香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2012.3.18 健康遠足及跑步賽 2012 (Hysan Healthy Hike & Run 2012)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

賽事網頁:
    http://www.actionasiaevents.com/index.php?option=com_eventlist&view=details&id=142:hike&run12&Itemid=7

主辦機構網頁:
    http://www.actionasiaevents.com/

表格下載:
    未有提供 (只接受網上報名)

網上報名
    http://www.actionasiaevents.com/index.php?option=com_eventlist&view=registration&Itemid=24

路線地圖:
    (20.7公里) http://www.actionasiaevents.com/ ... %20route%20&%20elevation%2021%20km%20Mar%2018%20Hysan%20Healthy%20run%20course.pdf
    (13.6公里)
    http://www.actionasiaevents.com/attachments/142_GPS%20route%20&%20elevation%2013.6%20km%20Mar%2018%20Hysan%20Healthy%20run%20course.pdf
    (5.5公里)
    http://www.actionasiaevents.com/attachments/142_GPS%20route%20&%20elevation%205.5%20km%20Mar%2018%20Hysan%20Healthy%20run%20course.pdf

主辦機構: 動感亞洲活動 (Action Asia Events)
    日期      : 2012年3月18日 (星期日)
    時間      : 9:00 a.m.
    地點      : 元朗大棠山道燒烤場
    路線      : 請參考路線地圖
    距離      : 20.7公里/13.6公里/5.5公里
    時限      : 有待公佈
    組別      : 20公里/13公里
                   男子 - 50+, 40-49, 14-39
                    女子 - 50+, 40-49, 14-39
                   5公里
                    男子 - 公開組 (不設年齡限制)
                    女子 - 公開組 (不設年齡限制)
    費用      : $198 (2月28日或之前報名)/$250 (2月27日-3月8日報名)/$300 (3月9日至3月17日)/$350 (比賽當日報名)
    名額      : 有待公佈
    截止日期: 比賽當日
    查詢      : 3158-0251 / 3158-0250 / [email protected]
    +1 0
    上一篇︰粉嶺新手報到下一篇︰港蜀連心單車行

升級   100%

開心

reserved

升級   100%

開心

reserved

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

己報名,應該幾好玩...入門版山賽...

升級   2.55%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶

21K呀...!!一樣價錢緊係玩長D喇...
    原帖由 perre 於 2012-2-24 11:06 發表

坦克師兄, 請問你跑13定20K?? " />" />

升級   2.55%

該用戶從未簽到

我諗緊中,明天會決定,但佢好似無話幾耐要完成,我驚慢得濟....21K山路最壞打算要2小時30-40分,如果我又玩,約埋你一齊入元朗!

升級   100%

慵懶

http://www.actionasiaevents.com/ ... ed%20APR%202%29.pdf
    呢個係舊年既成績,好多人都要3至4小時先完成到架,山路唔同道路呀...我都預自己3小時呀...!!你咁有信心呀...

升級   2.55%

該用戶從未簽到

今晚返去問下老婆先,因為星期日唔係我嘅假期!
    同埋我見佢無乜水站,係咪即係要自己帶水、小食之類?同埋唔覺佢有提行李寄存,重人睇相人人孭個背包,係水袋?

升級   11.2%

奮鬥
  • 簽到天數: 42 天

我都報左名,但未有回覆,不過今個星期六都會入去半行半走一次。

升級   100%

慵懶

回復 10# 的帖子

阿何師兄諗住星期六幾點去行一轉呀..??
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... mp;page=1#pid962467
    我地星期六早上青公大欖涌約跑都可能會去一去個賽道望望,你有無興趣一齊呀...??

升級   11.2%

奮鬥

己經confirm左參賽料,我約左跑友星期六9:30(唔多肯定)元朗地鐵。我問下佢地有冇興趣。多謝師兄資料。

升級   11.2%

奮鬥

原帖由 perre 於 2012-2-24 13:16 發表
    今晚返去問下老婆先,因為星期日唔係我嘅假期!
    同埋我見佢無乜水站,係咪即係要自己帶水、小食之類?同埋唔覺佢有提行李寄存,重人睇相人人孭個背包,係水袋?

中途設置水站3個及終點水站,而個人行李亦可寄存於起點。

升級   11.2%

奮鬥

師兄,今日探路覺得點,有段路地圖係冇路架,好甘,好難!

升級   22.4%

開心

今日跑完21k, 難過普通跑步好多! 但都好enjoy.
    雖然得幾個長跑網會員, 但沿途有一個攝影師係著長跑網衫, 真係要多謝佢!

升級   11.2%

奮鬥

回復 15# 的帖子

師兄你好早走?我冇左眼鏡轉頭就揾唔到你。下星期繼續努力!jg" />" />h " />" />
    坦克師兄成績點?你有冇著網衫,我係809!

升級   22.4%

開心

原帖由 阿何 於 2012-3-18 20:43 發表
    師兄你好早走?我冇左眼鏡轉頭就揾唔到你。下星期繼續努力!jg" />" />h " />" />

我去左等shuttle bus, 等到1.20先有車lor.

升級   100%

慵懶

回復 16# 的帖子

我2:28完成...真係好好玩...我箸左POLY U件衫...!!
    果影相CHING叫ANDY...係青公癲友來的...

升級   100%

慵懶

可惜我原本872的號碼布竟然俾871攞左,個派號碼布的工作人員竟然俾871我,到時亂左成績就有排攪...

升級   11.2%

奮鬥

回復 17# 的帖子

咁你早我小小,我1:30搭細車落山腳轉K66,在朗平站落車然後大吃大喝!