香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

2012年越野陸上三項/兩項鐵人賽

升級   100%

該用戶從未簽到

http://www.triathlon.com.hk/show ... 1329792636821167972

http://www.triathlon.com.hk/show ... 1329792831915168072

三鐵總會……
+1 0
上一篇︰I-gotu gt800下一篇︰書籍介紹:「驚人的超慢跑瘦身法: 燃燒熱量是走路2倍,連運動白痴都會愛上的運動!」

升級   100%

該用戶從未簽到

試問:有冇人報左名呢?報左越野兩鐵還是越野三鐵?

升級   62.63%

該用戶從未簽到

報左三項.

我只係有RB. 所以要租MTB.
原本已經o係 YY Book 左, 但係最後因為人少, 所以佢地唔會送去迪迪尼, 要自己早一日拎. 但係我早一日唔得閒.
所以前日搵"精英體育發展", 佢地可以送抵會場, $200 大元, 而家等緊佢地覆email關於租車事項...

今次比賽加加埋埋都幾貴, 同埋都幾煩...

升級   62.63%

該用戶從未簽到

FYI:
今朝收到 email, 個比賽因為太少人已經取消左.

升級   51.05%

該用戶從未簽到

其實玩mountain bike的人玩三項應該唔多,如果是road bike,我諗反應會踴躍好多囉!

升級   69.4%

該用戶從未簽到

主辦机搆太遲通知報名,早已報咗同曰其他賽事:

升級   52.3%

該用戶從未簽到