香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 馬拉

2012跑族賽事預告

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

回復 19# 的帖子

e。。。亮哥時間啱可以預埋我喎,淨跑老虎未必發牌架,做2公機會大好多!

升級   100%

該用戶從未簽到

去年十一月十二日參加广卅跑族第一屆馬拉松比賽 大學城內跑得很爽 氣氛好好 如果時間許可 他們辦的比賽 我會盡量參與

升級   0%

該用戶從未簽到

謝謝坦克兄! 運動員造了個紀念品給你,是鎖題扣,你拿了沒有? 星期五請提我給你。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 馬拉 於 2012-1-23 22:25 發表

謝令喵,也祝你青春常住,越跑越索!

馬拉兄, 好耐無見你了...我都希望青春常註...謝謝你的祝福~~
    我索就無喇! 跑越越索氣就有.
    下星期3你去唔去TKO跑呀!我得閒都會來跑呀!

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 mill 於 2012-1-25 18:24 發表

馬拉兄, 好耐無見你了...我都希望青春常註...謝謝你的祝福~~
    我索就無喇! " />" />跑越越索氣就有.
    下星期3你去唔去TKO跑呀!我得閒都會來跑呀!" />" />hk

令喵,唔係好耐無見,都係個幾兩個月到!
    我地老人家,依家真係.....越跑越索氣。

黎TKO跑唔使等到星期三,我地有一班c兄c姐每日跟rockie哥日日跑!
    每日都會係運動場外1.9k單車徑跑5個圈約10k,
    今晚都係6點鐘開跑,得閒入黎跑啦!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 10 天

廣州我都有興趣喎!當然唔少得就係香港站啦!

升級   100%

慵懶

原帖由 馬拉 於 2012-1-26 11:32 發表

令喵,唔係好耐無見,都係個幾兩個月到!
    我地老人家,依家真係.....越跑越索氣。

黎TKO跑唔使等到星期三,我地有一班c兄c姐每日跟rockie哥日日跑!
    每日都會係運動場外1.9k單車徑跑5個圈約10k,
    今晚都係6點鐘 ...

馬拉,
    我今晚唔來喇!
    原來你地而家咁勤力, 日日跑...我唬唔郁啊!

升級   13%

該用戶從未簽到

我想報廣州站和香港站,邊位師兄師姐有興趣可以一齊報名? 有個伴,無咁悶。  唔知有無團體優惠呢?

升級   100%

慵懶

原帖由 skylinelin 於 2012-1-29 05:22 發表
    我想報廣州站和香港站,邊位師兄師姐有興趣可以一齊報名? 有個伴,無咁悶。  唔知有無團體優惠呢?" />" />

andy, 我地上年廣州, 江門, 東莞站都有跑, 今年你想跑的話, 我地長跑網一定有人陪你的..

升級   89.25%

該用戶從未簽到

有興趣5月13日半程馬拉松聯賽-東莞站,渣打後開始半馬課程!
    (那裡有比賽詳情?)

升級   100%

慵懶

原帖由 hcli 於 2012-1-29 20:54 發表
    有興趣5月13日半程馬拉松聯賽-東莞站,渣打後開始半馬課程!
    (那裡有比賽詳情?)

你留意吓post啦! 應該遲d會有資料的.
    我記得上年我跑東莞都幾熱架! 所以我跑5K咋! 無跑到半馬

升級   0%

慵懶

原帖由 mill 於 2012-1-29 23:02 發表

你留意吓post啦! 應該遲d會有資料的.
    我記得上年我跑東莞都幾熱架! 所以我跑5K咋! 無跑到半馬" />" />hj" />" />

令喵你舊年跑5k拿獎,我地就跑半馬就跑到屎下屎下!
    阿全c兄留意下呢度消息,遲d確實左賽事有好多人去跑既!

升級   13%

該用戶從未簽到

廣州站好似已經開放俾跑族會員報名.  如果大家報名,記得pm我啊.

升級   100%

擦汗

原帖由 skylinelin 於 2012-1-30 09:54 發表
    廣州站好似已經開放俾跑族會員報名.  如果大家報名,記得pm我啊.

唔使急!
    跑族負責人星期六落嚟,
    我約咗佢地食飯,
    會傾下有關安排,
    有興趣可以嚟作一次中港交流!

升級   13%

該用戶從未簽到

皇上, 靜待你好消息.  個人較懼怕越膠越流.

升級   0%

慵懶

跑族Jacky在跑族QQ群發放最新消息

跑族2012年組織賽事計劃:

1月15日   2012“因愛奔跑”廣州-江門100公里慈善跑(已完成)
    3月04日   2012跑族“山野風云”越野賽-大夫山站
    3月11日   2012跑族半程馬拉松聯賽-廣州站(南沙)
    4月01日   2012跑族“山野風云”越野賽-火鳳火站
    4月08日   2012跑族半程馬拉松聯賽-香港站(時間會改動)
    4月22日   2012跑族半程馬拉松聯賽-江門站
    5月13日   2012跑族半程馬拉松聯賽-東莞站
    5月20日   2012跑族“山野風云”越野賽-龍鳳站
    11月18日   2012第二屆廣州跑族馬拉松賽(會因故推遲)
    12月 9日    2012跑族“山野風云”越野賽-火帽站
    12月23日   2012跑族半程馬拉松聯賽-深圳站

2012跑族天體接力賽(空檔期插辦)
    2012跑族環珠江接力賽(空檔期插辦)
    2012跑族半程馬拉松聯賽-珠海站(備選一)
    2012跑族半程馬拉松聯賽-佛山站(備選二)

升級   100%

擦汗

有關"跑族"各戰友將於星期六到港,
    遠征週日舉行的渣馬賽事,
    本人將會一盡地主之宜,
    招呼來賓當日6時深水埗市政大樓晚飯,
    希望與"跑族"相熟或有意中港交流之跑友參加。

1.leefs
    2.亮哥
    3. lulu
    4. mill
    5. 金金
    6.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 2 天

本人將會一盡地主之宜,

1.leefs
    2.亮哥
    3. lulu
    4. mill
    5. 金金
    6. AY60

升級   100%

奮鬥

本人將會一盡地主之宜,

1.leefs
    2.亮哥
    3. lulu
    4. mill
    5. 金金
    6. AY60
    7. kf

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 2 天

本人將會一盡地主之宜,

1.leefs
    2.亮哥
    3. lulu
    4. mill
    5. 金金
    6. AY60
    7. kf
    8. 夢璃