香港長跑網  - 長跑長友

樓主: chusiuyee
打印 上一主題 下一主題

「荃」新"癲"地~~活動區【2012年4-5月份】

升級   69.25%

該用戶從未簽到

ANDY! kevkev....你兩丁友...唔好咁講呀...明明kevkev在「癲地會」說...黎到就黎,不見即散...咁即係有50%來啦...咁咪報名lor...

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

好開心的約跑, 我今日帶單車沙田修理無得來. 期待下次.

升級   69.25%

該用戶從未簽到

成成:下次請留意「癲地會~~4-6月份活動通告」呀!!呵呵呵!

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 chusiuyee 於 2012-4-1 00:08 發表
    ANDY! kevkev....你兩丁友...唔好咁講呀...明明kevkev在「癲地會」說...黎到就黎,不見即散...咁即係有50%來啦...咁咪報名lor...

咁咩叫不見即散 見唔到就係0喇~

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2012-3-31 23:55 發表

爆個秘密俾你知, 我對idaten係今日所有跑鞋中最平最渣0嫁.  今日你應該會幾辛苦, 車比平時多咗, 對呼吸不利, 影響表現.  有時間多啲同大家一齊操青公啦

哇哇哇...又便又靚又正, 去邊度搵呢?
    冇錯, 今日又熱又焗, 你都見啦, 我卑成頓脂肪擁抱住,
    飲奶前真係焗到想屎阿, 飲完奶精神好咗 + 氣溫涼咗,
    就好好多啦. 唯一唔好就係見到相中有坐黑猛猛0既山
    呢坐山就係我啦, 呢幾年免得過都不敢影相

我把 5月1日, 當做去參加半馬 / 全馬 阿
    係我的第一個賽事.....聽日開始進入 準戰

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

原帖由 chusiuyee 於 2012-4-1 00:16 發表

成成:下次請留意「癲地會~~4-6月份活動通告」呀!!呵呵呵!

會否有單車活動?

升級   39%

該用戶從未簽到

Lee條路exactly就是我嘅返工之路黎
    所以要跑我只想掉轉跑(放工)

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 skylinelin 於 2012-3-31 23:55 發表

爆個秘密俾你知, 我對idaten係今日所有跑鞋中最平最渣0嫁.  今日你應該會幾辛苦, 車比平時多咗, 對呼吸不利, 影響表現.  有時間多啲同大家一齊操青公啦

Idaten 好野黎ga....我果對就快打柴......應該要整多對.

升級   37.6%

該用戶從未簽到

原帖由 阿貓 於 2012-3-31 23:30 發表
    會長 ~ 謝謝你講咁多跑步的學問給我知道, 我會努力進步的.
    施蛇 ~ 好多謝你介紹呢個又癲又好玩又有意義的跑會給我&次次照顧我呢只慢慢腳.
    胡蘇師兄 ~ 希望有朝一日可變成快腳..拍住你飛行吓啦.

Paul師兄  ...

阿貓ctse.......我地都好高興認識你!
    如果你參加我地既青公約跑,就會發現你口中小弟所謂既快腳,頓會變成一對臭腳...........癲友真正既快腳(tank 兄, joe 兄, 亮哥, Paul 兄, 火兄...) 癲起上黎會嚇屎你.

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Turtle 於 2012-4-1 00:49 發表

阿貓ctse.......我地都好高興認識你!
    如果你參加我地既青公約跑,就會發現你口中小弟所謂既快腳,頓會變成一對臭腳...........癲友真正既快腳(tank 兄, joe 兄, 亮哥, Paul 兄, 火兄...) 癲起上黎會嚇屎你." />" /> ...

哈哈.今日都卑你嚇暈過啦...今個星期五我有7成機會可以嚟到你哋的青公約跑....哇^0^到時真係屎硬喎

升級   98.9%

該用戶從未簽到

原帖由 阿貓 於 2012-4-1 00:21 發表

哇哇哇...又便又靚又正, 去邊度搵呢?
    冇錯, 今日又熱又焗, 你都見啦, 我卑成頓脂肪擁抱住,
    飲奶前真係焗到想屎阿, 飲完奶精神好咗 + 氣溫涼咗,
    就好好多啦.
    我把 5月1日, 當做去參加半馬 / 全馬 係我的第一個賽事.....聽日開始進入 準戰

加油呀,貓貓!!小二可以,妳都一定可以

升級   68.33%

該用戶從未簽到

原帖由 Gunners 於 2012-4-1 01:22 發表

加油呀,貓貓!!小二可以,妳都一定可以

收到, 屎屎多謝你同小二的鼓勵阿,
    你篤 粉紅屎屎好可愛播.....如果換咗其他色就 ...我要去陪周公啦....你就開心工作啦

升級   98.9%

該用戶從未簽到

回復 112# 的帖子

good night

升級   69.25%

該用戶從未簽到

原帖由 laputa99 於 2012-4-1 00:22 發表

會否有單車活動?hgjD115" />" />hj

有呀!構思中,成成...誠意邀請你做統籌及領隊,好嗎?

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

各位早晨呀! 

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 1 天

早晨呀, 在雲頂麥記向大家說聲好

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 tank1438 於 2012-4-1 10:20 發表
    早晨呀, 在雲頂麥記向大家說聲好

坦克仔, 雲頂係咪好大霧呀? 坦克仔同坦克囡應該唔入我去參觀喎!
    雲頂有無送紀念鎖匙扣呀? 

升級   2.55%

該用戶從未簽到

回來啦∼∼∼午安!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 4 天

午安,休息中.....啱啱仲係道唸緊15號大鹏半馬 ....

升級   39%

該用戶從未簽到

回復 119# 的帖子

我都是,想比赛策略吗?