香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~【癲地會】

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 12:40 發表
jacky師兄...咁要搵一個快過坦克師兄...才可以有資格做計時工作人員?是嗎?因為坦克兄說59分鐘...都要有人在59分前到達終點先得!但...點解亮哥寫1:12...(亮哥係超快腳)(這是..這是一個謎..)

...

因為.....妳地都無講明跑幾長,我係講跑到深井馬灣碼頭後折返,來回計既時間。我只係慢跑咋,唔係乜野超快腳黎架!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 17:32 發表

你唔明ga la...呢d叫攞苦黎辛~

仲要行條最難上的路線~~

btw 唔好講我d行山野喇~

究竟小二師姐你有無參加邊個比賽咁呢?

kevin...我都喜歡行山ga...呢度係吹水會...乜都可以傾ga...哈哈哈!反正皇上公務繁忙,應該呢幾日唔入ga la...
所以我地傾下行山d野都ok ga...我喜歡在清晨行山,睇日出!好浪漫呀~~!!
不如搵日我地去沙灘玩呀...又可以執下d貝殼...聽下海風聲....正爆呀!!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-12-19 22:41 發表

因為.....妳地都無講明跑幾長,我係講跑到深井馬灣碼頭後折返,來回計既時間。我只係慢跑咋,唔係乜野超快腳黎架!

亮哥呀!我地一直都係由荃灣更衣室跑去嘉頓來回ga la...今次都係一樣wor...所以我地唔明點解你寫1:12 lor...
仲有呀...坦克師兄跟左金金師兄佢地食飯飯....如果我唔係減肥...我都想跟佢地食... (我要留住個肚...星期五食放題...食完一定肥5磅!)

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 22:48 發表

kevin...我都喜歡行山ga...呢度係吹水會...乜都可以傾ga...哈哈哈!反正皇上公務繁忙,應該呢幾日唔入ga la...
所以我地傾下行山d野都ok ga...我喜歡在清晨行山,睇日出!好浪漫呀~~!!
不如搵日 ...

呀...我喜歡挑戰(折磨~)自己...得閒行下 針草帽呀, 鳳凰山~唔行天梯唔過癮~~...

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 22:51 發表

亮哥呀!我地一直都係由荃灣更衣室跑去嘉頓來回ga la...今次都係一樣wor...所以我地唔明點解你寫1:12 lor...
仲有呀...坦克師兄跟左金金師兄佢地食飯飯....如果我唔係減肥...我都想跟佢地食...hjh ...

你減肥?? 我就要減肥喇 唔該你到時食"my"我果份喇~~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 22:51 發表

呀...我喜歡挑戰(折磨~)自己...得閒行下 針草帽呀, 鳳凰山~唔行天梯唔過癮~~...

kevin...你有些自殘的傾向....所以呢個「癲地吹水會」好0岩你!歡迎你既加入!!

乜你唔知女仔的脂肪比例係多過男仔...所以我係肥過你!重過你!脂肪多過你!
(不過我會留住個肚等星期五...實不相瞞...我唔食得刺身...我只可以食熟食...)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Pepper 於 2011-12-19 19:00 發表

是自己估自己既時間,定係估小二來回嘉頓時間???

joe 師兄、carman姐:係估自己既時間 (由荃灣更衣室至嘉頓來回呀)

當然唔係估「小二」來回嘉頓時間啦 ....哈哈哈!(雖然好似...好好玩)

你地諗好後,就通知我啦...我幫大家記錄!!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 22:58 發表

kevin...你有些自殘的傾向....所以呢個「癲地吹水會」好0岩你!歡迎你既加入!!

乜你唔知女仔的脂肪比例係多過男仔...所以我係肥過你!重過你!脂肪多過你!
(不過我會留住個肚等星期五...實 ...

無人同我爭食刺身了~~你食多d飯喇~~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2011-12-19 18:37 發表
恭喜新舖開張

以後可以多個地方吹水啦

runrun師兄/姐:係呀...歡迎你/妳入來吹水...呢度好熱鬧...乜都講餐飽!笑餐飽!好似大家庭咁一家人!!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 22:51 發表

仲有呀...坦克師兄跟左金金師兄佢地食飯飯....如果我唔係減肥...我都想跟佢地食...hjh ...

