香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 16:11 發表

Jacky師兄!你絕對唔係「孤身一人」,你仲有我地「青公大家族」
    我地會係不同既地域、角落..踏正香港時間8pm...會同步在精神上陪你跑青公
    覺唔覺小二講野...深奧左呀...  
    哇,何止深奧啊,直頭係有大師ge風范喔~!俾夠10個贊你啦. Inside the deep of my heart , I 'll always pacing with you guys  .

升級   100%

擦汗

原帖由 laputa99 於 2011-12-19 15:53 發表

Jacky師兄, 今晚我去屯門鄧記跑.
    Laputa99 師兄 ,我精神與你同在~~!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 16:01 發表

成成師兄:你返左香港啦!~~很掛念你!比賽情況如何?
    仲有呀...唔好用呢句==> 小二唔like 呀~ ~「我好傻好天真...」
    你應該講...我係「癲」ga...正所謂...癲癲呆呆,坐埋一抬
    你 ...

我是行山隊"傻佬俱樂部"隊員, 我哋個個是好傻好天真.
    無問題大家都是癲癲呆呆,坐埋一抬 .
    珠海比賽跑得好差, 跑到一半被mill姐界佐, 臨尾衝終點400米界番佢, haha

升級   100%

擦汗

或者你由屯門出發,我由荃灣出發,大家在青公中段say hi 之後返轉頭?@@

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Jacky 於 2011-12-19 16:24 發表
    哇,何止深奧啊,直頭係有大師ge風范喔~!俾夠10個贊你啦. Inside the deep of my heart , I 'll always pacing with you guys  .

Jacky師兄...你讚我呀...搞到小二面紅tim...(小二想食雪糕呀!)

Inside the deep of my heart..i 'll always pacing with you guys...==>好有「沙士脾那」feel~~
    jacky師兄果然...博學多才...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

成成師兄...你鍾意行山ga...有無行過「咸蛇尖」呀?
    我都喜歡行山...不過行教育徑...哈哈哈!

不如搵日我地搞下...行山旅行+野餐/bbq呀?好唔好呀??
    mil 界到你好「應」wor...果然係大師姐!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 16:55 發表
    成成師兄...你鍾意行山ga...有無行過「咸蛇尖」呀?
    我都喜歡行山...不過行教育徑...哈哈哈!
    不如搵日我地搞下...行山旅行+野餐/bbq呀?好唔好呀??
    mil 界到你好「應」wor...果然係大師姐!

我26號plan 左會上 尖呀...番到黎應該淨番半條人命=.=

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 17:04 發表

我26號plan 左會上 尖呀...番到黎應該淨番半條人命=.=

kevin,你自己一丁呀...「咸蛇尖」好危險ga...而且你23/12 又同我地跑...
    你夠唔夠精神ga?唔好屎頂wor...如果淨番半條人命...不如唔好行啦!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 17:16 發表

kevin,你自己一丁呀...「咸蛇尖」好危險ga...而且你23/12 又同我地跑...
    你夠唔夠精神ga?唔好屎頂wor...如果淨番半條人命...不如唔好行啦!

當然唔係一丁啦,,,有朋友帶隊上~~~上尖唔駛跑...應該夠精神ge ~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 17:19 發表

當然唔係一丁啦,,,有朋友帶隊上~~~上尖唔駛跑...應該夠精神ge ~~" />" />

何必呢...何必呢....

升級   69.25%

該用戶從未簽到

各位「荃」身癲地~~師兄,師姐:

「癲癲地~~聖誕飯局+2011精準賽」  (當日照舊有約跑,由mil姐出post)
    日期:2011年12月23日(五)
    時間:9:30pm (但我地大約9:00pm可以嘗試殺入去)
    地點:如x廣場 漁x
    費用:$158加一(約$176/位)【6位免1】(玩「精準賽**」遊戲)

**精準賽規則:需要1-2位唔食放題的青公跑友,為我們計時。請各位先填寫預定時間(由更衣室至嘉頓),最後最接近果兩個收半價食放題,因為六送一,如有十二人食可將得獎名額加至四個!

請大家人工智能報名及填上「精準賽時間」!

1•坦克  來回:0:59
    2•小二  來回:1:35  
    3•根拿  來回:1:02:34
    4•成成  來回 : 1:08
    5•joe
    6•carman
    7•kevin  來回:1:18
    8•會長  (唔跑...但會食)
    9.  亮哥  來回:1:12
    10.大力
    11.Jacky 來回:1:05  (唔食放題)
    12.

13.

稍後回覆:
    •Paul 師兄
    •Eddy 師兄
    •Andy 師兄
    •KF 師兄

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 17:28 發表

何必呢...何必呢....

你唔明ga la...呢d叫攞苦黎辛~

仲要行條最難上的路線~~

btw 唔好講我d行山野喇~

究竟小二師姐你有無參加邊個比賽咁呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

小二姐姐昨天剛剛參加完大埔10K.

升級   37.6%

該用戶從未簽到

咦 佢唔係去做二工 ja mei?

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

恭喜新舖開張

以後可以多個地方吹水啦

升級   12.67%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 15:49 發表

joe 師兄、carman師姐...我地星期五會同場加映「精準賽」,勝出者可以半價食放題呀!!
    你可以告訴我,你和carman姐 ...預算由起點至嘉頓來回時間...謝謝你呀!  

是自己估自己既時間,定係估小二來回嘉頓時間???

升級   98.9%

該用戶從未簽到

小二小師妹,原來尋日妳有比賽咩,好玩嗎

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

3 Days 無上來, 你們都好熱鬧喎! 宜家咁好好呀!
    吹水同約跑的劃分了POST, 好讓大家清楚知道~~~
    辛苦小儀"荃新天地"POST了. 好成功啊!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 17:31 發表
    各位「荃」身癲地~~師兄,師姐:

「癲癲地~~聖誕飯局+2011精準賽」  (當日照舊有約跑,由mil姐出post)
    日期:2011年12月23日(五)
    時間:9:30pm (但我地大約9:00pm可以嘗試殺入去)
    地點:如x廣場 漁x
    費用:$1 ...

小儀今個星期5的約跑post由你同坦克仔出好嗎?
    我今個星期5晚有事不來了.
    你們食同跑都開心d.
    我要下星期5晚才歸隊辛苦晒!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2011-12-19 10:29 發表
    小二未玩過唔知啫,應該當日由唔食放題的跑友幫手計時,而參賽者不能帶任何可計時的用品

重有:不准帶MP3,不准帶GPS,大家既路程要一樣的。