香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kennysze
打印 上一主題 下一主題

第八次長跑一萬公里(累積至22年8月31日共71580公里)

升級   69.25%

該用戶從未簽到

根拿屎:連你都玩埋小二一份....3K黨...

我地唔好係Kenny師兄個地盤玩啦....唔好搞亂檔...

我地返去癲友小學玩....

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-10 00:22 發表 根拿屎:連你都玩埋小二一份....3K黨...我地唔好係Kenny師兄個地盤玩啦....唔好搞亂檔...我地返去癲友小學玩....

唔好意思Kenny師兄,你唔介意ga,係咪

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-10 00:58 發表

唔好意思Kenny師兄,你唔介意ga,係咪

根拿屎...你係咪想屎定?你唔好趁Kenny師兄訓左...你就搗旦呀!
小二會報告kenny師兄知...話你搗亂 !到時kenny師兄會讚小二乖乖...及或者會有雪糕食tim..

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-2-10 01:02 發表

根拿屎...你係咪想屎定?你唔好趁Kenny師兄訓左...你就搗旦呀!
小二會報告kenny師兄知...話你搗亂 !到時kenny師兄會讚小二乖乖...及或者會有雪糕食tim. ...

小二繼續勤力練習,渣全馬大家一齊跑。

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

三K黨,笑死我啦! 好! 我地三K一齊要求班長快D開個blog,寫下你D天使式特訓,好讓其他師姐參考下!!!
    我真係好鬼鐘意大家O係度吹水,大家繼續唔好俾佢停!!! 班長你跑多D,就有多D多D雪糕!! 吸引啊!!!!
    金金師兄,歡迎光臨!!! 哈!! 又一個鼓勵班長下年跑全馬,班長唔可以令我地失望O架!!!

升級   0%

鬱悶
  • 簽到天數: 2 天

過佰km
    跑咗幾耐?

升級   0%

開心

little-fish 師兄,係喎! 我無寫時間添,依家加番了!
    我果朝六點出發,跑到下午六點半,中間坐下來吃了一次早餐和一次午餐!
    果105公里跑了12小時30分,其實果D路大部份是平路,都算幾好跑的!!!

原帖由 little-fish 於 2012-2-10 21:29 發表
    過佰km " />" />h" />
    跑咗幾耐?

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-10 21:36 發表
    little-fish 師兄,係喎! 我無寫時間添,依家加番了!
    我果朝六點出發,跑到下午六點半,中間坐下來吃了一次早餐和一次午餐!
    果105公里跑了12小時30分,其實果D路大部份是平路,都算幾好跑的!!!

我返工返12個鐘,唔駛點做都屎吓屎吓,Kenny師兄跑12個鐘,一個宇

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-10 21:11 發表
    三K黨,笑死我啦! 好! 我地三K一齊要求班長快D開個blog,寫下你D天使式特訓,好讓其他師姐參考下!!!
    我真係好鬼鐘意大家O係度吹水,大家繼續唔好俾佢停!!! 班長你跑多D,就有多D多D雪糕!! 吸引啊!!!!
    金金師兄,歡 ...

各位癲友聽住!kenny師兄俾我地係佢地盤吹水....我地快D入來搗旦啦...
    呢個時間...Kenny師兄應該訓左 ....「青公癲友隊」出動~~!

天使式特訓...總令小二又愛又痕...

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-2-10 22:49 發表

我返工返12個鐘,唔駛點做都屎吓屎吓,Kenny師兄跑12個鐘,一個宇

根拿屎...你以為kenny師兄老花睇唔到咩....唔洗咁大隻字呀....

升級   0%

開心

今日朝早同班長一齊跑O左轉欣澳至東涌,共15公里,依段路風景真係好靚,條路又夠闊,所以好多人都愛在這裏踏單車,惟一我覺得要注意係近欣澳有段大約2K的路要在跑馬路旁,沒有行人路,要多留意車輛!

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

開心

回復 148# 的帖子

根拿士師兄,我唔係跑得好快,心態好似去旅行咁,都係會疲勞,不過又好開心!

升級   0%

開心

今年下午和朋友去了吃放題,盡情增「膏」,之後就決定要由尖咀跑回青衣家。

如此美味的刺身,實在大誘惑!!

登錄/註冊後可看大圖

吃過放題後,明顯見到自己的肚子脹起來,先去個洗手間,再由尖沙咀行至佐敦,無咁頂住個胃,就由佐敦開始跑到青衣,共12公里,其間仲去了三次洗手間!!
    回到家後,個肚明顯細O左好多! 哈哈!

登錄/註冊後可看大圖

升級   69.25%

該用戶從未簽到

kenny師兄:你一日跑兩次,(15k +12k=27k).... 小二怕馬都跑唔到...哈根大與小二無緣啦....
    ps:如果你碟刺身...變成哈根大...咁就正到痺!

升級   0%

鬱悶

回復 147# 的帖子

我知,成段路除了屯門一段外,我全部跑過,唯一分別是我分五天(不連續),你就一日finish

升級   0%

鬱悶

2012年01月23日(年初一),青衣至大帽山山頂來回32公里

這個連結是錯的,請修正,thx

升級   0%

開心

小二班長, 你跑到全馬,我將佢換成哈根大啦!!
    Little-fish師兄,似乎你都鐘意四圍跑,真係好,識多個同道中人! 得閒多D來交流下! 果個連結已修正了,謝謝指正!

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kennysze 於 2012-2-11 22:58 發表
    小二班長, 你跑到全馬,我將佢換成哈根大啦!!

Kenny師兄...咁你係咪和坦克兄一樣....

全馬6小時內=10桶大裝「哈根大」
    全馬5小時內=20桶大裝「哈根大」

或是你的「天使式特訓」獎勵會....「再特別D」?

升級   0%

鬱悶

回復 157# 的帖子

都喜歡週圍跑,一個人跑冇咁悶,亦享受用雙腿踏遍地的感覺,但我現時只有約半馬的貨仔,與師兄差得遠了。

亦因我住上水,所以足跡全以新界東為主,元朗去跑過兩次,個人較喜歡新界東,冇咁多貨車

升級   98.9%

該用戶從未簽到

Hi, Little-fish & Kenny 師兄,我8號都試過係粉嶺沿沙頭角公路跑入鹿頸,原都幾好跑,係有一個彎位,咁啱有架貨櫃車拖住個40呎櫃片過,有d驚啫