香港長跑網  - 長跑長友

樓主: fwk322
打印 上一主題 下一主題

2012深圳大鹏半岛马拉松比赛2012年4月15

升級   39%

該用戶從未簽到

我見到個赛事章程咁寫:
七)组委会为所有参加全程马拉松、半程马拉松和10公里的选手提供芯片计时服务,计时芯片将在赛前与号码布同时发放,领取时需交纳100元押金;比赛结束后,选手在全程终点指定处交还芯片,押金全额退还。如芯片发生丢失或损坏,押金不退还。

那即是到時候一定要記得帶100人仔去拿芯片,否則

升級   12.67%

該用戶從未簽到

Mill,金金,Jacky:你地打算在那裡過夜呀!到時我來join你地玩下,食下,飲下。大鵬、南澳有好多海鮮食架。如果想行下可以去大鵬古城,仲有可以去楊梅坑跑番轉或者踏單車,如果想游水哂太陽就可以去西冲,仲可以去大小梧桐爬山。呵呵,想起都興奮!

升級   100%

該用戶從未簽到

回復 162# 的帖子

亞J0e C兄 我也會跟金金 mil姐 同埋Jacky一同到來 到時麻煩你帶路啦謝謝 你對於起跑點附近的酒店熟5熟牙

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 fwk322 於 2012-3-21 08:18 發表 亞J0e C兄 我也會跟金金 mil姐 同埋Jacky一同到來 到時麻煩你帶路啦謝謝 你對於起跑點附近的酒店熟5熟牙
Thomas 以我所知南澳有很多賓館同三、四星酒店,我唸去到才慢慢揾都無問題。

升級   0%

該用戶從未簽到

好似有全馬跑?

升級   69.4%

該用戶從未簽到

我都報咗,到时見各位喇

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 Pepper 於 2012-3-20 23:59 發表

Mill,金金,Jacky:你地打算在那裡過夜呀!到時我來join你地玩下,食下,飲下。大鵬、南澳有好多海鮮食架。如果想行下可以去大鵬古城,仲有可以去楊梅坑跑番轉或者踏單車,如果想游水哂太陽就可以去西冲,仲可 ...

呀Joe既然你有好介紹,果日就麻煩你做埋依盞明燈,帶我地四維遊吓la!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 Pepper 於 2012-3-20 23:59 發表

Mill,金金,Jacky:你地打算在那裡過夜呀!到時我來join你地玩下,食下,飲下。大鵬、南澳有好多海鮮食架。如果想行下可以去大鵬古城,仲有可以去楊梅坑跑番轉或者踏單車,如果想游水哂太陽就可以去西冲,仲可 ...

我地未知去邊度瞓..呀JOE我諗你都好熟上面D地方, 不如你來帶我地去行吓! 食吓! 我都聽人講上面好多海鮮的, 都時大家一齊玩會仲開心.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2012-3-21 12:22 發表
    亮兄, 已經無咗, 亦都報唔到....

謝謝rockie師兄!
    係呀! 我剛剛打過電話去問,有位女士話,全馬取消左,已報全馬的無退錢,自動轉為半馬。

升級   32.63%

該用戶從未簽到

mill 姐, 我也報了名.....主辦單位晚點會有酒店資料提供, 你大可跑完后去海灘游水...這裡是海邊...我們跑的是綠道, 即單車徑...

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 denis3885 於 2012-3-21 09:28 發表
    Thomas 以我所知南澳有很多賓館同三、四星酒店,我唸去到才慢慢揾都無問題。

金金 好的 到時我地再約一起上去呀

升級   59.05%

該用戶從未簽到

原帖由 kan0902 於 2012-3-12 23:53 發表

登錄/註冊後可看大圖

為了旅程愉快訓得舒服跑得更輕鬆
    以下係比大家參考下住邊間酒店好
    當然越近比賽場地又平ge最好不 ...

咁呢個仲0岩唔0岩洗??

升級   12.67%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-3-21 13:16 發表 我地未知去邊度瞓..呀JOE我諗你都好熟上面D地方, 不如你來帶我地去行吓! 食吓! 我都聽人講上面好多海鮮的, 都時大家一齊玩會仲開心.

好呀!我比賽前一日來同你地去吃海鮮,你地決定左幾點再約啦。到時我來關口接你地,但不知道你地多少人能不能座得下。

升級   100%

慵懶

原帖由 arsenal_hk 於 2012-3-21 17:39 發表
    mill 姐, 我也報了名.....主辦單位晚點會有酒店資料提供, 你大可跑完后去海灘游水...這裡是海邊...我們跑的是綠道, 即單車徑...

你又報左名..咁我地又可以一齊去跑了." />" /> 跑完去游水..唔凍就可以啦! 咁大家要帶定泳衣啊 !
    咁你同唔同我地早一日上去玩吓呀?
    係就join埋一齊! " />" />

升級   100%

慵懶

原帖由 Pepper 於 2012-3-21 22:02 發表

好呀!我比賽前一日來同你地去吃海鮮,你地決定左幾點再約啦。到時我來關口接你地,但不知道你地多少人能不能座得下。

我問問我們青公的朋友仔, 看看有幾多人上,到時我再pm通過你好嗎 ?
    可以的話, 到時叫埋carman出來一齊食飯啦!

升級   32.63%

該用戶從未簽到

mill 姐, 我可能會早一點上, 期期五再傾傾

升級   100%

慵懶

原帖由 arsenal_hk 於 2012-3-21 22:25 發表
    mill 姐, 我可能會早一點上, 期期五再傾傾

好的, 大家星期5再傾啦!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 denis3885 於 2012-3-21 09:28 發表 Thomas 以我所知南澳有很多賓館同三、四星酒店,我唸去到才慢慢揾都無問題。
    金金,我已問左-

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

洒店

我已問左一間三星级酒店,應該离起步點不遠,已問價錢單人房同双人房收费一樣$300一晚,如果訂六間房以上优惠$230一晚。酒店名~南澳鑫海度假村。電話(0755)84408111  如有興趣可向金金定房,金金會出POST,大家亦可上網搜集多D資料。