香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kennysze
打印 上一主題 下一主題

第八次長跑一萬公里(累積至22年8月31日共71580公里)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

Kenny師兄:我地多謝你就真...多謝你的愛心朱古力及為小二「咩水水」!
祝你明天跑100k,順利平安!加油呀!

ps: 小二好努力point緊今日既路線.....邊到有狗狗...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

多謝kenny兄的朱古力與路線提供得相當好,遲d逆轉跑多次!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

今日既難度指數係...4粒半星星....仲要逆轉跑多次.... (斜路係小二既敵人!)

升級   0%

開心

坦克車師兄,果然識貨!! 哈哈!
    班長,遲D預你跑全跑,練定斜路O岩啦!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

下次可以 先走一轉 再掉轉頭跑~

升級   0%

開心

一於年初四再一齊跑,我會帶埋朱古力!!  哈哈!

原帖由 chusiuyee 於 2012-1-24 10:42 發表
    Kenny師兄:我地多謝你就真...多謝你的愛心朱古力及為小二「咩水水」!
    祝你明天跑100k,順利平安!加油呀!

ps:hgjD141" />" />hj 小二好努力point緊今日既路線.....邊到有狗狗...hgjD092" />" />hj

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-24 12:37 發表
    一於年初四再一齊跑,我會帶埋朱古力!!  哈哈!

有朱古力又唔同講法呀....(小二既弱點...就係...太愛食朱古力)
    好啦!年初四...來多一次「萬粥」....我只怕坦克兄腳痕...唔夠喉  ....

PS:我現在發現...Kenny師兄...都係癲既....

升級   100%

慵懶

回復 67# 的帖子

唔夠喉..我咪青公跑多陣囉,無問題的...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-24 13:57 發表
    唔夠喉..我咪青公跑多陣囉,無問題的..." />" />" />" />

大家真係「好認真」...年初四真係玩多次(逆轉小二島)??轉軑仲趕得切

估唔到「小二島」既路係...「咁金金」....我身為「島主」都唔知....

(唔知有無石崗咁金呢?)

升級   100%

慵懶

"唔知有無石崗咁金呢?"....石崗金呢樹百幾倍呀...!!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 tank1438 於 2012-1-24 15:07 發表
    "唔知有無石崗咁金呢?"....石崗金呢樹百幾倍呀...!!" />" />" />" />

4月1日飛達慈善跑...條路係點?有無上落斜?我想參加3公里...

屎火啦...我地搗亂左kenny 師兄個blog呀... (kenny師兄...唔巧意思)

升級   0%

開心

唔緊要啦! 我會整D link,整D目錄,大家睇都會方便D! 有問題隨便問,有水隨便吹!!

升級   98.9%

該用戶從未簽到

Kenny師兄,你好 班長踩過ge場,真係好旺ga
    好欣賞你訂下的目標,可以用自己ge興趣去幫助有需要ge人,希望有機會可以同你跑過其中一段

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-1-25 01:01 發表
    Kenny師兄,你好 班長踩過ge場,真係好旺ga
    好欣賞你訂下的目標,可以用自己ge興趣去幫助有需要ge人,希望有機會可以同你跑過其中一段

Kenny師兄:等小二班長介紹下呢位癲友,佢叫根拿屎,好錫小二ga...不過有時佢就口多多,但心地好好!

這個是根拿屎既blog
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=15414&extra=page%3D1

呢個係坦克師兄既blog
    https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=14493&extra=page%3D1

班長係好錫大家既...每位癲友既blog,班長都會入去「搗旦」...無一幸免~~

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 74# 的帖子

唔好意思,Kenny師兄,我想搵人聯名要求班長開番個blog,唔知你和唔和應呢??

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-1-23 22:41 發表
    你好, 淩晨出沒A 師兄! 請多多指教,你喜愛夜跑是嗎?

kenny師兄,你咪聽小兒亂講。 第一,我跑速6分幾鐘一公里,老實講句點都唔算快啦; 第二,我跑步嘅時間非常正常,但不抗拒夜跑。  有機會可以一起漏夜出跑

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-1-25 01:13 發表
    唔好意思,Kenny師兄,我想搵人聯名要求班長番個blog,唔知你和唔和應呢??

根拿屎!...你想講乜呀(唔明你紅字講乜)....班長罰你做多5本小一中文補充練習

如果班長開Blog...都係記錄「癲友小學」每日既開心點滴~~ (我地個吹水區已經係啦!)

仲有呀...呢個blog係..kenny師兄記錄「長跑一萬里」,唔係「癲友吹水一萬句」(哈哈哈!)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2012-1-25 01:24 發表

kenny師兄,你咪聽小兒亂講。 第一,我跑速6分幾鐘一公里,老實講句點都唔算快啦; 第二,我跑步嘅時間非常正常,但不抗拒夜跑。  有機會可以一起漏夜出跑" />" />

kenny師兄:「凌晨出沒A」跑速唔止呢個....我領教過....(當佢賣老抽=抽根...就有6mins/k).....而且「凌晨出沒A」呢個名係我改既~~意思係...佢經常凌晨才出現留言咁解....

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 77# 的帖子

班長,己改正及抄左一千幾百次,下次唔會寫漏喇

升級   0%

開心

Ryan師兄,淩晨出沒A,相信我地不久的將來會見面,應該好多機會一齊跑!
    舉腳支持班長要開個blog!! 快快快!