香港長跑網  - 長跑長友

又多一場三鐵賽 : Zoots ATOMIC MAN

升級   52.3%

該用戶從未簽到

http://www.26events.com/

Date :
2012/4/8 (SUN)

Distance :
750M SWIM + 20KM BIKE + 5KM RUN

Venue :
Science Park

Entry Fee :
Individual $380
Corporate Relay/ Club Relay $1,000

升級   98.8%

該用戶從未簽到

本來會報, 點知撞到應細路個水陸, 所以冇得玩, 真有d可惜     

升級   51.05%

該用戶從未簽到

Swim 750M... 嗚∼!我幾時可以游到?我已經好努力學的了!我都好想玩架!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

報-ed !
    游蛙式......   

升級   69.4%

該用戶從未簽到

報咗,有得玩喇

升級   52.3%

該用戶從未簽到

升級   52.3%

該用戶從未簽到

故唔到收呢個價錢都咁受歡迎
    原本怕fit唔到個training schedule, 而家咁多人玩, 都要考慮下一

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2012-3-1 13:51 發表
    比個deadline你, 5/6月既sprint, 一定要得!

話得就得既咩...?!

故唔到收呢個價錢都咁受歡迎
    原本怕fit唔到個training schedule, 而家咁多人玩, 都要考慮下一

錢... 唔係一個重點!有得玩先係重要!

升級   10%

該用戶從未簽到

Let's join;)

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2012-2-29 17:03 發表
    本來會報, 點知撞到應細路個水陸, 所以冇得玩, 真有d可惜       

原來冇撞期, Aquathon on Apr 15, e個 Apr 8, 咁就幾貴都報啦   

升級   26.6%

該用戶從未簽到

好耐冇上o黎蒲~~又好耐冇報比賽囉~ key 同laichi~~加油呀~~等我比心機練番下先報比賽先~~

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2012-3-27 15:26 發表
    好耐冇上o黎蒲~~又好耐冇報比賽囉~ key 同laichi~~加油呀~~等我比心機練番下先報比賽先~~

我覺得妳係應該報左名先去比心機練番下囉!等妳比左心機先都應該唔洗報比賽的了!

升級   90%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

請問6月5日的sprint在那裡可以報名?請指教﹗﹗
    另外﹗請教如到海外參賽,你的戰車用什麼包裝,用紙箱還是什麼??謝謝﹗

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 gofai 於 2012-4-2 19:10 發表
    請問6月5日的sprint在那裡可以報名?請指教﹗﹗
    另外﹗請教如到海外參賽,你的戰車用什麼包裝,用紙箱還是什麼??謝謝﹗

6月5日是什麼機構攪既比賽?
    海外比賽可用單車紙箱, 或者單車專用箱(可租可買)

升級   31%

慵懶
  • 簽到天數: 4 天

回復 13# 的帖子

Gofai:

看來是五月六號  和 六月三號

中銀香港第五十五屆體育節–2012分齡組三項鐵人賽        
    大美篤
    5月6日

分齡組半奧運三項鐵人賽及小鐵人三項鐵人錦標賽 #
    沙田科學園創新路
    6月3日

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 minilover 於 2012-4-3 22:40 發表
    Gofai:

看來是五月六號  和 六月三號

中銀香港第五十五屆體育節–2012分齡組三項鐵人賽         
    大美篤
    5月6日

分齡組半奧運三項鐵人賽及小鐵人三項鐵人錦標賽 #
    沙田科學園創新路
    6月3日

報名可到 http://www.triathlon.com.hk

升級   0%

擦汗

原帖由 Laichi 於 2012-2-29 23:28 發表
    Swim 750M... 嗚∼!我幾時可以游到?我已經好努力學的了!我都好想玩架!

好高興今日相認嘞 !
    好高興有人幫我影靚相 !   

今日落少少雨又少少凍,
    你練吓之後, 放膽少少順住呼吸, 就游到架嘞.

不過, 我自己都係游蛙式, 今日好似係尾二上水.   

升級   0%

擦汗

有師兄喺 FB 加咗段新聞......

前港隊代表謝竣丞三鐵賽展實力

http://tv.on.cc/
    index.html?s=3&ss=top3&i=OSP-12
    0409-11580-01M&d=1333902348

升級   51.05%

該用戶從未簽到

得得地!我幫你影左D相?不過暫時淨係放了在FB,但我冇open to public,所以你唔會睇到!
    一係add我,一係我遲些load上去sportsoho?

升級   0%

擦汗

原帖由 Laichi 於 2012-4-9 08:52 發表
    得得地!我幫你影左D相?不過暫時淨係放了在FB,但我冇open to public,所以你唔會睇到!
    一係add我,一係我遲些load上去sportsoho?

謝謝 !
    如果你係咪都會擺上 sportsoho, 咁我就等陣啦.
    如果你未必會用時間咁做, facebook add 我都可以......