香港長跑網  - 長跑長友

樓主: kf

2012跑族半程馬拉松聯賽(第1站)南沙站

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

Andy, 緊係可以啦!
    就算你星期5唔記得比我, 我都可以同你出住先啦! 我地無計ga

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

原帖由 leefs 於 2012-2-22 22:00 發表
    2012跑族半程馬拉松南沙站(路線)                                       
    http://www.sportsoho.com/pg/photos/album/2021051/2012                     
    3~7,喺起步點/南沙天后東門,
    8~14跑經海濱公園, ...

路線沿途風景相當不錯,值得去跑!!

升級   100%

慵懶

原帖由 馬拉 於 2012-2-22 22:18 發表

路線沿途風景相當不錯,值得去跑!!

一早個茄會長都叫你去啦! 無介紹錯啦!

升級   0%

慵懶

原帖由 mill 於 2012-2-22 22:39 發表

一早個茄會長都叫你去啦! 無介紹錯啦! " />" />

令喵,會長緊想我去啦,佢有目的既

升級   100%

慵懶

原帖由 馬拉 於 2012-2-22 22:48 發表

令喵,會長緊想我去啦,佢有目的既" />" />

你咁了解佢既~ 莫非佢想你同佢同房.   .     你地....

升級   0%

慵懶

原帖由 mill 於 2012-2-22 22:54 發表

你咁了解佢既~ 莫非佢想你同佢同房.   .     你地....

緊唔係啦∼佢想界我昨!

升級   37.3%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

抱歉我有事做,不能去参加了。祝大家跑得开心,玩得愉快,跑出好成绩。

升級   21.05%

該用戶從未簽到

各c兄好...南沙跑道很好呵,,但請教由澳門如何前去最好呢???......

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 wu193 於 2012-2-23 13:08 發表
    各c兄好...南沙跑道很好呵,,但請教由澳門如何前去最好呢???......

Wu193 C 兄 好耐無見了

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 阿娟 於 2012-2-23 11:44 發表
    抱歉我有事做,不能去参加了。祝大家跑得开心,玩得愉快,跑出好成绩。

可惜喲,又不能見到娟妹你了.
    順便問一下磨坊百公里你有切參加嗎?

升級   37.3%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

参加,姐姐一起来玩吧....跑不完,走也要走完全程,呵呵~~~

我从来没有在深圳走完过百公里.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 阿娟 於 2012-2-23 17:57 發表
    参加,姐姐一起来玩吧....跑不完,走也要走完全程,呵呵~~~

我从来没有在深圳走完过百公里.

我怕自己走不完100公里那麼遠,我相信啊娟你一定會跑得完成的.加油啦!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

半程
    1. 金金  (單人房)
    2. 波波
    3. Go
    4. 怒怒
    5. Jacky 大頭蝦  (單人房)
    6. 麥仔      (單人房)
    7. leefs    (單人房)
    8. 阿仁      (單人房)
    9. 堅哥
    10. Bobby (單人房)
    11. joe
    12. mill
    13. AH Li (單人房)已交報名表
    14. martin25
    15, viola
    16, 鄔生
    17. Desmond
    18. 馬拉 (哈哈;有靚位報住先+太太不跑,單人房)
    19. kwok hung wong 已交報名表
    20. bee
    21. 牛牛 (單人房)
    22. 大力 (仲有大力嫂+大力仔,但不會跑)
    23. pan-pan 自己去酒店(與太太同房), 自行安排交通去酒店
    24. 呀茂
    25. 兆聰
    26. 711FF (單人房)
    27. 淩晨出沒A (可自行安排, 不需交通食宿)
    28. 阿火 (單人、雙人房都無所謂)
    29. 阿盧
    30. 海天
    31. 小叻
    32. irene.ng52 (單人房)
    33. Ah 鄭, (pan-pan 朋友) (兩人一房都無所謂)
    34. Ah 傑, (pan-pan 朋友) (兩人一房都無所謂)
    35. 子華(明天入數)
    36.
    37.
    38.
    39.
    40.

5K
    1. martin囡囡
    2. 鄔太
    3. 波波太太
    4. 輝仔
    5. pan-pan 太太

6. 尤先
    7. 尤太
    8. 馮振安
    9. 尖使08

升級   21.05%

該用戶從未簽到

回復 149# 的帖子

金兄,,,你好....南沙跑我也想去...現正找尋去的方法....可能坐船去...

升級   100%

慵懶

原帖由 wu193 於 2012-2-23 19:44 發表
    金兄,,,你好....南沙跑我也想去...現正找尋去的方法....可能坐船去...

唔好意思呀wu師兄, 我又唔知在Macau點樣搭車上南沙...希望這裡有網友能解答你的問題啦!
    係呢...你太太都一齊來跑嗎? 我記得上次你地好似係踏單車上珠海的.
    我仲有同你太太影相呢~~~

升級   100%

該用戶從未簽到

半程
    2. 波波
    3. Go
    4. 怒怒
    9. 堅哥
    11. joe
    12. mill
    15, viola
    16, 鄔生
    17. Desmond
    20. bee
    23. pan-pan 自己去酒店(與太太同房), 自行安排交通去酒店
    24. 呀茂
    25. 兆聰
    28. 阿火 (皇上,為免重複,河畔大勇隊那邊由金金幫我book房....)
    29. 阿盧
    30. 海天
    31. 小叻
    33. Ah 鄭, (pan-pan 朋友) (兩人一房都無所謂)
    34. Ah 傑, (pan-pan 朋友) (兩人一房都無所謂)
    36.
    37.
    38.
    39.
    40.

5K
    1. martin囡囡
    2. 鄔太
    3. 波波太太
    4. 輝仔
    6. 尤先
    7. 尤太
    8. 馮振安
    9. 尖使08

升級   13%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2012-2-22 22:16 發表 Andy, 緊係可以啦!就算你星期5唔記得比我, 我都可以同你出住先啦! 我地無計ga

喵姐,多謝幫忙。

升級   29.47%

該用戶從未簽到

原帖由 irene.ng52 於 2012-2-20 14:13 發表 第一次參加,剛已入數,多多指教,單人房

加我細佬一位,都已入數!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 阿火 於 2012-2-24 00:28 發表
    河畔大勇隊那邊由金金幫我book房.

OK,
    河畔大勇隊那邊自行book房!

升級   100%

慵懶

半程
    2. 波波
    3. Go
    4. 怒怒
    9. 堅哥
    11. joe
    12. mill
    15, viola
    16, 鄔生
    17. Desmond
    20. bee
    24. 呀茂
    25. 兆聰
    28. 阿火 (皇上,為免重複,河畔大勇隊那邊由金金幫我book房....)
    29. 阿盧
    30. 海天
    31. 小叻
    36.irene.ng52 (細佬)
    37.
    38.
    39.
    40.

5K
    1. martin囡囡
    2. 鄔太
    3. 波波太太
    4. 輝仔
    6. 尤先
    7. 尤太