原來講左荃灣更衣室跑去嘉頓來回,癲癲呆呆睇唔到添! 仲以為跑開去到碼頭先返轉頭,怪唔得知妳地話唔明啦! 咁我要改番先得! Sorry呀!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 monkeywsk 於 2011-12-19 23:01 發表

" />" />" />" />" />jh" />" />" />" />" />" />jhk無人同我爭食刺身了~~你食多d飯喇~~~

kevin..我一早來"close"rice 做晒功課,我知道放題有乜食...我要食加州卷、甜旦卷、八瓜魚、燒雞串、中華海折...正呀...仲有烏冬...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-12-19 23:02 發表

原來講左荃灣更衣室跑去嘉頓來回,癲癲呆呆睇唔到添! 仲以為跑開去到碼頭先返轉頭,怪唔得知妳地話唔明啦! 咁我要改番先得! Sorry呀!

亮哥:等小二幫你改啦(45mins)???...如果你快過坦克師兄,煩請做埋計時員啦...好嗎??因為好似無人做計時呀....咁點玩呀~~

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2011-12-19 19:05 發表
小二小師妹,原來尋日妳有比賽咩,好玩嗎" />" />

根拿兄、kevin:小二只係玩gei...小二想體驗下坦克師兄所教...「享受比賽過程」係乜東東

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2011-12-19 19:23 發表

小儀今個星期5的約跑post由你同坦克仔出好嗎?
我今個星期5晚有事不來了.
你們食同跑都開心d.
我要下星期5晚才歸隊" />" />辛苦晒!  

mil姐:好耐無見你啦...珠海比賽安好嗎?成成說你狂界佢...哈哈哈!
星期日皇上說想我地開個post 吹水...所以委託小二負責...好小事...
小二仲有好多地方要跟大家學習!

下星期五你歸隊後...我會將大家交番俾你...哈哈哈哈哈!
mil姐突然多左好多仔仔女女呀....

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2011-12-19 23:07 發表

亮哥:等小二幫你改啦(45mins)???...如果你快過坦克師兄,煩請做埋計時員啦...好嗎??因為好似無人做計時呀....咁點玩呀~~

會長唔跑,佢可唔可以做計時呀?

來回程我又邊度可以跑咁快呀,單程又唔洗45mins,嘻嘻!

不如.....我唔跑,只做計時及食,我星期六早上都約左人跑長課(大約30K),還有星期六下晝帶視障運動員長課(大約20K),應該有quota食放題的。

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-12-19 22:33 發表

重有:不准帶MP3,不准帶GPS,大家既路程要一樣的。

亮哥:....大家既路程要一樣??....咁小二無乜信心wor(我最叻跑到10km) ...分分鐘你地沖完涼,...set埋頭...化埋妝...我都未返終點
咁可唔可以帶手提呀....小二怕迷路...有乜事都可以打俾坦克求救....

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2011-12-19 23:17 發表

會長唔跑,佢可唔可以做計時呀?

來回程我又邊度可以跑咁快呀,單程又唔洗45mins,嘻嘻!

不如.....我唔跑,只做計時及食,我星期六早上都約左人跑長課(大約30K),還有星期六下晝帶視障運動員長課(大約20K), ...

亮哥:我以為「會長」大約9:00pm自行和我地會合wor...但如果犧牲亮哥你...太殘忍啦....而且...天氣咁凍...無理由要亮哥你坐係公園等我地返來
而且...等埋我....你最少要坐足1.5小時wor...

不如問下其他比賽跑友有乜意見先啦...小二唔喜歡「焗」人...每人都有機會參加精準賽...點解要犧牲你呢? (小二唔開心)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 paulwywong 於 2011-12-19 23:20 發表

原來係皇上委託你来既。難怪。。。難怪。。。。。。。。。。。。。。。。

paulwywong 師兄..難怪「乜野」呀?你講到好神秘呀....
我係「欽差大臣」小二....皇上知我都係「臣臣地...癲癲地」...所以想我地開個吹水區開心下...哈哈哈!
我地23/12青公有精準賽及食聖誕飯...你有無興趣呀??