兄!你好勁呀!" />" /> 參加咁多比賽...乜石門好好跑ga?
    如果係一條平路...如果有5km..我都想參加...(不過都係包尾)" />" />
    努力呀!師兄!!j" />" />jk
    呵呵! 我也龜速的。比起這里的各位師兄師姐,我還要加油。今天mill姐拿了網衫給我,有機會青公見~!有機會我也想跑青公,到時候見~!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-6 16:31 發表
    呵呵! 我也龜速的。比起這里的各位師兄師姐,我還要加油。今天mill姐拿了網衫給我,有機會青公見~!有機會我也想跑青公,到時候見~!

jacky師兄!我既龜速係...7-8分鐘/1km (係咪嚇屎左呢? )
    你今日約左mil姐拿網衫啦!件網衫都好cool..幾型仔呀!
    哈哈哈!如果你在青公見到個龜速跑既女孩子...99%都係我ga la~~哈哈哈!
    (唔知點解...一講起自己跑得慢...我就好開心...因為我欣賞自己唔會因為慢而放棄跑步...哈哈哈....我又開始傻笑啦.. )

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-4 11:23 發表
    天氣不錯,全程平路。10公里不停站直達用了52分鐘,比預期慢了點,不過已經盡力了,下次再衝50分鐘內∼∼!!

師兄!你說自己龜速....都可以...10km...52mins wor...(仲要比預期慢...)
    大家對「龜速」的定義...係有唔同!
    咁你快d夾時間去青公跑啦...青公班師兄師姐...真係快到唔識形容呀!

升級   100%

擦汗

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-6 16:39 發表

jacky師兄!我既龜速係...7-8分鐘/1km (係咪嚇屎左呢? )
    你今日約左mil姐拿網衫啦!件網衫都好cool..幾型仔呀!
    哈哈哈!如果你在青公見到個龜速跑既女孩子...99%都係我ga la~~哈哈 ...
    唔知點解...一講起自己跑得慢...我就好開心...因為我欣賞自己唔會因為慢而放棄跑步...哈哈哈....我又開始傻笑啦..      其實我很認同一個道理,跑步是在挑戰自己的極限,不要太過去同別人比較,每個人的體能耐力都不同,就像你能完成一個距離,和別人付出的努力是一樣的。只要完成就是自己的冠軍了@@~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-6 17:12 發表
    唔知點解...一講起自己跑得慢...我就好開心...因為我欣賞自己唔會因為慢而放棄跑步...哈哈哈....我又開始傻笑啦..      其實我很認同一個道理,跑步是在挑戰自己的極限,不要太過去同別人比 ...

講得好!我buy你!我唔喜歡同人比較,否則我都唔會膽粗粗同佢地跑青公啦!
    我要出去踩單車啦...今晚再蒲頭!~~