香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有冇人想一齊跑??真心想同人跑''

關閉 [複製鏈接]

升級   10%

該用戶從未簽到

我住東涌逸東的''
   16year''
  我最快係逸東跑到青馬收費站用1''05就冇la
有冇人想一齊跑下呢??(係東涌邊道都得)
     我跑得吾係好怏''
+1 0
上一篇︰你地跑1500m要多久??下一篇︰唉!劉翔因傷退出了!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lowkakit 於 18-8-2008 01:14 發表
我住東涌逸東的''
   16year''
     我跑得吾係好怏''

lowkakit C弟, 跑開咩時間?(即係幾點開跑,唔係跑速) 平日我都會係東涌或機場果邊跑, 而家放暑假有冇去跑吓山?

升級   10%

該用戶從未簽到

5點後既時間''(但我咩時候都冇問題''
   我都想跑吓山''但我屋企人吾放心''

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lowkakit 於 18-8-2008 13:26 發表
5點後既時間''(但我咩時候都冇問題''
   我都想跑吓山''但我屋企人吾放心''

原來係咁, 其實你既跑齡有多少? 東涌而家起緊運動場, 平日係咪係私人屋村近海果邊跑, 有時我會去碼頭果邊跑去機場來回, 或者係東涌村->裕東->石門甲來回, 有時間可以約跑, 不過尼度有位tsang C姐, 行山踏車潛水又跑步, D路線好正, 不過佢通常玩星期一至五, 我要返工所以join唔到佢地, 你可以係度留言, 睇吓約唔約到tsang C姐.

升級   10%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-8-18 14:28 發表

每來係咁, 其實你既跑齡有多少? 東涌而家起緊運動場, 平日係咪係私人屋村近海果邊跑, 有時我會去碼頭果邊跑去機場來回, 或者係東涌村->裕東->石門甲來回, 有時間可以約跑, 不過尼度有位tsang C姐, 行山踏車潛水又 ...

我既跑齡只有一年多少少'' 你講哥幾個地點我都有跑過''
好呀=]有時間既一齊出黎跑下呀''
    tsang C姐''你好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lowkakit 於 18-8-2008 14:37 發表

我既跑齡只有一年多少少'' 你講哥幾個地點我都有跑過''
好呀=]有時間既一齊出黎跑下呀''
    tsang C姐''你好

除左星期四(因為入屯門同班C兄跑Track), 其餘星期1,2,3或5, 6點後都冇問題.

升級   10%

該用戶從未簽到

咁你大約跑咩鐘數???
    同埋跑幾長時間&幾長距離嫁??

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   10%

該用戶從未簽到

kenneth兄''
    吾知時問係幾點呢??因為我哥日要返學''
但我學校都係沙田區''如果4:00p.m後我都可以既

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lowkakit 於 2008-8-18 16:14 發表
kenneth兄''

lowkakit兄,去下面睇下就見到日子時間同地點!

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1646&extra=page%3D1

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lowkakit 於 18-8-2008 16:14 發表
kenneth兄''

敢唔駛諗咁多, 快D過去個post度報到, 名額有限, 額滿即止.

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1646&extra=page%3D1&page=1

升級   10%

該用戶從未簽到

報到LU=]

升級   42.63%

該用戶從未簽到

原帖由 lowkakit 於 2008-8-18 01:14 發表
我住東涌逸東的''
   16year''
     我跑得吾係好怏''
你十公里跑幾分?跑道路或跑山?我係跑山,道路比較慢、十公里要用46分,有冇興趣跑山?電:93131873天鷹體育會

升級   2.11%

該用戶從未簽到

小妹係跑山新手, 過去一年只係玩過幾次10幾km o既比賽, 覺得好好玩, 好有興趣 !!
今年希望可以嘗試玩o的30幾km的突破下自己 ~~
但因為身邊冇Fd玩, 自己去練又危險....... 所以...其實成日都想跟你o地跑下山架,
不過聽聞師姐係高手~~~只怕跟不上~ ^^""

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 15# 的帖子

BeeBee1216 C姐, 跑山好呀, 咁跨區有冇興趣? 當日跑步同埋BBQ.

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=1770&extra=&page=1